Doğuma Hazırlık kızımın isim anketine katılırmısınızz!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce kızımın ismi hangisi olsun

• asya beren

OY: 9 6,4%
  • eylül ada

OY: 50 35,5%
  • beren

OY: 30 21,3%
  • asya

OY: 28 19,9%
  • azra

OY: 24 17,0%

• Ankete Katılan
    141
  • Anket Kapalı .
beren bence Emir bebek

teşekkürler kızlar...

iki ismi birden söylemeyi sevmiyorum ben. tercihen bir ön ad olabilir tabi ama isimleri ikili söylemek itici geliyo bana.
azra güzel isim.

Asya.. Çok zarif bir isim :)
Hele hele yeni doğan kızlara Nida, Ecrin, Ceylin, Eylül den başka isim verilmediği günümüzde öne çıkar :)

beren bence.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.

YADE ismi nasıl? benım kızımın ısmı ASİL DERİN ..DERİN YADE koyacaktık ama babası son anda ASİL DERİN olsun ıstedi..

bende Asya'yı işaretledim bu ismi çok beğenmeme rağmen ben doğacak kızıma Elif adını vermeyi düşünüyorum çünkü Asyanın tam anlamını henüz bilemiyorum sadece Kıta olarak geçiyor. Elif isminin anlamına vurulmuş durumdayım .

Yani ismin taşıdığı anlammı yoksa ismin güzelliğimi karar veremiyorum.

bende kızım olursa asya koymayı düşünüyorum ama senin içinden en çok hangisi geçiyorsa onu koy anlamını boşver gitsin

bence asya çok güzel, biz de asyayı çok begeniyorduk ama yakın arkadaşım bebegine asya adınıverdi. çok da güzel bir bebek, neşeli hep gülüyor, alyazmalımdan dolayı da asyayı çok begeniyorum, üstelik bizim asya bebegimiz anne ve babası öyle olmadıgı halde aynı asyalılara benziyor gözleri çekik, oda numarası da 216ydı.(istanbulda asya kıtasının tel kod) bizi ilginç ve hoş bir tesadüf geldi, hayırlı bir evlat olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…