Doğuma Hazırlık kızımın ismi hangisi olsun sizcee??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

morpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
51
0
36
Kocaeli
arkadaşlar doğumuma az kaldı aklımda bir kaç isim var sizin fikrinizide merak ediyorum.. kızım için düşündüğüm isimler: BERİL, DENİZ, SELİN, ALYA, MİRA..sizce hangisi güzel mira ismini yeni duydum ama hoşuma gitti deniz mira hoş olabilir diye düşünüyorum sizce hangisi daha güzell

Selin güzel bir isim

Mira da güzel ama anlamini bilmiyorum eyer anlamli bir isimse Mira neden olmasin.. saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah

arkadaşlar doğumuma az kaldı aklımda bir kaç isim var sizin fikrinizide merak ediyorum.. kızım için düşündüğüm isimler: BERİL, DENİZ, SELİN, ALYA, MİRA..sizce hangisi güzel mira ismini yeni duydum ama hoşuma gitti deniz mira hoş olabilir diye düşünüyorum sizce hangisi daha güzell

bence ya deniz ya beril olsun.

"Bir çocuğumuz olursa
Adı deniz olmalı
Deniz kadar engin
Deniz kadar çoşkun
Deniz kadar sıcak
Deniz kadar güzel"

alya çok hoş tatlım ama genede sen bilirsin bende kızımın ismini zeynep alya istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum sağlıkla kucağımıza aldığımız günü görmemiz dileğiyle :emir_bebek:

mira: Eski likya kentlerinden birinin adı. Bir kuyruklu yıldız adı. Ayrıca ispanyolcada da "bak" anlamındadır.

anlam olarak çok birşey ifade etmedi bana ama söyleniişi çok hoş geliyor kulağa .

deniz mira güzel olur bence.

bu arda bir sitede mira için şunlar yazıyor şimdi daha da hoşuma gitti. sen koymasan da ben koyabilirim ilerde kızım olursa tabi:))

-----Latince’de ’harika’ anlamına gelir. İngilizce ’miracle’( mucize) sözcüğünün kökü

------Mira benim kizimin adi bu yazilanlarin haricinde hindistanli bir kadin "sevgili" anlaminda oldugunu söyledi. Ayni zamanda okyanus anlaminda oldugunuda söylediler

--------Yıldızlara eşlik eden yunus balığı anlamınıda geliyormuş.

---------Mira ismi aynı zamanda karaçay türkçesinde "prenses", rusçada da "barış" anlamına gelmektedir.
----------Mira ismi kuranda geciyor mira ve hira mağraları vardır
-------------Mira lazca da sima anlamındadır

bende ham,ileyim cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa RÜYA olsun istiyorumm ....

mira veya alya olsunn bence tek isim tercih et .... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :49:

bu arda bir sitede mira için şunlar yazıyor şimdi daha da hoşuma gitti. sen koymasan da ben koyabilirim ilerde kızım olursa tabi:))

-----Latince’de ’harika’ anlamına gelir. İngilizce ’miracle’( mucize) sözcüğünün kökü

------Mira benim kizimin adi bu yazilanlarin haricinde hindistanli bir kadin "sevgili" anlaminda oldugunu söyledi. Ayni zamanda okyanus anlaminda oldugunuda söylediler

--------Yıldızlara eşlik eden yunus balığı anlamınıda geliyormuş.

---------Mira ismi aynı zamanda karaçay türkçesinde "prenses", rusçada da "barış" anlamına gelmektedir.
----------Mira ismi kuranda geciyor mira ve hira mağraları vardır
-------------Mira lazca da sima anlamındadır

bu kadar çok anlamı olduğunu bilmiyodum sadece mira ve hira mağaralarını duymuştum şimdi daha da hoşuma gitti bu isim

bence almina olabilir.bende düşünüyorum ama çok karasızım.haziranda doğurcam nasipse.bende fikir istiyorum.beren özüm iclal almina irem ece.sizce hangisi daha hoşş gelio.:49:

Eğer avrupai bir isim istiyorsan almina güzel ama yok ben daha klasik bir isim istiyorum dersen o zaman bence beren çok güzel bir isim

Back
X