• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizimin basini surekli carpmasi

Faltun

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
6
1
1
33
Hanimlar merhaba 50 aylik bir kizim var sorunumuz su ki kizim surekli kafasini carpiyor gecen sene temmuz ayinda kapida dustu ve 5dikis atildi izide hala durur travma bisey olmamisti cok sukur.bugun yine ayni sekilde dustu ve ayni yerden acildi yine alni o kadar cok korktum ki surekli kosma diyorum ama cocuk iste kosacak tabikide ama kanamasi falan moralim cok bozuk suan.2.5derece astigmat var gozluk kullaniyor .sorun ki hanimlar ben acaba biseyi eksik mi yapiyorum surekli düşmesi gercekten cok üzülüyorum ne yapabilirim acaba göremediği icin mi düşüyor

Yürürken koşarken çok mu heyecanlı davranıyor düz tabanlık diye bir durum oluyor öyle birşey mi var acaba onlarda bu durum biraz olabiliyor ama siz birde gözlük kullandığından bahsetmişsiniz gözlük numarasında değişme olabilir mi

Hanimlar merhaba 50 aylik bir kizim var sorunumuz su ki kizim surekli kafasini carpiyor gecen sene temmuz ayinda kapida dustu ve 5dikis atildi izide hala durur travma bisey olmamisti cok sukur.bugun yine ayni sekilde dustu ve ayni yerden acildi yine alni o kadar cok korktum ki surekli kosma diyorum ama cocuk iste kosacak tabikide ama kanamasi falan moralim cok bozuk suan.2.5derece astigmat var gozluk kullaniyor .sorun ki hanimlar ben acaba biseyi eksik mi yapiyorum surekli düşmesi gercekten cok üzülüyorum ne yapabilirim acaba göremediği icin mi düşüyor
gozluk numarasinin dogru olduguna eminmisiniz azicik bir sey bile hata olsa onunde cukur varmis gibi oluyor insan

Yürürken koşarken çok mu heyecanlı davranıyor düz tabanlık diye bir durum oluyor öyle birşey mi var acaba onlarda bu durum biraz olabiliyor ama siz birde gözlük kullandığından bahsetmişsiniz gözlük numarasında değişme olabilir mi

Evet cok heyecanli fırlıyor hep yurumek diye bişey yok surekli kosar ewet 2 ay once degisti derecesi kuculdu biraz ama duz tabanlik icin hic dr gitmedik yada ayakkabi sorunu yasamadik

IIyizli
Yeni kres kayitlarini yeniledik agiz aliskanligi 4 yasinda iste
Tsk ederim gececek insalalh

Gözlük kullanıyo dimi astimat çok büyük sorun oluyor yürürken

Ewet 1yildir kullaniyor 2.5 di derecesi gecen ay 2.00 oldu ama iyilesiyor demisti doktoru

Back
X