Kızımın eski annem babam vardı takınsı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok ürkütücü ya sahi mi acaba boyle seyler
Ben inaniyorum. Hemen herkesin birden fazla kez dogduguna inaniyorum. Ama hatirlayanlar cok yok. Hatirlasada anne baba tarafindan yok sayilip baska seylere yoruluyo ve 7 8 yaslarindan sonra cocuk unutuyo ustune gidilmezse. Onceki yorumlarda birinde biri annesinin de cocukken eski ailesini kardeslerini ve evlerini hatirladigini ama ailesi o konuda konusturmadigindan cogu seyi unuttugunu yazmis. Aslinda cok az da sayilmaz hatirlayan vakalar. Daha iki yasindayken ben askerdim susuzluktan öldüm diyen bi kardesi vardi arkadasimin

Küçükken bende öyleydim 10 yaşıma kadar devam etti sanirim gerçek ailemi bulacağım vs diye herkese söylüyordum

Ben bunun kollektif bilincaltından kaynakli oldugunu dusunuyorum ama tamamen bir teori tabii ki
Dinimizde de reankarnasyon yok bu sebeple inanmiyorum aslinda

Atalatimizdan alinan ogretilerimiz travmalarimiz vs vardir bununla alakali cok bilgi var.
Belki ilginc bir sekilde bir baskasinin yasantisinin kayitlari diger insanlarin bilincaltina gecebiliyordur. Neden olmasin?

Ay kızlar evde tekim bu konudan acilen cikmam lazım korkmaya basladim

ben de kendimi tavşan olarak doğacaktm ama Allah sonradan insan olmama karar vermiş diye inanıyordum (dişlektim)
ha bazen de köpek olduğuma inanıyordum... hayal gücü işte bence psikologa gitmelisiniz ama bir sebebi olmalı buna inanmasının bir reddediş var sizi içten içe sanki

+1

Bu çok saçma değil mi yahu?
Çocuklar hayalle gerçeği ayırt edemezler belli bir yaşa kadar.
Asker olduğunu hatirlayan bir çocuk, en basitinden nasıl çiş yapacağını mi unutuyor ? Ben askerdim diyen çocuk Allah bilir daha tuvaletini tutamiyordu. İnsan inanmak isteyince nelere inanıyor :))

Ben küçükken evimizde ki eşyalarla konışurdum onların üzüldüğünü düşünüp onları teselli etmeye çalışırdım öperdim
bende çok üzülürdüm üzülüyolar diye iyi sıyrıkmışım bende
Ama kızınızın yıllardır hiç atlamadan aynı şeyi anlatması ve 3 yaşındayken olması biraz garip

Benimde küçükken hayali arkadaşım vardı diye hatırlıyorum cansız nesneleri falan konuşturur çocuklar normal yani genede doktora götürün

Herkesin olmasa da bazı kişilerin tekrar dünyaya geldiğini düşünüyorum. Bu bilgi sır. Bir belgesel vardı konuyla ilgili. Küçücük çocuklar gerçek evlerine gitmek istemişlerdi. Hepsi de evini buldu. Hatta ölüm şekilleri yanarak veya boğularak ölenlerden oluşuyordu. Gece gece ölüyorum korkudan şu an. Konu sahibi ne yaptı acaba? Bence onun durumu da normal değil. Biraz araştırsa altından kesin bişey çıkar. Bu kadar kurgu olamaz. Olsa bile bir sonrakinde unutur gider ufacık çocuk niye aynı şeyleri söylesin?

Bu konuda çok örnek var, acaba reankarnasyon gerçek mi

Kesinlikle bir psikolog görmeli

Televizyon falan izliyormusunuz çocugun yanında belki ordan ğörüpte kendini onun yerine koyup bunları anlatıyor olabilir. Bide sormayın çocuğa ki unutsun onu siz belki soruyosunuz diye dikkat çekmek için yapıyor olabilir. Benim kardeşimde böyleydi bişeyi olmuş gibi anlatıyordu ve bizde çoğu kez inandık. Sonra yaşı ilerleyince anlattık artık yapmıyor. Üstüne düşmeyin. Ama genede bi doktora götürün içinizi rahatlamak amacıyla

Birde çocuğa doğum fotoğraflarını gösterip eski fotoğrafları bu konuyu açmadan sen yeni doğduğunda gibi anlatabilirsiniz belki o zaman vazgeçer

Benim kiziminda cok uzun zaman hayali bir arkadasi vardi simdi kizim 7 yasinda cok sukur unuttu.Bence sormayin zamanla unutur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…