Bebek Beslenmesi Kizimin kafasina darbe almasi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Kucuk prensesim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
825
413
103
29
Kizlar merhaba bu sabah kizim kucagimdaydi esimde yanimda tisortunu giyerken dirsegi bi anda kizimin kafasna vurdu ilk bi agladi ama korkudna agladi sanirim hemen sustu sonra uslu duruyor ama korkuyorum bisey olur mu diye on tarafdlai bingildaga mi vurdu acaba diye tereddutte kaldim bisye olur mu acaba bisey olsa agalrmiydiki bide kizimcpk sessiz zaten nrmalde cok nadir aglayan bi bebek oyuzden korkuyorum yardimci olur musunuz

İlk 24 saat gözlemleyin ve 2 saat uyutmayın. Durduk yerde kusma falan yaparsa hemen doktora götürün

İlk 24 saat gözlemleyin ve 2 saat uyutmayın. Durduk yerde kusma falan yaparsa hemen doktora götürün
benim kizim nrmaldede kusar dogdugundan beri ksuardi bu aralar azaldi aralarda gene kusuyor ama oyuzde kusmasndna anlayamam heralde kusarsa normaldir derim ates felan olur mu yada. Gozlerde kaymayami dikkat edeyim

benim kizim nrmaldede kusar dogdugundan beri ksuardi bu aralar azaldi aralarda gene kusuyor ama oyuzde kusmasndna anlayamam heralde kusarsa normaldir derim ates felan olur mu yada. Gozlerde kaymayami dikkat edeyim
Genelde uyku hali çok olur ve kusma olur 24 saat içinde ama iciniz rahat edecekse bi saglik ocağına da götürebilirsiniz

Genelde uyku hali çok olur ve kusma olur 24 saat içinde ama iciniz rahat edecekse bi saglik ocağına da götürebilirsiniz
gunduz pek uyumaz aksam cok uyurben bugun dikkat edeyim olmazsa saglk ocagnada giderim bi tesekkur ederim cnm cok saol suan kizimin keyfi yernde biisi olmamistir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…