evet, asgari olarak yapmanız gereken sorumluluğunuz
hanımefendi gelip bu ülkeye yerleşmiş, burada evlenmiş, burada çocuk yapmışsınız. kocanız yaptığınız, baba yaptığınız kişinin karakter özellikleri çocuk yetiştirmeye uygun değil. bırakıp çekip gidip kendi ülkenizde yaşasaydınız... yapmamışsınız.
kurduğunuz hayatın getirdikleri de bunlar, ve evet yetişkin hayatı böyle bir şey, hele çocuk yapmışsanız ömür boyu bitmeyen bir sorumluluk bu. bunları yapmak sizi güçlü kadın yapmıyor, parasını kazanıp çocuğuna bakan normal bir insan yapıyor... (ülkede de herkes güçlü kadın bu arada ha).
ayrıca ben o mesajda güçlü kadın bu ilişkiyi sürdürmez, boşanmak için annesinin evine gönderilmeyi beklemez, vs vs gibi pek çok şey yazmıştım yani şu andan ziyade tüm süreci kapsayan bir eleştiriydi. siz bir konunuza "ben güçlü bir kadınım" diye başladığınz için yazılmış bir yorumdu. ki sonrasına da baktığımızda bir türlü hesaplaşmanızın bitmediği, boşanmış statüdeki ilişkide pek de boşanmış gibi davranmayıp çizgiyi çekmediğiniz bir eski kocanız var, ilişki biteli 4 sene, resmen sonlanalı 3.5 sene olmuş yani o ilk nasıl davranacağını bilememe hali de değil bu, bu da güçlü kadın tavrı değil,bence....