Merhaba hanımlar size bir konu da fikir danışmak istedim 7 aylık hamileyim Allah kısmet ederse kızım olucak isim koyma konusunda çok kararsız kaldım eşim bana bıraktı isim koyma işini sizce Melis Aden mi yoksa Esila Aden ismimi güzel ++++++ Sizinde önereceğiniz isimler varsa alabilirmiyim kuranda geçmesini de istiyorum çünkü
Evet esila pek sevilmediEsila’yı sevemedim.İlla bu iki seçenekten biri olacaksa Melis Aden, tek isim de olur derseniz Melis güzel.
Zeynepte çok güzel gerçekten, babasının süsü demek anlamıdaZeynepipek, ırmak, Asya, Leyla, bu isimler çok hoşuma gidiyor
Tek başına Aden, yeğenimin de adıMerhaba hanımlar size bir konu da fikir danışmak istedim 7 aylık hamileyim Allah kısmet ederse kızım olucak isim koyma konusunda çok kararsız kaldım eşim bana bıraktı isim koyma işini sizce Melis Aden mi yoksa Esila Aden ismimi güzel
Evet olabilir eşim de sever bu ismi diye düşünüyorumZeynepte çok güzel gerçekten, babasının süsü demek anlamıda
Kızımın adıZeynepte çok güzel gerçekten, babasının süsü demek anlamıda
Evet tabi ki kabul ediyorum ilay da ol güzelmişOneri kabul ediyorsanız ve farklı olması tercihinizse İlay cok yok öneririm.. ek olarak ogretmenim esila inanilmaz fazla artik
AA başınız sağolsun ve kızınız adıyla yaşasın inşallah oğlunuzdaKızımın adısevindim beğenmene. eşim rahmetli annesinin adını koydu kızımıza. Çok güzel isim sahiden. Oğluma da ben koydum ismini Emir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?