Kızımın eski annem babam vardı takınsı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayal dünyası geniş evet ama bunu unutmadan anlatmasının sebebi sizler olmalısınız durup durup çocuga sormak hatırlatmak demek davranısı pekiştirmek demektir. Ben de öğretmenım ..aynı zamanda verdıgınız tepkıler de cok önemli çocuga bunu kanıtlamaya da çalışmayın ve sadece görmezden ve duymazdan gelin benım oğlumun da hayalı konustukları vardı anne bak geldı veya bak anne gıttı derdı hem daha bebekken adı da nuaya diye bırseydı:) hıc ustelemedım verceğin bir tepki aaaa nasıl falan gıbı şaşkınlık cümleleri onun hoşuna gider ve pekişir maşallah ıkı yıldır unutmadıgına gore sureklı dile geliyor mevzu...bu dedıklerımı dıkkate al benceve en onemlısı bı pedagogdan yardım al

hayal gücü mü reankarnasyon mu bilmiyorum..
ama sizin yerinizde olsam çocuğun anlattığı köyü ve bahsettiği insanları araştırırdım...
içim rahat etmezdi sanırım başka türlü..

1930 yılında Hindistan’ın Delphi şehrinde yaşayan 4 yaşındaki Shanti Deva, anne ve babasına daha önce Hindistan’ın Mathura şehrinde yaşadığını söyledi. Daha önceki yaşamında 3 çocuk annesi olduğunu ve adının da Ludgi olduğunu söyleyip durunca küçük Shanti’nin ailesi bu olayı araştırmaya karar verdi.
Kızın ailesi Muttra diye bir köye gitti ve orada daha önce Ludgi adında bir kadının yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine ailesi küçük Shantiyi bu köye götürmeye karar verdi. 4 yaşındaki küçük kız köye gidince bir anda o köyün lehçesinde konuşmaya başladı ve çocuklarını ve kocasını hatırladığını söyledi. Eski yaşamı ile ilgili tam 24 kanıt sunarak eski yaşamını hatırladığını da bu şekilde ailesine kanıtlamış oldu.

Konuyu okuyunca birden çok şaşırdım acaba bu haberdenmi bahsediliyor diye baya bi önce bu haberi okumuştum aklıma geldi belki işinize yarar doğruluğu ne kadar kesin bilemem :44:

aman allahım tüylerim diken diken oldu :26:

hayal gücü mü reankarnasyon mu bilmiyorum..
ama sizin yerinizde olsam çocuğun anlattığı köyü ve bahsettiği insanları araştırırdım...
içim rahat etmezdi sanırım başka türlü..

Oda doğru ama , ben cesaret edemezdim araştırmaya herhalde,ne biliyim... Cocuklarda oluyor bu tarz hayaller zamanla geçer diye tahmin ediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Reenkarnasyonla ilgili cok kitap okudum ve butun vakalarda onceki yasama dair konusmalar hep 3 yaslarinda basliyo ve uzerine gidilmezse ileriki yaslarda unutulup gidiyo ama uzerine gidilir arastirilirsa cocugun tum soyledikleri dogru cikiyor. Bence soyledigi koye gitseniz bahsettigi kisilerin yasamis oldugunu ve cocugun anlattigi sekilde ölmüs olduklarini vs gorurdunuz. Tabiki bi anne icin bunu kabullenmek zordur ve gidip gormek istemez insan. Zaten kurcalamak da kisinin yasamini daha kolay yapmiyo. Eski aile öldü diye yasını tuttuklari yakinlarinin ben yeniden dogdum diye karsilarina cikmasi sonucu şok yasayip inanmakta bocalasada cocugun olen kisi hakkinda bildikleri sonucu altust oluyolar. Sevinselerde olayin tuhafligi karsisinda bocaliyolar. Eski bir konuymus. Merak ettim su an kiziniz hala hatirliyor mu yoksa unuttu mu hepsini

eger gercekten yeni üye degil ve dalga gecmiyorsan astrologa git ozellikle oguzhan ceylan karma diye bisey var ve reerkarnasyon inanırmısn bilmem ama en azından bi kere cocugunu götür cunku buda ruh doktoru diye düsün

Cok ürkütücü ya sahi mi acaba boyle seyler

3 yaşındaki bi çocuk bu kadar kurgu yapabiliyorsa denilecek birşey yok. Üstüne düşmeyin unutur zamanla diye ümit ediyorum

hayali arkadas bu yaslarda cok iyi bisey ama sizinki hayali arkadas degil.bu bana urkutucu ve ilginc geldi ona sorun kim sana soyledi bunlari nerden cikardin.bakalim ne diyecek

3-6 yaş arasında çocukların hayali arkadaş dönemi olur fakat yinede pedagog a gidebilirsiniz aklınızda da kalmaz hem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…