- 8 Şubat 2017
- 222
- 109
- 103
- 44
- Konu Sahibi basim dertte
-
Arada bir bu saçma vicdanım beni yolluyor işte .yine bı yokladi.bi isim için eşimi uzmeyim dedim.ama şimdi üzülen benim.insan kızının isminden nefret eder mi yabaştan izin vermeyecektiniz izin verme yolunu siz açmışsınız onlar da o yoldan koşmuş bu kadar üzüleceğiniz,ağlayacağınız bir duruma nasıl tamam dersiniz?
acaba eltinizden o yüzü bulamadılar mı bilemiyorum
bana göre isim hakkı anne ve babaya aittir
Arada bir bu saçma vicdanım beni yolluyor işte .yine bı yokladi.bi isim için eşimi uzmeyim dedim.ama şimdi üzülen benim.insan kızının isminden nefret eder mi ya
Kendilerine dedim zaten anne eltimin çocuğuna ne isim önerdiniz dedim oğlu doğduğunda .
E o ilk başta söyledi dedi.benfe söylemiştim dedim.kayinpeder girdi arayı.yumusatmak için.neyse üçüncüyü siz koyarsiniz dedi.
Evet değil.ama şu an benim.icin berbat bı isimŞu açıdan şanslı gördüm sizi. Ece kendi adı değildir sanırım. Genelde kendi demode isimlerini koymakta ısrar ediyor kayınvalideler. Ece güzel bir isim. Bu açıdan bakın belki içiniz rahatlar biraz.
Eltim akrabam.kendisi çok politik bı insan.onlarin hakkında neler düşündüğünü.biliyorum ama yüzlerine annecim bacım.seklinde.sizden yüz bulmuş bence
tahminim elti mesafeli ona böyle bişey söylemeye çekiniyolar
Eltim akrabam.kendisi çok politik bı insan.onlarin hakkında neler düşündüğünü.biliyorum ama yüzlerine annecim bacım.seklinde.
Çok seviyorlar.biricik gelinleri.torunlri da öyle.cok kıymetli.
Naz niyaz değil işte.cok dik bı insan değilim maalesef.cok kurallı değilimdir .aman nolacak şeklinde düşünürümÇocuğunuzun ismine siz karar verecektiniz. Vicdan yapmışsınız ama bence iyi yapmamışsınız.
Ben olsam hemen gider çocuğun ismindeki Ece'yi sildirir ve bunu da kaynana ve kayınpedere söylerdim.
Kaynananız çok istiyorsa bir tane doğursun adını Ece koysun. Nazları niyazları size geçmiş ama bence fazla ezdirmeyin kendinizi.
Elimde değil.diyorum ya Ece ismini duydukça kalbim sikisiyorO kadar uzmene gerek yok kendini. Sen kendi koydugun isimle hitap et. Ece de kötü bir isim degil. Kagit üzerinde kalsin o da.
Sen kv yaptigi tavira sinirleniyorsun anliyorum tabi. Ama bosver kendini bu kadar yipratmana degmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?