Doğuma Hazırlık kızımın ismine karar verdim acaba sizce nasıl kızlar..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Babasının adı da ebubekir ya da muhammeddir artık... Bence iki isim de ayrı ayrı çok güzel ama ikisi bir arada olunca o çocuğun geleceğini imamhatip görüyorum ben...

Dalga geçer tavrınız hiç hoş değil ayrıca komik de değil.. Acaba bu yorum size ne kazandırdı çok merak ediyorum.. Geleceği imam hatipse ne olmuş..

Bebeginiz ismiyle yasar insallah.. sahsi fikrim benim kayinvalideniz hayatdaysa sirf meryem biraz benim icin olumsuz.. cunki cocugunuza seslendigizde ona saygisizlik etmis gibi gelirdi bana.. Hayatdaysa iki isim koyun cocuguna eger ki gecinden versin yasamiyorsa sadece meryem bencede cok hos.

ben 3 kardeşim en büyük benim 3 kız kardeşiz bir tane daha yolda geliyor adını en büyük ablası olarak ben koydum daha 5 aylık gerçi Selin Su olsun dedim sağlıkla kucagıma alırım inşallah kardeşimi

teşşekürler cnm ranada çok hoş bunuda düşüncegim

evet kayın validem hayatta ve kendisine çok deger veriyorum annemden çok seviyorum desem yeridir ben sadece meryem olsun dedim eşim 2 isim istiyor ama sadece istiyor bulma konusu bana kaldı

Allahım saglıklı kucagınıza almayı nasip eder inşllh ismi gibi kendide gzl olur inş

Meryem Ada

Meryem Eliz

Meryem İlsu

Meryem İrem

Bence baştaki isim Meryem olacaksa ondan sonra gelecek isim sesli harfle başlarsa telaffuzu daha kolay ve güzel olur... Yukardakiler benim seçeneklerim... Umarım yavrunuza en hayırlı gelecek ismi seçersiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…