Ben de bir öğretmenim. Konu eski ama konuşma gereği duydum. Veli evde 1-2 çocuğa bile dayanamazken, hasta olsa bile ayak altından çekilsin diye okula gönderirken, öğretmeni eleştirmeye kalkmasın. Hepiniz yorumlamışsınız. O kadar bilgili iseniz okusa öğretmenlik yapsaydınız gönlünüzce. Çocuğunuzu da okuturdunuz, milletin başına bela etmezdiniz. Veli ilkokul mezunu bile değilken öğretmeni eleştirme hakkı buluyo kendinde. Hayret doğrusu. Hiç o kadar çocukla bir arada yaşadınız mı saatlerce. Birkaç dakikalığına sınıfa gelse bile. '' ayy allah sabır versin, sınıf çok ağır kokuyo cam açmıyorlar mı hiç? '' diyerek katlanamayan ve kendini kaliteli anne sanan; ama aslında kalitesizin önde gideni olan veli iş şikayete gelince en önden koşturur. Ama lanet olsun ki bu sistem başımıza çıkardı sizi. Şikayet edebileceği yer arıyomuş hanımlar, keşke veli şikayet hattı da olsa. Hepinizi yakardık o zaman. Kimse bana cevap yazmasın asla muhatap olmayacağım. gün içinde yeteri kadar maruz kalıyoruz zaten size.