• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizimin ilk doğum gunu.

Evcilkaktus19

Herkesin işine yaradığı kadar iyisindir bu hayatta
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
1.330
821
133
Selam kizlar. Sizlere uzun suredir bir çözüm arayip bulamadigim bir konu hakkında danismak istiyorum.

Eylülde Kizim 1 yasini dolduracak. Doğum günü yapmak istiyorum. Ancak yasadigimiz yerde. Kayinvalidem ve eşimin halasi dişinda hickimsemiz yok. Esim için problem değil tabiki ona yetiyor ama benim hickimsem yok burada. Bende bu yüzden kutlama taraftarı değilim. Ama kizimin ilk doğum günü güzel birşeyler yapmak istiyorum. Zaten kimse olmadigi için mevlut de okutamadim kuzuma. Ne yapabilirim sizce ?

5 yaşında kreş hayatı:) ve arkadaş ortamı başlayana kadar , doğum günü partisi olmadı oğlumun . Eşim ben ve oğlum , pasta aldık öyle kutladık sadece .

Şimdi 2 senedir arkadaşlarını çağırıyor falan .

Babaanne ve büyük hala ile ne kadar hoş bir parti olur bilemedim :KK51:

Bence alın pastanızı , bir kaç fotoğraf karesi ... 3 ünüz kutlayın derim ben .

Bizde kızımın ilk yaşıni, sadece annesi, babası ve ablası olmak üzere kendi aramızda 4 kişilik bir aile olarak kutladık.

5 yaşında kreş hayatı:) ve arkadaş ortamı başlayana kadar , doğum günü partisi olmadı oğlumun . Eşim ben ve oğlum , pasta aldık öyle kutladık sadece .

Şimdi 2 senedir arkadaşlarını çağırıyor falan .

Babaanne ve büyük hala ile ne kadar hoş bir parti olur bilemedim :KK51:

Bence alın pastanızı , bir kaç fotoğraf karesi ... 3 ünüz kutlayın derim ben .
Benim de aklimdan geçmişti aslinda güzel bi restoranda 3 umuz başbaşa yemek yer sonra pasta keseriz. Ama bu düşüncemden eşimin daha haberi yok tabi nasil bir tepki verir hic bilemiyorum. :)

Bizde kızımın ilk yaşıni, sadece annesi, babası ve ablası olmak üzere kendi aramızda 4 kişilik bir aile olarak kutladık.
Güzel olur aslinda canim ama ne bileyim sindi görüyorum boyle çocuğunun ilk doğum gününde birak evde parti yapmayi mekan tutanlar bile var. Mekana gerek yok tabi ama evde kutlamak isterdim bende daha fazla yakinimiz olabilseydi.

Güzel olur aslinda canim ama ne bileyim sindi görüyorum boyle çocuğunun ilk doğum gününde birak evde parti yapmayi mekan tutanlar bile var. Mekana gerek yok tabi ama evde kutlamak isterdim bende daha fazla yakinimiz olabilseydi.
Benim de ailem başka yerde yaşıyor. Burada sadece eşimin ailesi var.annesi babası abisi yengesi ve çocukları. Fakat onlarla mesafeliyim herzaman.yakın olmak istemiyorum. Özel anlarimiza dahil etmek istemiyorum. 9 yaşında bir kızım daha var.onun ilk doğum gününden itibaren hep onlarla kutlamistik.fakat hep bir sorun, tatsızlık çıkardılar. Ben hiç mutlu olmadım. Yaptığım hazırlıklar bile sanki onlar için gereksiz göründü gözüme. Ve bu sene ani bir kararla 2 kiziminda dogum gününu ailece kutladık. Onları davet etmedik. Arka arkaya Ocak ,Şubat aylariydı. Ben çok mutluydum.onlar çok bozuldu.ama bence iyi yaptim.sorununuz yoksa cagirabilirsiniz. Ama istemiyorsanız mecbur değilsiniz. Ben arkadaşlari ile de ayrıca birdaha yapıyordum büyük kızıma. Ama bu sene bebisle yapamadım. Aramızda oldu.

1 yaş doğum gününde babamız askerdi.kısa dönem yaptı ama şansımıza son ayı kızımın 1 yaş doğum gününe denk geldi.onun için yapmadık.2 yaşında resimli kocaman bi pasta yaptırdık kvler filan hep beraber kutladık.ama benim eşimin ailesiyle aram iyi.doğum günü kalabalık güzel oluyo bence.

o doğumgünü çocuk için olmuyor ki, pasta bile onun için olmuyor, hatta pastaya saldırdığı için çok hoş görüntüler de ortaya çıkmıyor diyebilirz.
ama tabi parti yapalım diye düşünen insan için bir bahane oluyor, eşi dostu topluyor, güzel bir etkinlik oluyor o ayrı,
e sizde eş dost da yoksa çok zorlamayın bence,
bebek için değişen bir şey olmayacak zaten.
3ünüz kutlayabileceğiniz gibi kv ve hala ile birlikte de kutlayabilirsiniz, her şekilde küçük bir kutlama olacak tabi ki.

Selam kizlar. Sizlere uzun suredir bir çözüm arayip bulamadigim bir konu hakkında danismak istiyorum.

Eylülde Kizim 1 yasini dolduracak. Doğum günü yapmak istiyorum. Ancak yasadigimiz yerde. Kayinvalidem ve eşimin halasi dişinda hickimsemiz yok. Esim için problem değil tabiki ona yetiyor ama benim hickimsem yok burada. Bende bu yüzden kutlama taraftarı değilim. Ama kizimin ilk doğum günü güzel birşeyler yapmak istiyorum. Zaten kimse olmadigi için mevlut de okutamadim kuzuma. Ne yapabilirim sizce ?
pasta ve mum ufleyerek foto cekerek renklendirebilirsiniz partiye gerek yok.hatta evde bile olmasın gidin bir yere 1-2 balon ve pasta bence yeterli

Benim de ailem başka yerde yaşıyor. Burada sadece eşimin ailesi var.annesi babası abisi yengesi ve çocukları. Fakat onlarla mesafeliyim herzaman.yakın olmak istemiyorum. Özel anlarimiza dahil etmek istemiyorum. 9 yaşında bir kızım daha var.onun ilk doğum gününden itibaren hep onlarla kutlamistik.fakat hep bir sorun, tatsızlık çıkardılar. Ben hiç mutlu olmadım. Yaptığım hazırlıklar bile sanki onlar için gereksiz göründü gözüme. Ve bu sene ani bir kararla 2 kiziminda dogum gününu ailece kutladık. Onları davet etmedik. Arka arkaya Ocak ,Şubat aylariydı. Ben çok mutluydum.onlar çok bozuldu.ama bence iyi yaptim.sorununuz yoksa cagirabilirsiniz. Ama istemiyorsanız mecbur değilsiniz. Ben arkadaşlari ile de ayrıca birdaha yapıyordum büyük kızıma. Ama bu sene bebisle yapamadım. Aramızda oldu.
Şuan için bi sorunum yok kvlerle ama beni bütün hamileliğim boyunca bir kez bile arayip sormamalari. Bur eksiğimiz bi ihtiyacimiz var mi hic ilgilenmemeleri ki maddi yönden sikisigiz ve borç dert ve benim tarafimin desteğiyle yaptik herşeyi, benim çok zoruma gitmişti. Doğum temizliğimi bile kendim yaptim en yakinimda onlar vardi hic ilgilebmediler. Simdi de kizimin ilk doğum gününü sadece onlarla kutlamak zoruma gidiyor haliyle.
Bir de tabi kutlama yapmaya kalksam evin temizligiydi, hazirlikti hep tek basima ilgilenmek zorunda kalicam. Kizim zaten çok huysuz sürekli ilgi bekliyor mizmizlaniyor gunluk temizligimi bile yapamiyorken o kadar şeyle basa cikabilmem imkansiz bana işkence olucak. Benim tarafim yakinimda olsa hazirlik konusu da sorun olmaz zaten yalniz birakmazlar ama tek basima çok zor görünüyor. En iyisi bas basa kutlamak sanirim.

Bizde eşimle burda yalnızız oyüzden anlıyorum sizi. D. gününü kendi aranızda kutlasanızda küçük zaten anlamıyacak durumu pasta bile yiyemiyecek yani onun yerine onunda hatırlayabileceği küçük bir dış mekan çekimi yapın düğün albümleri gibi yapıyolar gördüm ben güzel bir kostümle hem size hem ına kalıcı bir anı olur

1 yaş doğum gününde babamız askerdi.kısa dönem yaptı ama şansımıza son ayı kızımın 1 yaş doğum gününe denk geldi.onun için yapmadık.2 yaşında resimli kocaman bi pasta yaptırdık kvler filan hep beraber kutladık.ama benim eşimin ailesiyle aram iyi.doğum günü kalabalık güzel oluyo bence.
Evet ben de kalabalik kutlamak isterim aslinda canim ama bir de bu isin hazirlik kismi var ve herşeyi kendim yapmak zorundayim yardimci olabilecek hickimse yok Kizim da çok huysuz zaten günlük islerimi bile güç bela yarim yamalak yapiyorum tek basima o kadar hazirlik yapmam imkansiz. Sanirim başbaşa kutlamak bizim için en hayirlisi.

Bizde eşimle burda yalnızız oyüzden anlıyorum sizi. D. gününü kendi aranızda kutlasanızda küçük zaten anlamıyacak durumu pasta bile yiyemiyecek yani onun yerine onunda hatırlayabileceği küçük bir dış mekan çekimi yapın düğün albümleri gibi yapıyolar gördüm ben güzel bir kostümle hem size hem ına kalıcı bir anı olur
Evet çok güzel bi fikir fotoğraf cekimi. Gündüz fotoğraf çekimi akşamda disarda bas basa küçük bi kutlama şahane olur tesekkur ederim :))

İlk doğumgününde çocuğun aklı ermiyor doğal olarak ama güzel hatıralar kalıyor. Ben hala bakarım doğumgünü fotoğraflarıma ve çok mutlu olurum:)
5 ay var daha bizim ilk doğumgünümüze ama planı yaptım şimdiden :)
Eşimin ve benim ailemle minik bi kutlama evde. Sonrada arkadaşlarımızla dışarda yemek yada kahvaltı orgsnizasyonu planlıyorum. Yemekten yada kahvaltıdan sonra pasta kesilir yine. Kostüm alırım diyorum tavşan,minie mouse fln gibi bişeyler :) fotoğraflar anı kalacak işte... Bide bize eğlence :)

Back
X