• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZIMIN ÖĞRETMENİ

34 yaşında 3 çocuk annesi bir öğretmenim. 2009 da atandım. Öğrencilerim beni çileden çıkardığında onlara en fazla sesimi yükseltip uyaririm baktım olmadı rehberliği devreye sokar veliyi okula davet ederim.
Hiçbir öğrenciler hakaret etmedim etmem de.
Hayatımda çok kötü iz bırakan öğretmenler oldu keşke olmasalardı. Tahammülü olmayan yapmasın şu işi ne olur

Ben de bir öğretmenim. Konu eski ama konuşma gereği duydum. Veli evde 1-2 çocuğa bile dayanamazken, hasta olsa bile ayak altından çekilsin diye okula gönderirken, öğretmeni eleştirmeye kalkmasın. Hepiniz yorumlamışsınız. O kadar bilgili iseniz okusa öğretmenlik yapsaydınız gönlünüzce. Çocuğunuzu da okuturdunuz, milletin başına bela etmezdiniz. Veli ilkokul mezunu bile değilken öğretmeni eleştirme hakkı buluyo kendinde. Hayret doğrusu. Hiç o kadar çocukla bir arada yaşadınız mı saatlerce. Birkaç dakikalığına sınıfa gelse bile. '' ayy allah sabır versin, sınıf çok ağır kokuyo cam açmıyorlar mı hiç? '' diyerek katlanamayan ve kendini kaliteli anne sanan; ama aslında kalitesizin önde gideni olan veli iş şikayete gelince en önden koşturur. Ama lanet olsun ki bu sistem başımıza çıkardı sizi. Şikayet edebileceği yer arıyomuş hanımlar, keşke veli şikayet hattı da olsa. Hepinizi yakardık o zaman. Kimse bana cevap yazmasın asla muhatap olmayacağım. gün içinde yeteri kadar maruz kalıyoruz zaten size.

Herkese aynı şeyi kopyalama amacınız nedir? Nedir bu hiddet? Heralde siz o şikayet edilen öğretmenlerdensiniz. ;)))

Ben de bir öğretmenim. Konu eski ama konuşma gereği duydum. Veli evde 1-2 çocuğa bile dayanamazken, hasta olsa bile ayak altından çekilsin diye okula gönderirken, öğretmeni eleştirmeye kalkmasın. Hepiniz yorumlamışsınız. O kadar bilgili iseniz okusa öğretmenlik yapsaydınız gönlünüzce. Çocuğunuzu da okuturdunuz, milletin başına bela etmezdiniz. Veli ilkokul mezunu bile değilken öğretmeni eleştirme hakkı buluyo kendinde. Hayret doğrusu. Hiç o kadar çocukla bir arada yaşadınız mı saatlerce. Birkaç dakikalığına sınıfa gelse bile. '' ayy allah sabır versin, sınıf çok ağır kokuyo cam açmıyorlar mı hiç? '' diyerek katlanamayan ve kendini kaliteli anne sanan; ama aslında kalitesizin önde gideni olan veli iş şikayete gelince en önden koşturur. Ama lanet olsun ki bu sistem başımıza çıkardı sizi. Şikayet edebileceği yer arıyomuş hanımlar, keşke veli şikayet hattı da olsa. Hepinizi yakardık o zaman. Kimse bana cevap yazmasın asla muhatap olmayacağım. gün içinde yeteri kadar maruz kalıyoruz zaten size.

konuyu okudunuz mu?
İlkokul mezunu değilim.
Öğretmen değilim.
Veliyim evet, ve bu konudaki öğretmeni savunuyorsanız eğer, eğitiminiz size bir şey katmamış demektir.
İyi çalışmalar

Doğrudan bimere şikayet edin. Milli Eğitim müdürüne çıkın. Diğer velilerle birleşin.çözülür inşallah

Buram buram kalite kokuyorsun maşallah!! Okadar şeyi yazıp kimşe bana yaşmaşın demekte ayrı bir korkaklık sen kendini ne sanıyorsun kardeş ben öğretmen olsaydım olurdum zaten öğretmenlik sabır sevgi ister herkes olmamalı senin gibi... Sabır bende yok sendede yoksa yapmayacaksın sen birkaç kişiye genelleme yapamazsın o kadar ego dolusunki kaç zaman önceki şeyi açmışsın

Al bendende o kadar. Sizin gibilerle uğraşacak zamanımda mecalimde yok. Çocuğunuz olsun evlat sahibi olun o zaman anlarsınız biz anneleri. Şimdi size ne desek boş. Bu arada yeşil çay içmeyin bitki çayları istediğiniz durumun oluşmasını imkansızlaştırır. Ayrıca kan testine güven olmaz kendimden biliyorum.

Eğitimci olduğunu düşünerek yazmak istedim keşke memnum kalamadigimiz öğretmenimizi değiştirmek maddi konular gerektirmese ve böyle sizin yazdigniz gibi çok kolay olsaydı bende 1 dk durmaz çocuğumun sınıfını değiştirirdim

Eğitimci olduğunu düşünerek yazmak istedim keşke memnum kalamadigimiz öğretmenimizi değiştirmek maddi konular gerektirmese ve böyle sizin yazdigniz gibi çok kolay olsaydı bende 1 dk durmaz çocuğumun sınıfını değiştirirdim
Sevgili yeni üye, eski konuları hortlatmayalım lütfen 😌

Back
X