Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızım doğdu doğalı kendi yatağında yatıyor. 6 aylık olunca tamam sen dönmeyi öğrendim deyip yatağını odamdan çıkardım. Yaşı gelince de kendi kendine yatakta uyumayı öğrendi. Ay sonunda 2 yaşını dolduracak uyku konusunda rahatız. Yalnız son zamanlarda biraz hasta gibi. Çok fenaymış gece defalarca uyanmak. Unutmuşum o kabus geceleri
Ayıracaksanız şimdiden ayırın alışsın ki bence ayırmanız da lazım zaten. Eğer bir gece daha diye diye ertelerseniz ikinci çocuk geldiğinde zorlanırsınız, hele o dönem odasını ayırmaya çalışırsanız bence travma olur. Kimse annesine beni neden erkenden kendi odamda yatırdın demez bence çünkü saçma olur, ama anneyle yatmaya alışıp da sonradan kendi odasına alışamayan, alışsa bile kendini güvende hissetmeyen bir insan ilerde anne neden odamı erkenden ayırmadın diyebilir. Bu kişi annesine karşı dile getirmese de içinden hep yakınan benim mesela. Annelik güzel duygudur eminim ama bencil olunmamalı diye düşünüyorum. Sanırım ilk geceniz başarıyla geçmiş umarım devamını da getirebilirsiniz.
hanımlar iyi geceler çok büyük Bi dert değil belki ama danışmak istediğim bişey var size , bir kızım var iki yaşını bitirecek bu ayın sonunda Allah'ın izniyle kardeşi olacak , kızım şimdiye kadar bizim odamızda beşiğinde yattı. şimdi beşiği kırıldı Yeni beşik alacaktık ama ben acaba odasını ayırmalı mıyım diye düşündüm , odasında ayrı yatağı var ona korkuluk yaptırdık (çok hareketli yattığı için ) bu gece odasına yatırdım.onu uyuttum ama ben uyuyamıyorum şimdi gidip gidip bakıyorum korkuyorum ya bişey olursa , ağlarsa duymazsam diye kapatamıyorum gözlerimi ay çok mu abartıyorum yoksa çok mu erken kuzumdan ayrılmak için. Kardeşi gelince aynı odada daha mı zorlanırız yoksa iki beşik alıp kuzularımı yanıma mı almalıyım çok kararsızım nerdeyse çocuğu yatağından alıp koynuma yatıracağım Bi fikir verin bana lütfen
4 kişi aynı odada mı kalacaksınız bebeğiniz doğunca ( Fetüs demek istiyorum ama tuhaf geliyor kulağa )
Çok evhamlıysanız alın bir telsiz biraz içiniz rahat eder belki .
Hem çocuğunuzun özel alan şansı verin .
Odası varken anne babayla kalması komik
Ay buralar karışmış konu sahibi olarak boş bıraktığım için kusura bakmayın pazar telaşı işte
Öncelikle tartışmaları tekrar hortlatmak gibi Bi niyetim Yok ama herkesin anneliği kendine has ben evhamlı Bi anneyim ablam rahat Bi anne , bir gece çocuğu ayrı odada yatırdım akşama kadar başım ağrıdı gece stres yaptım galiba, şöyle Bi düşününce saçmalıyorjm ama içgüdüsel olarak sakin olamıyorum , şu Adem Güneş konusuna gelince de onun bu konudaki fikrini biliyorum ama. Ben ansiklopedik bilgilerdense annelerin deneyimleyip tavsiye ettikler doğruları kendime uyarlamayı tercih ederim, çünkü yaşayarak öğrenilir annelik ve her çocuk farklıdır bence. Bugün kızımın ateşi var yanıma alacağım ama yarın yine odasını deneyeceğim böyle böyle günler geçecek kızım bitecek inşallah onun en güzel en mutlu anlarını kaçırmadan yaşarım ve her anne öyle olur. Ha şu güvenli bağlanmaya Bi değinmeden edemem Bi ara Adem güneşin kitaplarını okurken her sorunu bağlanma konusuna getirince kızımın her huysuzşuğuna acaba bu çocukla Bi bağlanma sorunumuz mu var dedim. Anne evlat ilişkisi içgüdüseldir gramerler kitaplarla değil sevgiyle büyütün evladınızı