• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın korkusu :(

artık kapıya gidip uyarma işini aştık apartman sakinleri olarak. önce hepimiz apartman merdivenlerine çıkıyoruz yönetici kapıyı çalıyor çalıyor açılmıyor. en son sinirlerinehakim olamayanlar.bela okuyup siziçekmek zorundamıyız biz terbiyesizler diye bağırıp çağrıyor ama nafileeeeee

valla kadına ne yapıyor bilmiyorum. sessiz sedasız fısıldayıp cinlendirip ondan sonrada keneramı çekilor. çünki adamın sesini hiççç duymuyoruz. kadın kırıp döküyor bağırıyor çağrıyor tabak fırlatıyor.hele geçen gün tahminimce vitrini olduğu gibi yere indirdi.

tövbeee gülme geldi hiç gülüncek bişey değil ama. ne zormuş durumunuz. bela işte, yuvanın içinde olmaz ama dışardan da olsa gelir bulur seni böyle. sitede avukat olan biri varsa bi akıl verse bari, ne yapılır ev sahiplerine bu durumda..

asya kadına şiddete karşı duyarlılığın çok güzel ama adam eşini kendi evinde dövüyorsa yukarı çıkıp da kıyameti koparamazsın. ha dışarıda olsa müdahale edersin ama kendi evinde olunca bence doğru bir davranış olmaz. Sadece verdiği rahatsızlıktan dolayı şikayetini iletebilirsin. Konumuz bu değil tabi de belirtmek istedim. Kadının durumu çok fena.Çocukları bunun faturasını bir ömür boyu ödeyecekler, farkında bile değil. Çocuklar şimdi birikitiriyor ama ileride bu birikim dışarı agrasiflik olarak, asosyallik olarak, arkadaş edinememe olarak ve öz güvensiz birey olarak yakasını bir ömür boyu bırakmayacak.
Kanunları tam bilmiyorum ama şikayet olursa eğer süreki komşulara reklam olmayı göze alıyorsa devam eder bir süre. sürekli tekrarlamasında cezası vardır diye düşünüyorum.

ipek bende bir koza var anlatamam. beynimin tam ortasında. kadın yada çocuk eziyeti görürsem o koza bir oynuyor yerinden. beni tutabilene aşkolsun. çok ciddiyim eğer kadın değilde adam yapsaydı bunu verdiğim tepki ile kendi eşimin bile başını belaya sokardım. :(:(:(:(

ben zaten o çocuğa hiç kıyamıyorum. yavrum kimbilir birköşede nasılsinip bekliyordur korkuyla:(

kadının reklamdan utancağını sanmıyorum. bak önümüz hafta sonu yine takıp takıştırıp (sadece süs püs değil asıl takındığı bir hanımefendilik varki sorma) utanmadan sıkılmadan o asansöre binip insanlarla gözgöze gelip dışarı çıkıcak.

adamıbirseferinde asansörü değilde merdivenleri kullanırken gördüm yine böyle bir kavganın ertesinde. sanırım utancından diye düşünmüştüm. :(

ipek bende bir koza var anlatamam. beynimin tam ortasında. kadın yada çocuk eziyeti görürsem o koza bir oynuyor yerinden. beni tutabilene aşkolsun. çok ciddiyim eğer kadın değilde adam yapsaydı bunu verdiğim tepki ile kendi eşimin bile başını belaya sokardım. :(:(:(:(

ben zaten o çocuğa hiç kıyamıyorum. yavrum kimbilir birköşede nasılsinip bekliyordur korkuyla:(

kadının reklamdan utancağını sanmıyorum. bak önümüz hafta sonu yine takıp takıştırıp (sadece süs püs değil asıl takındığı bir hanımefendilik varki sorma) utanmadan sıkılmadan o asansöre binip insanlarla gözgöze gelip dışarı çıkıcak.

adamıbirseferinde asansörü değilde merdivenleri kullanırken gördüm yine böyle bir kavganın ertesinde. sanırım utancından diye düşünmüştüm. :(

Ne yazık ya! Ev hayatımızda yarattığımız imaj ne kadar önemli. Hatta eşlerin birbirini taşıması ne kadar önemli. Gerçekten atalarımız ne güzel demiş: eşi insanı rezil de eder, vezir de eder.:ssz:

Ne yazık ya! Ev hayatımızda yarattığımız imaj ne kadar önemli. Hatta eşlerin birbirini taşıması ne kadar önemli. Gerçekten atalarımız ne güzel demiş: eşi insanı rezil de eder, vezir de eder.:ssz:

kesinlikle KİMSE ANNE BABASINI SEÇEMEZ ama elimizde olan birşey varsa oda eşimizi seçerken iyi bir anne iyi bir baba olabilecekmi bunu ölçüp tartmak.AŞK mış kaşı kemanmış boyu selviymiş gözü ela ymış bir yere kadar. bu arada bahsettiğim kadın oldukça güzel ve hoş bir kadın. adetim değildir erkeklere acımak ama içimden çok kez geçirdim. DEMEKKİ KAŞINA GÖZÜNE VURULDU DA BÖYLE BİR ÇİRKEFLE EVLENDİ :( yazık

kızlar merhaba
az önce kızımın bakıcısı aradı
üst kat komşularımızın rutin halini alan kavgaları yine tekrarlanmış
yaklaşık 1 saattir bu kavga devam ediyormuş kızım çok korkmuş ve bakıcısına sarılarak acaba kadını öldürdü mü diye ağlamaya başlamış
artık yeter gerçekten şikayet ettik uyardık rahatsızlığımız dile getirdik bir çözüm olmadı.
saati ve zamanı da belli olmuyor
ilk tanık olduğumuzda resmen susup dinledik
ben böyle şeylere hiç kayıtsız kalamam.
eğer adamın kadını dövdüğü konusunda bir izlenimimim olsaydı yukarı çıkar kıyameti koparırdım
ancak durum farklı
dışarıda hanımhanımcık görünen 3 yaşında bir erkek çocuğu annesi olan bu kadın
evinde tam bir deli ye dönüşüyor
kocasına çocuğuna küfürler masaları devirmeler çığlıklar ....
adamın sesini bugüne kadar duymadık .
benim kızım bu kadar etkilendi ise acaba kendi çocukları ne durumda
kadın tam bir deli kızlar ben böyle birşey görmedim duymadım
YETERARTIK BIKTIM ÇEKEMİYORUM SİK...... NE LAFLAR ANLATAMAM
şimdi yine apartman sakinleri polis çağırmış
imza toplayıp evden çıkarılmalarını önericez yönetime
hepimizin sinirleri geriliyor
benim kızımın korkusunun hesabını kim verecek
ancak ne yazıkki kiracı değil evsahibi bu çift
topladığımız imzanın bir yaptırımı olacakmı emin değilim
bilgisi olan arkadaşlardan fikir öneri ve çözüm bekliyorum

İnşallah komsularinizdan kurtulursunuz.
Ama ola ki cabalariniz sonucsuz kaldi lutfen mumkunse ayrilin o evden. Hem kendi evlerinde huzur yok hem de baska evlerde ki huzuru aliyorlar.
Cocugunuzun halini hayal ettimde tuylerim diken diken oldu.
Allah yardimciniz olsun.

Back
X