Kızımın nişanlısından ayrılması

2 yıllık bir ilişkisi vardı kızımın,ailesi zar zor tanışmaya geldi ve 14 ay sonra da lütfedip istemeye geldiler.Temmuz ayında ise nişan yaptık ve aynı sözden sonra olduğu gibi bir kişi dahi nişanlısı dahil kimse arayıp sormadı.Kayınvalide merhume olmuş bu arada.Damat namzetimiz bayramda gelmedi,aradım ya diyor.Ne bir gelme,ne bir hediye kızıma,sanki paçavra veriyoruz.Herşeyini dört dörtlük yaptık,ama karşılığında biz bunlara önem vermiyoruz dedi damadımız.Ve o zamandan beri de arayıp sormuyor.Ben tüm emeklerimize mi yanayım,kızımın giden yıllarına mı,ağlayıp duruyorum,psikoloğa gitmek yerine nedense buraya yazmak geldi içimden,bir akıl verin lütfen
Bence burada önemli olan daha çok kizinizin fikri o seviyor ve mutlu olacağını düşünüyorsa kararı ona birakin ama bir damat da bayram da bile ziyarete gelmiyorsa ne zman gelecek hediye falan demissiniz böyle seylere ne gerek var sevgi saygi olsun yeter

"Damadın annesi ölmüş bu arada" hangi arada?
Nişandan önce mi sonra mı?
En eski üyelerden sayılırsınız. Konu silmenin amaçsız olduğunu ve her türlü geri geleceğini bilmiyor musunuz?

2 yıllık bir ilişkisi vardı kızımın,ailesi zar zor tanışmaya geldi ve 14 ay sonra da lütfedip istemeye geldiler.Temmuz ayında ise nişan yaptık ve aynı sözden sonra olduğu gibi bir kişi dahi nişanlısı dahil kimse arayıp sormadı.Kayınvalide merhume olmuş bu arada.Damat namzetimiz bayramda gelmedi,aradım ya diyor.Ne bir gelme,ne bir hediye kızıma,sanki paçavra veriyoruz.Herşeyini dört dörtlük yaptık,ama karşılığında biz bunlara önem vermiyoruz dedi damadımız.Ve o zamandan beri de arayıp sormuyor.Ben tüm emeklerimize mi yanayım,kızımın giden yıllarına mı,ağlayıp duruyorum,psikoloğa gitmek yerine nedense buraya yazmak geldi içimden,bir akıl verin lütfen

Nişanlısından ayrılan kızınız farkindasiniz degil mi? Siz degilsiniz.Yani sizin bi anne olarak aglayip sizlayip psikologlari dolasmak yerine evladiniza destek olup sureci rahat atlatmasina yardim etmeniz gerekiyor. Sizin gibi anne oldugunu unutup cocugunun psikolojisini daha da bozacak kadar arabesk takilan annelere cok kiziyorum. Bi defasinda nisanlimdan ayrildim.diye karalar baglayip yasa burunen annemi teselli etmeye basladigimda avazim ciktigi kadar bagirip ben senin kizinim sen benim degil kendine gel diye isyan etmistim. Velhasil lutfen anne gibi davranin. Ayrica kiziniz ayrilmakta cok iyi etmis o ayrica dip notum

İyi ki konuyu alıntılayanlar var yazıp neden siliyosunuz hiç anlamıyorum
Çok özür diliyorum,tamamen acemilikten,uzun zamandır foruma girmiyordum,başlığı sil ek isterken bu duruma geldi,ki sanırım konuyu da silemiyoruz anladığım kadarı ile,görüş ve önerileriniz için herkese teşekkür ediyorum

Biz maddi durumu çok şükür iyi olan bir aileyiz,bunu hazmedemiyor çocuk,sürekli buna dair sıkıntı çıkarıyor,ama başından beri gereksiz bi şekilde kendisine güveniyor...Psikolojisi çok değişken
daha farkli bir seyden bahsetmek istemistim yani cinsel anlamda bir birliktelik yasamis olabilirlermi

Yol yakınken bitmiş. Halkında hayırlısı boyleymus

Back
X