- 13 Haziran 2019
- 2
- 2
- 1
- 45
Evet bi köy adı vermişti Çorum'da öyle bi köy buldum internetten ama verdiği isimleri eski gazeteleri bile araştırdım öyle kişi bulamadım hayal olduğuna eminim ama insan bazen acaba ya diyo. Özgüveni biraz fazla bi çocuk benim kızım bize böyle şeylerin olduğuna inandırıp kendince eğleniyor sanki :))
Ben inaniyorum. Hemen herkesin birden fazla kez dogduguna inaniyorum. Ama hatirlayanlar cok yok. Hatirlasada anne baba tarafindan yok sayilip baska seylere yoruluyo ve 7 8 yaslarindan sonra cocuk unutuyo ustune gidilmezse. Onceki yorumlarda birinde biri annesinin de cocukken eski ailesini kardeslerini ve evlerini hatirladigini ama ailesi o konuda konusturmadigindan cogu seyi unuttugunu yazmis. Aslinda cok az da sayilmaz hatirlayan vakalar. Daha iki yasindayken ben askerdim susuzluktan öldüm diyen bi kardesi vardi arkadasiminCok ürkütücü yasahi mi acaba boyle seyler
Küçükken bende öyleydimMerhaba hanımlar
5,5 yaşında bir kızım var ve 3 yaş civarıydı bir iki kez anne benim başka annem babam vardı biliyomusun demeye başladı nasıl yani kızım dedim sizden önce başka annem ve babam vardı isimleri ayşe ve Murat tı dedi biz köyde yaşardık dedi önceleri pek ciddiye almadım çizgifilmlerden etkileniyor hayal kuruyor falan dedim şimdi 5 yaşında bu konuyu kendi açmıyor ama hala sorduğumuzda konu hiç değişmeden anlatabiliyor yaşadığı köyü annesini babasını kendisini onların öldüğüne ve sonra bizim çocuğumuz olarak doğduğunu idda ediyor inatla soruyorum karmaşık şekilde fire verirmi afallarmı acaba hayalmi kuruyor diye hiç taviz vermeden aynı şeyi şaşırmadan anlatıyor şaşırıp kalıyorum kimileri reankarnasyon falan diyor ama ben mantıkende dinende bu konuya inanmıyorum özellikle böyle bişeyle karşılaşan birileri varmı aranızda sizce neden böyle davranıyor anaokul öğretmeni kızımın hayalgücünün çokmfazla olduğuna ve bunu engellememem gerektiğini söylüyor bunu iyi bişey olduğunu söylüyor sınıftada bi kaç arkadaşına anlatmış bi fikri olan yazsın lütfen...
Ay kızlar evde tekim bu konudan acilen cikmam lazım korkmaya basladimBen inaniyorum. Hemen herkesin birden fazla kez dogduguna inaniyorum. Ama hatirlayanlar cok yok. Hatirlasada anne baba tarafindan yok sayilip baska seylere yoruluyo ve 7 8 yaslarindan sonra cocuk unutuyo ustune gidilmezse. Onceki yorumlarda birinde biri annesinin de cocukken eski ailesini kardeslerini ve evlerini hatirladigini ama ailesi o konuda konusturmadigindan cogu seyi unuttugunu yazmis. Aslinda cok az da sayilmaz hatirlayan vakalar. Daha iki yasindayken ben askerdim susuzluktan öldüm diyen bi kardesi vardi arkadasimin
ben de kendimi tavşan olarak doğacaktm ama Allah sonradan insan olmama karar vermiş diye inanıyordum (dişlektim)Merhaba hanımlar
5,5 yaşında bir kızım var ve 3 yaş civarıydı bir iki kez anne benim başka annem babam vardı biliyomusun demeye başladı nasıl yani kızım dedim sizden önce başka annem ve babam vardı isimleri ayşe ve Murat tı dedi biz köyde yaşardık dedi önceleri pek ciddiye almadım çizgifilmlerden etkileniyor hayal kuruyor falan dedim şimdi 5 yaşında bu konuyu kendi açmıyor ama hala sorduğumuzda konu hiç değişmeden anlatabiliyor yaşadığı köyü annesini babasını kendisini onların öldüğüne ve sonra bizim çocuğumuz olarak doğduğunu idda ediyor inatla soruyorum karmaşık şekilde fire verirmi afallarmı acaba hayalmi kuruyor diye hiç taviz vermeden aynı şeyi şaşırmadan anlatıyor şaşırıp kalıyorum kimileri reankarnasyon falan diyor ama ben mantıkende dinende bu konuya inanmıyorum özellikle böyle bişeyle karşılaşan birileri varmı aranızda sizce neden böyle davranıyor anaokul öğretmeni kızımın hayalgücünün çokmfazla olduğuna ve bunu engellememem gerektiğini söylüyor bunu iyi bişey olduğunu söylüyor sınıftada bi kaç arkadaşına anlatmış bi fikri olan yazsın lütfen...
+1Ben bunun kollektif bilincaltından kaynakli oldugunu dusunuyorum ama tamamen bir teori tabii ki
Dinimizde de reankarnasyon yok bu sebeple inanmiyorum aslinda
Atalatimizdan alinan ogretilerimiz travmalarimiz vs vardir bununla alakali cok bilgi var.
Belki ilginc bir sekilde bir baskasinin yasantisinin kayitlari diger insanlarin bilincaltina gecebiliyordur. Neden olmasin?
Bu çok saçma değil mi yahu?Ben inaniyorum. Hemen herkesin birden fazla kez dogduguna inaniyorum. Ama hatirlayanlar cok yok. Hatirlasada anne baba tarafindan yok sayilip baska seylere yoruluyo ve 7 8 yaslarindan sonra cocuk unutuyo ustune gidilmezse. Onceki yorumlarda birinde biri annesinin de cocukken eski ailesini kardeslerini ve evlerini hatirladigini ama ailesi o konuda konusturmadigindan cogu seyi unuttugunu yazmis. Aslinda cok az da sayilmaz hatirlayan vakalar. Daha iki yasindayken ben askerdim susuzluktan öldüm diyen bi kardesi vardi arkadasimin
Ben küçükken evimizde ki eşyalarla konışurdum onların üzüldüğünü düşünüp onları teselli etmeye çalışırdım öperdimMerhaba hanımlar
Gece gece hic gülecegim yoktuBende küçükken köpeğimizin benim gerçek babam olduğunu söyleyip dururdum.Babam delirirdi tabi :))) dedemlere gittiğimizde çok uyarmıştı ama yinede söylemiştim :)
Bu konuda çok örnek var, acaba reankarnasyon gerçek miHerkesin olmasa da bazı kişilerin tekrar dünyaya geldiğini düşünüyorum. Bu bilgi sır. Bir belgesel vardı konuyla ilgili. Küçücük çocuklar gerçek evlerine gitmek istemişlerdi. Hepsi de evini buldu. Hatta ölüm şekilleri yanarak veya boğularak ölenlerden oluşuyordu. Gece gece ölüyorum korkudan şu an. Konu sahibi ne yaptı acaba? Bence onun durumu da normal değil. Biraz araştırsa altından kesin bişey çıkar. Bu kadar kurgu olamaz. Olsa bile bir sonrakinde unutur gider ufacık çocuk niye aynı şeyleri söylesin?
Kesinlikle bir psikolog görmeliMerhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?