Doğuma Hazırlık kızımın ismini oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımın adını oylar mısınız?

• NEVA

OY: 67 66,3%
  • ERVA

OY: 34 33,7%

• Ankete Katılan
    101
  • Anket Kapalı .

parpalim

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
49
0
286
Ankara
herkes ilk duydğunda "ne demek, başka isim bulamadınız mı" gibi şeyler söylese de ben ikisini de çok sevdim. biz karar verdik de insanları mutlu edemedik. eşimin annesi neyse kendi annem bile moralimi bozuyor.
sizce hangisi güzel?

canım keşke anlamlarını da yazsaydın ben ervayı oyladım nevaya göre daha hoş gelior kulağa
aileninde onayını almak tabiki güzel birşey ama senin istediğinide göz önünde bulundurmak lazım ömür boyu içinde kalıcaksa eğer kimseyi dinleme istediğini koy bende eşimin adını koydum herkes nie koyuorsun falan demişti ben hoşlanıorum kimene

Neva: bolluk, bereket, Türk sanat müziğinde Re notası ( bu arada eşim ilgilenir)
(daha yakın geliyo bize)

Erva: uçuşan kelebekler, Peygamberimizin halasının adı

canım iki seçenek olduğu için
erva diyorum anlamıda güzelmiş
siz hangi isimde karar verdiniz canım
biri daha yatkın gelir uamrım size

canım isimlere oy verırken çok özenmiştim sana ne güzel falan dıyodum çünkü benım 4 senedır çocugum olmuyodu tüp bebek yaptırdık az önce ıdrar testı yaptım ikinci çizgiyi gördüm galıba hamıleyımm a.s

ben erva diyorum ama bu isim çok fazla bizim oralarda sizde yenimi:))) EVA yıda çok beğeniyorum hav va demek...

erva dedim ben.
cok severim erva ismini anlami da guzel peygamber sav in halasinin ismi. cok cok guzel.
nevayi cok duyuyorum ama bu ara cok takiliyo o da bence ervaa

tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

neva yı hiç duymadım.....

erva bir arkadaşımın görümcesinin kızının adı...bende onda duymuştum.....

ervayı oyladım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…