beren ismi çok güzrlmiş ben çok severimm...
ama hem size hem de kızlarına isim kuracak yeni annelere tavsiyem
çocuklarınızın sizin üzerinizde 3 hakkı var ve öbür dünyada bu hakları sizden sorabilecekler
bu 3 haktan bir tanesi de isim hakkı çocuklarınıza bu nedenle anlamlı/güzel anlamlı isimler koyun
yoksa öbür dünyada bu isimlerin anlamıyla anılacağız güzel isimler koymazsanız çocuklarınız sizden soracaktır
bir de sakın ecrin ya da aleyna gibi GÜZEL KİTABIMIZ Kur'an'da geçiyor diye anlamsız isimler koymayyın
aleynanın anlamı üzerimize,ecrin isminin anlamı ise ücretli demektir
bazı sitelerde yanlış verilmektedir bu isimler sakın kanmayın iyi araştırın
evet canım kesinlikle katılıyorum sana eğer bir kızım olursa ayşe,fatma , meryem vb. isimler koyacağım nasipse gına geldi artık başkasında olan ismi koymama modasından ve özentilerinden.konuyu açan arkadaşım seni tenzih ediyorum yanliş anlama yeri geldiği için söyledim,üstüne alınma lütfen
ne varsa zaten eski isimlerde var en güzeli Allah inşallah nasip eder güzel evlatlar sana,canım
canım öykü beren e oy verdim ama gerçekten icim bulmak çok zor, zeynep beril de çok güsel. Allah içine sindirsin, inşallah en güselini koyarsın:) bi de iki isim koyarsan, evlenince kendi kızlık soyadını da kullanmak isterse 4 kelime yanyana olacak, bu da küçük bi ayrıntı..kolay gelsinnn
kardeşimin ismi öykü zaten onun ismini severimde ben televizyonda melisa isminin enerjisinin kişilik yapısının çok iyi olduğunu duymuştum bence melisa ve öykü güzel isimler yani diğerlerini beğenmedim biraz modern olmalı bence tabii karar senin :)
b'li isimler ep hoşuma gitmiştir bence beril çok güzeeeellllll
sadece zeynep :))
zeynep ismini çok seviyorum ve inşallah kızımız olursa zeynep koyucaz adını
allah analı babalı büyütsün inşallah huzurlu mutlu olsun canım
zeynep beril
sadece zeynep'te olabilir aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?