Doğuma Hazırlık Kizimin ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cok sacma bak bide diretiyolar, benim kaynanam kayinbabam bana diretmezler bana öyle illa koycan diye ama kocam teyzesine nispet diye koyacak. Cünkü teyzesinin oglunun bir oglu var onunda 2 kizi ikisinede annesinin ismini koymadi.
Derdi bu kocamin. Nispet yapacak

Kahraman yürekli demek.

Karan ismini gördügümde gözümde elagözlü kara kasli kara sacli uzun boylu bi evlat canlandirdim ne de yakisti o gözümde canlanan erkege o isim tamam dedim Karan olsun.
Oglum nasil simsiyah saclarla dogdu bagladik saci baglandi :)
Gözleride kocaman ve ela
Inssllah uzun boyluda olur.
Rabbim hayalinizde ki gibi ismine yakışır bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip eder inşallah Can'ım

Koymak zorunda değilsin.. Ben daha bebeğim olmadan söyledim bizim ailede ölenin ismi koyulur dedim :KK53:
Kp adını koyarım ama çok seviyorum zaten bekarlıktan beri :KK48: hem kardeşimin adı aynı Zaman'da :KK54:
Kv adı manasız.. Konulmasına gerek yok bence :lülülü::63:

Arkadaslar ben karanvezeren
Kizimim adina son kararimi verdim Loya hesabimi degistim onun icin

zaten kayinpederinizin ismini koymusunuz her dogan cocuk da neden dede babanne adina mahkum olsun ayrica kiz cocugunda iki isim sacma .sonucta bu kiz buyuyecek evlenecek kendi soyadini kulanmak istese kizilderili kabilesi ismi gibi uzadikca uzayacak bence sizde oyle soyleyin ilerde kizima sikinti olmasin bunda tek isim koyalim zaten babanin adini koyduk deyin gecin

zaten kayinpederinizin ismini koymusunuz her dogan cocuk da neden dede babanne adina mahkum olsun ayrica kiz cocugunda iki isim sacma .sonucta bu kiz buyuyecek evlenecek kendi soyadini kulanmak istese kizilderili kabilesi ismi gibi uzadikca uzayacak bence sizde oyle soyleyin ilerde kizima sikinti olmasin bunda tek isim koyalim zaten babanin adini koyduk deyin gecin
Heeeee bu evlenince kendi soyisminide kullanir falan güzel dogru bende o acidan hic bakmamistim bide bizim soyadimiz cok uzun kafasibüyük :) oglumun tam adi
Ibrahim karan kafasibüyük ne zor olacak büyünce oglum icin

Heeeee bu evlenince kendi soyisminide kullanir falan güzel dogru bende o acidan hic bakmamistim bide bizim soyadimiz cok uzun kafasibüyük :) oglumun tam adi
Ibrahim karan kafasibüyük ne zor olacak büyünce oglum icin

aynen kizda o kadar uzun isme gerek yok sizde burdan gidin bence bisey diyemez ;)

Back
X