- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi anneoldummutluyum
arkadaşlar temmuz 2010 doğumlu yani 2.5 yaşını 1 ay geçti daha bir kızım var. anne babada önemli oldugu için yazıyorum eşimde bende uzun boyluyuz mesela ben 1,70 boy 72 kilo eşimde 190 boy 105 kilo kızımız için endişeleniyoruz bi doktora götürsekmi diyoruz ilerde bizi suçlarmı acaba şu anda 23 kilo ama aslında şişman durmuyor iri duruyor sadece. görenler o kiloyu tahmin etmiyor mesela... ama boyuda fazla 105 cm. sizce kızımın kilosu çokmu fazla özellikle bu yaşta çocugu olanlar yada o yaştaki kilosunu hatırlayanlar yazabilirlermi?
teşekkür ederim..
canım benim kızım da 2010 mayıs doğumlu. 17 kg ve 100cm.belki biraz daha geçmiştir boyu. benimki de standartların üstü. ancak normalde kızım ekmek hiç yemiyor bebekliğinden beri hiç yemiyor. bunun yaşıtları normal yemek yanında ekmek yiyor ama benim kızım yaşıtları gibi yemek yemiyor. hala çorba içiyor öğünlerde,bazen sevdiği yemekler olursa patates yemeği, makarna gibi az onlardan yiyor. ama bir omlet yapayım diyemiyorum ona. ya da ona özel bir köfte yapayım diyemiyorum. bunun dışında süt ve ayran çok içiyor ve meyve tabi. doktora sordum fazla mı kilosu diye. hayır takılma bunlara dedi. zaten abartı bir şey yemiyor ki çocuğum da abur cubur yok mesela. kola eve almam bile. sadece çikolata yiyor onu da dengelemeye çalışıyorum. biraz genetik bir olay. boyu da uzun olduğu için ben çok takılmıyorum. çünkü zararlı bir şey yemiyor.