- 5 Nisan 2023
- 4.718
- 15.470
- 138
- 28
Zeynep yanına isim ekleyebilirsiniz, ben öz Türkçe isimleride sevdiğim için asya,ülkü,aybüke,ırmak,bilge gibi isimleride seviyorum. Hemde büyüdüğü zaman istediğini kullanırEvet olabilir eşim de sever bu ismi diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederimAA başınız sağolsun ve kızınız adıyla yaşasın inşallah oğlunuzda
Evet bende çok beğendimTek başına Aden, yeğenimin de adı
Öncelikle yavrunuza sağ salim kavuşmanızı dilerim, yazdığınız isimlerin anlamlarını bilmiyorum o yüzden yorum yapamadım, sizin isim konusunda herhangi bir kriteriniz var mı peki?
Bunları koymayın çok var denilerek ,karşı belirtilen isimlerden de çok var, sizin önemsediğiniz nedir isim konusunda önemli olan o bence.
Bende çok istemistim kurandan olsun ismi eşim arkadaş ortaminda duyduğu beğendiği bir ismi koydu okadar istiyorduki engel olamadım tabi 14 yıl önceydi çok isim aradık hiç kimsede olmasın dedik ne isterseniz özelden yazabilirim şimdi kızımın ismi üzerine yorum gelsin istememkulaga güzel gelen kibar bi isim istiyorum kuranda da geçmesi daha iyi olur bizim için yeni duyulan isimlerden de olabilir
Merhaba Rabb'im evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba hanımlar size bir konu da fikir danışmak istedim 7 aylık hamileyim Allah kısmet ederse kızım olucak isim koyma konusunda çok kararsız kaldım eşim bana bıraktı isim koyma işini sizce Melis Aden mi yoksa Esila Aden ismimi güzel +++ kızlar ben çok kararsızım isim konusunda bana önereceğiniz başka isimler varsa söyleyin lütfen bunlar dışında
Özür dilerim, çok merak ettim kızınızın ismini, özellikle laf gelmesin falan diyince, sizin tercihiniz yani boş verin eğer laf eden varsaBende çok istemistim kurandan olsun ismi eşim arkadaş ortaminda duyduğu beğendiği bir ismi koydu okadar istiyorduki engel olamadım tabi 14 yıl önceydi çok isim aradık hiç kimsede olmasın dedik ne isterseniz özelden yazabilirim şimdi kızımın ismi üzerine yorum gelsin istemem
Mina, alya, açelya, nilüfer, fulya, inci, nevra, firuze benim aklımdaki isimler kız olursa koymak istiyorum ben de ama etrafımdaki insanlar pek beğenmiyorMerhaba hanımlar size bir konu da fikir danışmak istedim 7 aylık hamileyim Allah kısmet ederse kızım olucak isim koyma konusunda çok kararsız kaldım eşim bana bıraktı isim koyma işini sizce Melis Aden mi yoksa Esila Aden ismimi güzel +++ kızlar ben çok kararsızım isim konusunda bana önereceğiniz başka isimler varsa söyleyin lütfen bunlar dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?