Ya damadiniz olacak kişi bayramda gelmemesi tamam da h3diyeler getirse biseyler alsa ne yani 2 kıyafet üç beş yüzük hediye mutlu mu edicek onları benim esimde hiçbirşey almamıştı asıl önemli olan evlilikten sonra onların evinin içindeki huzurlari anlasiyolarmi birbirleriyle mutlularmi2 yıllık bir ilişkisi vardı kızımın,ailesi zar zor tanışmaya geldi ve 14 ay sonra da lütfedip istemeye geldiler.Temmuz ayında ise nişan yaptık ve aynı sözden sonra olduğu gibi bir kişi dahi nişanlısı dahil kimse arayıp sormadı.Kayınvalide merhume olmuş bu arada.Damat namzetimiz bayramda gelmedi,aradım ya diyor.Ne bir gelme,ne bir hediye kızıma,sanki paçavra veriyoruz.Herşeyini dört dörtlük yaptık,ama karşılığında biz bunlara önem vermiyoruz dedi damadımız.Ve o zamandan beri de arayıp sormuyor.Ben tüm emeklerimize mi yanayım,kızımın giden yıllarına mı,ağlayıp duruyorum,psikoloğa gitmek yerine nedense buraya yazmak geldi içimden,bir ak8ıl verin lütfen
Ne bir gelme,ne bir hediye kızıma,sanki paçavra veriyoruz.
Yani inanın şu zamana kadar hiç beklenti içerisinde olmadık,fakat en son bayramda dahi gelmemesi bardağı taşırdı,zaten sürekli bir tartışma durumundalardı,hayırlısı oldu elbetteNe itici bir cümle.
Olumlu tarafından bakın. Nişanlılık aşamasında ayrılmış. Evlenip çocuk sahibi olsa, evlendikten sonra kızınızı sizinle görüştürmek istemeseydi.Kızım 26 yaşında,annesi olmadığı be bizimle aynı şehirde olduğu için yemeğinden herşeyine yardımcı olduk,kızım çok emek verdi,maddi olarak Türkiye şartlarında ikisi de çok iyi maaşlar alıyorlar,fakat çocuk hep mutsuz...Aileyi yani bizi hiçbirşeyine dahil etmek istemiyor,nişan söz de neymiş,bizde yok öyle adetler diyor,ama isterseniz tabi düğün yaparız diyen bir p.Aslında çok şey var,fakat burada herşeyi yazmak destan olur.
Kızınız, sürekli tartıştğı ve dolayısıyla mutsuz olacağı bir evliliği yapmadığı için mutlu olmalısınız bir anne olarak.Yani inanın şu zamana kadar hiç beklenti içerisinde olmadık,fakat en son bayramda dahi gelmemesi bardağı taşırdı,zaten sürekli bir tartışma durumundalardı,hayırlısı oldu elbette
Biz maddi durumu çok şükür iyi olan bir aileyiz,bunu hazmedemiyor çocuk,sürekli buna dair sıkıntı çıkarıyor,ama başından beri gereksiz bi şekilde kendisine güveniyor...Psikolojisi çok değişkenya birde bir sey benim dikkatimi çekti
erkek tarafinin bu aşırı tavirlarinin altinda her turlu benimle evlenmek zorunda rahatligini veren bir sebep olabilirmi
Haklısınız,fakat kolay değilmişKızınız, sürekli tartıştğı ve dolayısıyla mutsuz olacağı bir evliliği yapmadığı için mutlu olmalısınız bir anne olarak.
Yemegine neden yardimci oluyorsunuz ki koskoca adamin? Kizinizi zorla verecek adam ararmis gibi bir duruma dusmussunuz.Kızım 26 yaşında,annesi olmadığı be bizimle aynı şehirde olduğu için yemeğinden herşeyine yardımcı olduk,kızım çok emek verdi,maddi olarak Türkiye şartlarında ikisi de çok iyi maaşlar alıyorlar,fakat çocuk hep mutsuz...Aileyi yani bizi hiçbirşeyine dahil etmek istemiyor,nişan söz de neymiş,bizde yok öyle adetler diyor,ama isterseniz tabi düğün yaparız diyen bir p.Aslında çok şey var,fakat burada herşeyi yazmak destan olur.
Yani inanın şu zamana kadar hiç beklenti içerisinde olmadık,fakat en son bayramda dahi gelmemesi bardağı taşırdı,zaten sürekli bir tartışma durumundalardı,hayırlısı oldu elbette
Allah yardımcınız olsun2 yıllık bir ilişkisi vardı kızımın,ailesi zar zor tanışmaya geldi ve 14 ay sonra da lütfedip istemeye geldiler.Temmuz ayında ise nişan yaptık ve aynı sözden sonra olduğu gibi bir kişi dahi nişanlısı dahil kimse arayıp sormadı.Kayınvalide merhume olmuş bu arada.Damat namzetimiz bayramda gelmedi,aradım ya diyor.Ne bir gelme,ne bir hediye kızıma,sanki paçavra veriyoruz.Herşeyini dört dörtlük yaptık,ama karşılığında biz bunlara önem vermiyoruz dedi damadımız.Ve o zamandan beri de arayıp sormuyor.Ben tüm emeklerimize mi yanayım,kızımın giden yıllarına mı,ağlayıp duruyorum,psikoloğa gitmek yerine nedense buraya yazmak geldi içimden,bir akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?