Tesekkurler.Biz de Beren'in ustunde duruyoruz.:)Listede beren dedım ama bır kızım olsa adını fahrunnisa koyardım cok degısık farklı ve hoş bir isim
Cok tesekkurler.Gorusleriniz icin.Defne 'yi ben de eledim gibi.Arastirdim gercekten Defne cok kullanilan bir isimmis.ilayda'yı biz de eledik.Oy da almamış hiç zaten:)Ben de Beren,Melis ve Begüm arasinda bir dusuneyim dedim.Eşim de ipek ismini eledi direkt.Bu üçünden biri olacak.heralde.Melis de Rumca kokenli oldugu icin bir adim daha uzagiz digerlerine gore:)Listedeki isimlerin geneli cok güzel..
Melis Ipek ve Idil arasinda kaldim :)
Beren ve Öykü de güzel :)
Begüm de güzel. Bir tık altlarinda :)
Rüya ve İlayda'yı eledim..
Defne'yi de Zeyneb'e rakip olmasi sebebiyle eledim :) Yoksa güzel isim..
Oy da kullanamadim
Dusuncelerinizi yazdiginiz icin cok tesekkurler.Begüm ismini ben de begeniyorum.Eşim biraz kadınsi dedi.Ben de zaten hep bebek kalmayacak dedim.Begüm diye tekrar edince o da elemek istemedi..Begüm,Beren ve Melis arasinda kaldim şu an.Sağlıkla gelsin kızınız inşallah ben begüm dedim hem asil duruyor hem de her yaşa uygun begüm bebek begüm hanım gibi... ama en beğendiğim kız isimleri
Aydan
Ayça
Aysima
Tesekkurler.İpek en fazla oyu almış ama eşim listeye bakinca eledi direkt onu.:)Soylenisi cok naif aslinda.Oyumu Ipek'ten yana kullandim :)
Beren Melis ve Begüm arasinda kaldiysaniz, Melis'in anlamina takildiysaniz, eşiniz de Begüm'ü biraz kadinsi bulduysaa :)) bence bebisin ismi Beren olacak.. :)Tesekkurler.İpek en fazla oyu almış ama eşim listeye bakinca eledi direkt onu.:)Soylenisi cok naif aslinda.
Galiba oyle olacak Beren'e ısındım ben de:))Eşimi de alıştirmaya calisiyorum:))Beren Melis ve Begüm arasinda kaldiysaniz, Melis'in anlamina takildiysaniz, eşiniz de Begüm'ü biraz kadinsi bulduysaa :)) bence bebisin ismi Beren olacak.. :)
Begüm'den daha güzel bence Beren..
Beren mi defnemi dedim defneye oy kullandım kulağa hoş ve zarif geliyor,hayırlı ve sağlıklı bir doğum diliyorumGaliba oyle olacak Beren'e ısındım ben de:))Eşimi de alıştirmaya calisiyorum:))
Melis yabancı isimlere benziyor ben direkt eledim begüm ve beren ikisi de güzel ama begüm daha asil hayırlı kararlarınız sağlıklı doğumunuz olsunDusuncelerinizi yazdiginiz icin cok tesekkurler.Begüm ismini ben de begeniyorum.Eşim biraz kadınsi dedi.Ben de zaten hep bebek kalmayacak dedim.Begüm diye tekrar edince o da elemek istemedi..Begüm,Beren ve Melis arasinda kaldim şu an.
Cok sagolun..Amin insallah..Melis yabancı isimlere benziyor ben direkt eledim begüm ve beren ikisi de güzel ama begüm daha asil hayırlı kararlarınız sağlıklı doğumunuz olsun
Hangisini seçtiniz?:)))Hepsi de çok güzel kiben de kararsız kaldım hmm hangisini seçsem ki acaba
Tesekkur ederim gorusleriniz icin..Ben de Beren'e daha yakinim:))Beren guzel,Ilayda biraz eskidi bir ara bütün çocukların ismiydi sanki :) Ipek te güzel . Beren i seçtim
Tesekkur ederim.İpek ismini eşim eledi.Bana cok naif gelmisti.Listede de epey önde gidiyor.:)Ben listeden İpek seçtim ama inşallah benim olursazeynep istiyorum
Ilayda'yi eledik biz de .Fonetigi hosuma gitmisti.O yuzden ekledim.Öykü yü de anlamından dolayı eledim.Cok guçlu bir anlami yok ama gidip geliyoruz.Belli de olmaz:))Beren ve Begüm'e daha yakiniz.İdil i de ben cok begendim.Eşime de begendirebilsem bu isimler arasinda dusunucem.İdil’den yana kullandım oyumu ama öyküde çok güzel. İlayda hiç sevmedim. İpek aslında güzel ama hiç sevmediğim birinin adımelis ve Beren’de güzel Kızlarımın ismi Gökçe ve Umay buarada ikisinide çok severek koydum.
Tesekkur ederim:))Defne'yi cok yaygin oldugu icin eledik..Ne guzel:))Degisik bir karar.Ben veremezdim heralde.Ismi kizima ozgu olsun istiyorum.Uzak akrabalarda olan isimleri bile eledim..Hatta Begüm de calistigim yerde iki kisinin cocuguna verdigi bir isim.O yuzden ondan bile vazgecmek uzereyim.Beren ismine daha yakinim şu an.Bir de eşim kabul ederse İdil.Anketten defne ismini seçtim.
Ama inci daha güzel, arkadaşınızın kızına bu ismi vermesi sorun değil bence. Ben 3.kızıma kendi adımı koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?