Amin insallah.Cok sagolun..:))Fikir belirtiginiz icin de tesekkurler..Ben Begüm dedim.
Söylenişi çok kibar.Zarif. Tam bir kız ismi.
Sağlıkla gelsin kızınız.
NAZGül nasıl sizceTesekkurler goruş belirttiginiz icin.:)
Icinde Naz olan isimler dusunmuyoruz.Gercekten cok nazlı oluyorlar.Nazlı ismini dusunmustuk.Sonra vazgectik bu sebeple:))NAZGül nasıl sizce
Ben de oyle yapmak istiyorum.Oneriniz icin tesekkur ederim.Birkac yerde daha okudum.Bebegin yuzunu gorup ismi koymak daha dogru diyorlar..Mesela bir yazi okumustum.Kizimin adini Güneş koyacaktim ama bebegimi gorunce vazgectim.Cunku fiziksel gorunumu hic Güneş ismiyle uyumlu degildi.Simsiyah saçli bir bebekti yazmis.Ben en azindan birkaç isim belirleyip iclerinden secmek istiyorum..Ben de Beren,Begüm veya İdil dusunuyorum.İDİL söylenişi güzel bir isim ,
kızınız sağlıkla dogsun yüzüne baktıgınızda içinizden geçen ilk ismi koyun bence
zaten allah tarafından o his geliyormuş ,
idil:Koy ve kir yasamini anlata kisa yazi ya da şiiir ve içten,saf aşk..1.İdil
2.Beren
3.Begum diyorum :)
Fakat anlamlarini bilmiyorum..
Kizlar bu isim secme işi ne kadar zormus.Kizimiza fazla klasik olmayan,cok iddiali da olmayan,ona her yasta yakisabilecek,fonetigi guzel bir isim ariyoruz.Aylarca yaptigim arastirmalarin sonucunda bu listeyi olusturdum.Lutfen oy veriniz.Yorum da yazarsaniz cok mutlu olurum.:))
Oneriniz ve guzel dileginiz icin tesekkur ederim.Defne yi o sebeple biz de eledik.İpek cok oy almış ama eşim istemedi.Begüm,Beren ve idil arasinda kaldim.Defne bu ara aşırı çok kullanılıyor oyumu beren ismine verdim ama ipek te çok hoş sağlıkla kavuşun
selvi nasıl benim kızım olursa selvi koyucam isminiIcinde Naz olan isimler dusunmuyoruz.Gercekten cok nazlı oluyorlar.Nazlı ismini dusunmustuk.Sonra vazgectik bu sebeple:))
Oneriniz ve guzel dileginiz icin tesekkur ederim.Defne yi o sebeple biz de eledik.İpek cok oy almış ama eşim istemedi.Begüm,Beren ve idil arasinda kaldim.
Oneriniz icin tesekkurler:)) Duru cok fazla kullanilan bir isim.Zümra da kulaga cok hos gelmiyor ama anlami guzeldi.Bunlari pek begenmedim acikcasi suanda hamileyim ama bi oglum olucak insAllah kiz olsaydi ismini Duru koyardim büyük kizimin adida Zümra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?