• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın okuluna gidemiyorum..

Sinir oluyorum bu duruma. Kızı zorla sinirlendirdiler.... Ban yedi. Hey Allahım yaa

toplum halinde infial içindeyiz öfke kusuyoruz....

bu kadar masum ve fikir alış verişinde bulunulan konunun geldiği yere bakın...insan sadece pes diyor...

noldu ya kızlar bi yarım saat giremedim ipek nerde? yorumlar da silinmiş hiç bişey anlamadım şok içerisindeyim:53:

tişört boyamada olabilir. evden eski beyaz tişört getirirler parmak boya ile boyamalarına rehberlik edebilirsin

söyleyen oldu mu bilmiyorum büyük kırtasiyelerde galiba istanbuldasın zaten orda biçok atelye var seramik çamuru al ama kırmızı olsun ve gerçek çamur olsun kırtasiyelerde habi çamurları oluyor genelde sen gerçeğini iste kırmızı da olursa iyi olur beyazı gibi oyun hamuru hissi vermez

alete hiç gerek yok al çocukları çıkar bahçeye yaprak taş özellikle ağaç kabuğu doku verebilecek ne varsa toplat ser resim örütüsünü masaya çamurları ver ellerine yoğursunlar ellerindeki materyallari bastırsınlar simit yaparsın ya hani eline hamuru yuvarlayıp onları ist üste koyup kase bile yapabilirsin bunlardan takı kase kumbara çerçeve insan yüzleri aklına ne gelirse yapabilirsin

çocuklardan çok sana faydası olacak tüm elektriğini atacak çamur =)) kuruyunca götürüp bi atelyeye versen seve seve pişirir reklamını yapmak için pişince ömür boyu saklanır

yılın annesi seçilmezsen adımı değiştiririm

buraya resim eklemeyi bilmiyorum özel mesaj yazarsan örnek resim falan da gösterebilirim faceden

Arkadaşlar,

tüm öneriler için teşekkür ediyorum..
Kızımın okuluna gittim nihayet..:65:

Paskalya olduğu için (bizim adetimiz değil tabi, ama hepsinin haberi var) yumurta boyama yaptırdım onlara ve sabun kesecikleri. 2 faaliyet yaptık yani.

Hepsine birer tane de süpriz yumurta verdim, mest oldular..:1:

Seramik hamuru ile ilgili fikir de çok güzeldi, teşekkür ederim. Kızımla h.sonu malzemesini alıp yapacağız.

Sevgiler..:71:

Evet arkadaşlar, sorunum bu..
Kızımın okuluna davet ediliyorum, ama gidemiyorum.
Çünkü gittiğimde bir "aile etkinliği" gerçekleştirmem gerekiyor.
Fakat ben hiçbir şey bulamıyorum.
Kızım ve onun 6 arkadaşı.. Toplam 7 kişilik, 5 yaş grubu bir sınıf..
Tüm anneler gidip bir etkinlikte bulunmuş. Bir ben kaldım.
Ama aklıma bir faaliyet gelmiyor..:50:

Gidip kitap okusam, çok basit olacak..
El işi falan yaptırsam, kesme-boyama tarzı.. Hergün yapıyorlar zaten..
Çim adam geldi aklıma, ama hemen çıkmıyor çimleri.. Bir de dikmek falan lazım, 7 çocuk için çok zor, elim yavaş zaten..:59:

Off, sırf bu sebepten gidemiyorum. Kızım isyanda..
Var mıdır çocuğunun okulunda böyle bir faaliyet yapmış olan..
Çocuğu olmasa da bana bu konuda fikir verebilecek olan..?

drama yaptırın, internette çok eğlenceli aile katılımlı drama örnekleri mevcut.

Back
X