_sule_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2010 17 0 36 İzmir 18 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi fatma2005 #21 Yeni bulduğum bir isim Lena...Yasin suresi 78.ayetde geçiyor ..Allahın kulu anlamındaymış yanılmıyorsam...
Yeni bulduğum bir isim Lena...Yasin suresi 78.ayetde geçiyor ..Allahın kulu anlamındaymış yanılmıyorsam...
Su-Perisi Meleğim iyiki varsın... Kayıtlı Üye 5 Mart 2007 3.864 3 683 18 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi fatma2005 #22 fatma2005 .!.: bende duru yu çok istiyorum ama eşim istemiyor ne koydun güzel kızına :)bizim aileler çok şükür bişey demiyor ama eşim le uyuşmuyoruz ismim fatma olmasyadı fatma koymak istiyorum ama bakalım hayırlısı doğuma kadar çok değişir fikrim herhalde ... Genişletmek için tıkla... benimde eşim koydurmadı dalga geçerler diye... İLAYDA koyduk canım..anlamı su perisi demek...
fatma2005 .!.: bende duru yu çok istiyorum ama eşim istemiyor ne koydun güzel kızına :)bizim aileler çok şükür bişey demiyor ama eşim le uyuşmuyoruz ismim fatma olmasyadı fatma koymak istiyorum ama bakalım hayırlısı doğuma kadar çok değişir fikrim herhalde ... Genişletmek için tıkla... benimde eşim koydurmadı dalga geçerler diye... İLAYDA koyduk canım..anlamı su perisi demek...
E emi_02 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 23 1 86 Adıyaman 18 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi fatma2005 #23 ayy benimde kızım olcak önümüzdeki ayın 15ine inş.dogumum bizde isme karar veremedik yha mirayı begendim bende ama bakılım:)
ayy benimde kızım olcak önümüzdeki ayın 15ine inş.dogumum bizde isme karar veremedik yha mirayı begendim bende ama bakılım:)