Kızımın el izini aldım

Çok değişik bir anı boshayallersmile

Hoşuma gitti benim...ben de yapıcam ilerde çocuğumunkileri opuyorumnanaktan

bende çocuğumun el izini alıp bi yaşındayken çerçeveletmeyi düşünüyorum:emir_bebek::1rolleyes:

a.s.

bi de...
kızının eli çok sevimli görünüyo......zemuszemus

teşekkürler :asigim:

cok guzel bir fikir canim.. bayildim...

tesekkür ederima.s.

çok güzel fikir harika

beğenmenize sevindima.s.

Çok değişik bir anı boshayallersmile

Hoşuma gitti benim...ben de yapıcam ilerde çocuğumunkileri opuyorumnanaktan

tesekkür ederima.s.

Seramik hamurundan kızımın el izini aldım.

Tarif:
2 çay bardağı nişasta,
2 çay bardağı beyaz tutkal
bir tutam tuz

hamuru hazırlayıp el izini aldıktan sonra iki gün kurumaya bıraktım.
sonra gümüş rengi sprey boya ile boyadım.
kuruduktan sonra da kurdele yardımı ile duvara astım.

DSC03451.JPG

kızımın 1.5 yaş hatırası olmuş oldu kaydirigubbakcemile3

ay cok hos olmus yaaa bende yapcııımmm

çok güzel olmuş bunların hazırları da satılıyor ama alamamıştım.ben de yapmayı düşünüyorum yalnız sorum olacak.kızının gerçek el ölçüsümü yoksa hamurdan dolayı iz biraz daha büyük mü çıkıyor?bu arada çerçeveletirsen daha da güzel olacağını düşünüyorum

çok güzel olmuş bunların hazırları da satılıyor ama alamamıştım.ben de yapmayı düşünüyorum yalnız sorum olacak.kızının gerçek el ölçüsümü yoksa hamurdan dolayı iz biraz daha büyük mü çıkıyor?bu arada çerçeveletirsen daha da güzel olacağını düşünüyorum

yok fazla büyümüyor.
sonuçta o blgenin içine sığan parmakları anlayabiliyorsun.

çok güzel ömür boyu kalıcı bir hatıra elinize saglık

çok güzel ileride çocuğunuzla bakacak bir anı olmuş çok iyi fikir çevremde çocuğu olanlarla paylaşcam hemen ilerde bende denerim umarım:Saruboceq:

süpersin bhk m süper
bizim oğlana bir defter aldım herşeyini yazacağımız resimleri el izi dişi olan daha hi doldurmadım ne uyuşuğum

süpersin bhk m süper
bizim oğlana bir defter aldım herşeyini yazacağımız resimleri el izi dişi olan daha hi doldurmadım ne uyuşuğum

walla ben de blog oluşturma dışında hiç bişey yapmamıştım semişim :)
ancak yapıyorum böyel şeyler.
napalım fırsat mı veriyor bize bu kucak delileri :asigim:

Çok güzel olmuş eline sağlık canım.Yalnız üstten iki delik açılıp zincirle asılsada çok hoş olurmuş.

fikir süper fakat benim kızım 5.5 yaşında ve mahşallah ayaklar biraz büyükçe yani benim yapacağım pek m ini mini olmayacak kaydirigubbakcemile3

ayy ben de yapıci,immm oğluşum 7,5 aylık
ben de parmak boyası aldım geçen gün ; parmağını boyayıp babamıza yazdığımız mektubun altına bastırdım ama durmadı ki sıpa:) uyuduğunda ayağını boyayıp resim kağıdına basıcam ve çerçeveleticem ama bu hamur fikri de acayip hoşuma gittiiii

çok güzel olmuş ama pembe kurdalesi hiç hoş olmamış ona başka bir fikir bulsanız mesela el izini almadan bir delik açsanız oradan ip geçirseniz yani daha sık olmazmı bence yani :))

Back
X