Doğuma Hazırlık Kizimin isim listesi(anketli)Lutfen yorumlarinizi da yazin.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kizimiza hangi ismi verelim?

• rüya

OY: 25 8,4%
  • idil

OY: 22 7,4%
  • melis

OY: 31 10,4%
  • defne

OY: 66 22,2%
  • öykü

OY: 35 11,8%
  • beren

OY: 24 8,1%
  • begüm

OY: 35 11,8%
  • ilayda

OY: 3 1,0%
  • ipek

OY: 56 18,9%

• Ankete Katılan
    297
Kızlar ipek'i eşim eledi.İlayda yi ben eledim.Her yaşta yakismayacagini dusunuyorum.Melis i kokeni Yunanca oldugu icin ve yakinlarda oldugu icin eledik.Defne yi de en yaygin isimlerden biri oldugu icin eledik.Öykü yü anlami cok guclu olmadigi icin eledim.Cunku tek isim verecegiz.Destekleyecek bir isim de olmayacak.Begüm,Beren ve İdil arasinda gidip geliyorum.Beren ve Begüm eşimle ortak begendigimiz isimler.İdil i de kabul ettirebilirsem.Hem yaygin olmayan hem kulaga hoş gelen hem de anlami guzel bir isim.

Beren, Beren Saat'ten sonra epey popüler bir isim oldu.

Begüm ve İdil isimleri çok hoş ve her çağa uygun. Anlam olarak özellikle Begüm'ü beğeniyorum.

Ben Begüm dedim.
Söylenişi çok kibar.Zarif. Tam bir kız ismi.
Sağlıkla gelsin kızınız.

İDİL söylenişi güzel bir isim ,

kızınız sağlıkla dogsun yüzüne baktıgınızda içinizden geçen ilk ismi koyun bence
zaten allah tarafından o his geliyormuş ,

İDİL söylenişi güzel bir isim ,

kızınız sağlıkla dogsun yüzüne baktıgınızda içinizden geçen ilk ismi koyun bence
zaten allah tarafından o his geliyormuş ,
Ben de oyle yapmak istiyorum.Oneriniz icin tesekkur ederim.Birkac yerde daha okudum.Bebegin yuzunu gorup ismi koymak daha dogru diyorlar..Mesela bir yazi okumustum.Kizimin adini Güneş koyacaktim ama bebegimi gorunce vazgectim.Cunku fiziksel gorunumu hic Güneş ismiyle uyumlu degildi.Simsiyah saçli bir bebekti yazmis.Ben en azindan birkaç isim belirleyip iclerinden secmek istiyorum..Ben de Beren,Begüm veya İdil dusunuyorum.

1.İdil
2.Beren
3.Begum diyorum :)

Fakat anlamlarini bilmiyorum..
idil:Koy ve kir yasamini anlata kisa yazi ya da şiiir ve içten,saf aşk..

Beren:Guclu,kuvvetli,akılli,taninmiş.

Begüm:Hanim,hanimefendi.Saygideger.Ve ortadogu Turk toplumlarinda kadin hukumdarlara verilen unvan.

Defne bu ara aşırı çok kullanılıyor oyumu beren ismine verdim ama ipek te çok hoş sağlıkla kavuşun

Defne bu ara aşırı çok kullanılıyor oyumu beren ismine verdim ama ipek te çok hoş sağlıkla kavuşun
Oneriniz ve guzel dileginiz icin tesekkur ederim.Defne yi o sebeple biz de eledik.İpek cok oy almış ama eşim istemedi.Begüm,Beren ve idil arasinda kaldim.

Bunlari pek begenmedim acikcasi suanda hamileyim ama bi oglum olucak insAllah kiz olsaydi ismini Duru koyardim büyük kizimin adida Zümra

Oneriniz ve guzel dileginiz icin tesekkur ederim.Defne yi o sebeple biz de eledik.İpek cok oy almış ama eşim istemedi.Begüm,Beren ve idil arasinda kaldim.

Üçüde güzel isimler ben bu üçlü arasında kalsam İdil diyebilirdim sabah uykusuzluktan idil i fark etmemişim harika bir isim bence benimde düşüneceğim isimlerden

İpek'e oyumu verdikten sonra gördüm ki onu elemişsiniz.. Beren yiğenimin adı çok zeki ve sevimli bir çocuk:))) evet son kararım Beren

Bunlari pek begenmedim acikcasi suanda hamileyim ama bi oglum olucak insAllah kiz olsaydi ismini Duru koyardim büyük kizimin adida Zümra
Oneriniz icin tesekkurler:)) Duru cok fazla kullanilan bir isim.Zümra da kulaga cok hos gelmiyor ama anlami guzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…