18 aylık. Bıraktırmayı deniyorum ama olmuyor. Çok zor. Anca çok yorulacak gün içinde hiç uyumamış olacak kendisi düşüp bayılacak o şekilde emziksiz uyuyor ama en fazla 1 saat. Sonra ne oluyorsa ağlıyor ve emzik vermezsek susmuyor. Emzikle uyuduğunda da sık sık ağlıyor gece emzik ağzından düştüğü için. Gece en az 3 defa kalkıp emzik vermekle uğraşıyorum.:)) ne kadarlık bebeğiniz kökten çözün emziği bıraktırın
Emzik her türlü sıkıntı olmuş size , büyükte aslında aa bak emzik yırtılmış kuş almış pis olmuş gibi şeyler denedinizmi bırakın ağlasın taviz vermeyince bırakacak mecbur18 aylık. Bıraktırmayı deniyorum ama olmuyor. Çok zor. Anca çok yorulacak gün içinde hiç uyumamış olacak kendisi düşüp bayılacak o şekilde emziksiz uyuyor ama en fazla 1 saat. Sonra ne oluyorsa ağlıyor ve emzik vermezsek susmuyor. Emzikle uyuduğunda da sık sık ağlıyor gece emzik ağzından düştüğü için. Gece en az 3 defa kalkıp emzik vermekle uğraşıyorum.
Philips emzik pahali ama cok memnunuz hic yirtilma olmadi .kizim 20 aylik
Merhaba görünce yazmak istedim aynı sorun bende de var hemde chicco nun kauçuk emziği ve başkasını almıyor onuda çiğneye çiğneye koparıyor canavar bunlar :) malesef yırtılmayan emzik yok tek çare emziği bıraktırmaChicco’nun kauçuk emziği var çok iyi ve en azından daha güvenilir. Yırtılma ihtimali yok.
Bunu yazmak için gelmiştimChicco’nun kauçuk emziği var çok iyi ve en azından daha güvenilir. Yırtılma ihtimali yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?