Başlıkne kadar korkunc olsada malesef çok büyük problemler yaşıyoruz. Eski konularda da belirtmiştim Kocaelnin göbeğinde 0evde bu varlıklarla mücadele ediyoruz. Apartam dahil heryer ilaçlandı ama asla çözüm olmuyor. Zaten korkudan diken üstündeyken bugün beşiğin altında görünce sinir krizi geçirirdim. Ağlamaktan helak oldum. Burada sizinle hem dertleşmek hemde fikir danışmak istiyorum. Eşim daha önce belirttiğim gibi köyde iyi bir maaş ve iyi bir konforlu işte taşeron olarak çalışıyor. Eşim tek kardeş. İş yeri kayınvalidemin evine 2 dk uzaklıkta olduğu için birde işinden arta kalan vakitte tarla bahçe ve hayvancılıklada ilgilendiği için bazen ayrı kalıyorduk. Kayınvalidem iyidir bende sınır koymayı bilirim. Neyse demek istediğim eşimin işi köyde olduğu için tarla bahçeyle de bu kadar yakından ilgilendiği için köye kayınvalidemin binasına taşınalım istiyorum. Başka yere ev tapacak alacak durumumuz yok. Eşim burayı yıkar istediğin gibi odaları dizayn yaparız diyor ama artık ne odasında gözüm var ne binasında ben gözüm yerlerde gezmeden rahat yatmak istiyorum çocuklarım kendı adıma korkmaktan çok yoruldum 3 yılda. Bu 3 yılda sayısız evde karşılaştım bu akreplerle. Köy dediğime bakmayın villalar yapılmaya başlandı. Şehir merkezine 20 km. Annem üzülme ben de gelirim sürekli böyle korkuyla yaşamak yerine eşinin işi orada orada olsanda yakınız diyor. Bilmiyorum yaşadıklarımdan çok üzülüyorum ya ben görmeseydim ya soksaydı