Canim seninle zevklerimiz benziyor:))Nilay i ben de cok begeniyordum listemde kesin olurdu ama bir akrabamiz kizina koydu.:)Eledim o yuzden.Ben Begüm'ü seçtim kendim İdil istememe rağmençünkü çok severim ama ben kıyamam bi tanıdığın kızının adı Begüm, Nilay var bi de onu da severim ama kıyamam fikir olsun
O zaman benim son kararım BegümCanim seninle zevklerimiz benziyor:))Nilay i ben de cok begeniyordum listemde kesin olurdu ama bir akrabamiz kizina koydu.:)Eledim o yuzden.
Cok tesekkur ederim gorus belirttiginiz icin.Saglikla gelsin sizin de bebeginiz insallah:)Ben kızım olduğunda Defne koyacağım ismini, o yüzden Defne
Tesekkur ederim.Guzel dileginiz icin.:))Bende Melis dedim ☺ cok soft ve hos geliyor bence kulağa ☺ bir de Selin ve Elizan isimleri de cok hoşuma gidiyor bu aralar. Saglıkla gelsin prenses ☺
Tesekkur ederim gorus belirttiginiz icin:)Listede ki isimlerden defneyi seçtim. Fakat kızım olsaysı büşra koyardım adını. Büyük müjde demek adı gibi müjdelerle gelsin hayatımıza diye
Tesekkur ederim gorus belirttiginiz icin.Ben de begeniyorum bu ismi.Eşim cok sicak bakmamisti en son ama bakalim:)Beren dedim. Kızımın diğer adı Beren ❤
Amin inşallah sizin de :)Cok tesekkur ederim gorus belirttiginiz icin.Saglikla gelsin sizin de bebeginiz insallah:)
Tesekkurler goruş belirttiginiz icin.:)En çok bu isimleri beğendim:
Rüya
İdil
Begüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?