- 2 Ocak 2016
- 359
- 217
- 18
- 40
- Konu Sahibi ku_zu_cuk_la_rim
Alerji olmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadir tuğcu kimResmini çekip Kadir Tugcu ya sorun.
İsmini goggle da yazınca çıkar bi forumda soruları cevapliyor. Çocuk doktoru kendisi.Kadir tuğcu kim
Teşekkür ederim.hemen bakıyorum.İsmini goggle da yazınca çıkar bi forumda soruları cevapliyor. Çocuk doktoru kendisi.
Pudra yasak pisige cilde.canım, bebek pudrası denesen ? terletmediği için pişikte yapmaz belki. kıyamam ben ona![]()
Bütün kremleri denedik boynu için hatta tasvip etmedigim halde pudrayida kullandım ama olmadı.kuzumun derdini anlayamadık bir türlü.ev sıcaklığının en fazla 22 oluyor geceleri 17 derecede uyuyoruz.sıcağa alışık değil bi zihin birde tulum giydiriyorum ve çok şükür pişik olmadı çünkü bezini sık degisiyoruz.boynuna çare bulamadık...
Mantar olmuş olmasın benim kardeşimdede küçükken gıdısı terleyip ıslak kaldığı için mantar olmuştu. Yada alerjidir belkiMaraba hanımlar, kizim 7 buçuk aylik ve aylardır boynu pişik ne yaptiysam iyilesmiyo.yurt disindayim kac kez doktora götürdük ne ilaç kullandiysak geçmiyor.dermokrem,daktozin ve sayamiyacagim birsürü ilaç ama olmuyo.Ne yapsam olmuyor. Bir ara zeytin yagi sürdüm iyi gibiydi ama baktım dün yine kıpkırmızı .hergün yikiyorum,yakalarına bile diktim deymesin diye ama olmuyo olmuyo...bilgisi olan yada başına gelen varmi? Nasıl geçti yada geçer?
ek gıdaya geçtiyseniz yediği bir şey alerji yapıyor olabilir. ya da kullandığınız kıyafetlerin kumaşları, deterjanı, şampuanı her şey olabilir.Denemedigim şey kalmadi pudrayida denedim olmuyo![]()
Bulabilirim belcikadayim.doktor en son kortizonlu ilaç verdi kendi bile bilemiyorum gecermi diyo.ben nasıl guveneyim bu doktora.yonlendirmiyorda ne bileyim bu dermatologa gidin demiyor.daha büyür diye korkuyorum.bizim de boynu akıntılı halde başlamıştı, eğer temin edebilirseniz önerdiğim krem işe yarıyor sanırım içeriğindeki balmumu etki ediyor, boyun hava almayan bir bölge hele ki küçük aylarda, o yüzden pişiğe çok yatkın. alerjik bünyeler daha da yatkın bu tür pişiklere. çok geçmiş olsun.
Kizimi emziriyorum ve ek gidaya geçince 3 gün kuralına uyduk bisey çıkmadı.sut ve bal zaten yasak.yumurtayida çeyrek veriyorum haftada birek gıdaya geçtiyseniz yediği bir şey alerji yapıyor olabilir. ya da kullandığınız kıyafetlerin kumaşları, deterjanı, şampuanı her şey olabilir.
benim kızımda da vardı, inek sütüne alerjisi olduğunu bir hemşire keşfetti. o yüzden inek sütüyle yapılmış mama, yoğurt, peynir vb ne varsa kestim. hazır mama da veremedim bu yüzden. keçi sütü anne sütüne en yakın süt olduğu için onun mamüllerini yedirdim kızıma.
geçmiş olsun.
Her şeyi denedim ama olmuyor.bu arada hayırlı olsun.sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.ek gıdaya geçtiyseniz yediği bir şey alerji yapıyor olabilir. ya da kullandığınız kıyafetlerin kumaşları, deterjanı, şampuanı her şey olabilir.
benim kızımda da vardı, inek sütüne alerjisi olduğunu bir hemşire keşfetti. o yüzden inek sütüyle yapılmış mama, yoğurt, peynir vb ne varsa kestim. hazır mama da veremedim bu yüzden. keçi sütü anne sütüne en yakın süt olduğu için onun mamüllerini yedirdim kızıma.
geçmiş olsun.
Canim zeytin sabunuyla sabunla boynunu ve durlama bi saat kdar dursun tekrar sabunla ve durula hemen gecerValla Bursa da ablam bana ilaç yaptırdı eczanede süper bısey popoya boynuna çok ıyı geliyo ben afırkadayım
amin. sadece süt ürünleri olmayabilir sebebi. dr umuz çocuk için kullandığımız şampuandan, deterjana her şeyden şüphelenmişti.Her şeyi denedim ama olmuyor.bu arada hayırlı olsun.sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.