Doğuma Hazırlık Kızımın ismine karar veremiyoruz, bize yardım eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın ismine karar veremiyoruz, bize yardım eder misiniz?

• Ankete Katılan
    116
bende çok isim aramıştım.kızımın adını doğduktan 2 gün sonra koyduk.kızım adıyla geldi sanki.teni ipek gibiydi,saçları ipek gibiydi bende ipek koydum

Allah sağlık versin adıyla yaşasın miniğin canım

gerçekten öyle zeynep ismi çok beğeniliyor ve kulağa da hitap ediyor. Beril: arınmış, aklanmış demek canım diğer anlamıda değerli mücevher taşı demek canım. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşşş, kız-erkek çokta önemli diil ama annenin içine doğuyor bence cinsiyeti ...

hmmm zeynep'le benzer anlamdaymış beril. öyle tabi kız erkek değil önemli olan. Rabbim hayırlısını versin...

Belki konu dışı olacak ama burdaki isimlerle ilgili bir sorum olacak.Ben Beril isminin tam olarak anlamını merak ediyorum.Türk Dil Kurumu Kişi Adları Sözlüğünde arattım.Orda çıkmıyo.Berrin,Berin var benzer olarak ama Beril yok.Kökeni nedir?Bir isim sözlüğü kitabında da Berilyum simgesinin kısaltılması olarak geçiyor.Kökeni nedir?Bu yazdığınız anlamların internet dışında güvenilir bir kaynağı var mıdır?

TDK'nun bilgi edinme bölümünden mail attım canım ben kısa sürede inceleyip eklicez diye cevap yazdılar

.............güncel.......................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…