kızımın parkta bulduğu ziynet eşyası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
27.096
49.533
598
Merhabalar herkese,
benim icin dert olma aşamasına doğru ilerleyen omuzlarımdan yükünü kaldıramadığım bir konuda sizlere danışmak istiyorum.
geçen hafta cuma günü sabahı kızımı binamizin parkin da oynatmaya çıkardığim da kaydiraklara cikan merdiven de kızım bir künye buldu.
etrafta o ara hiç çocuk yoktu
bende güvenliğe bildirdim böyle bir sey buldum soran olursa bende olduğunu soylermisiniz dedim, ama carsambaya kadar ne gelen oldu ne giden.
sonra cocuklardan biri düşürdugunu fark etmiştir ama soylemeye korkmuştur ailesine belki diye yönetimden rica edip bir toplu mesaj attirdirdim tekrar.
bahcede bir cocuk bilekligi bulunduğuna ve
nereye muracat etmeleri gerektiğine dair ama hala ses çikmadi.
bu bileklik bana dert oldu.
fazla fazla benden çıkmasından korkuyorum maddi manevi açıkçası ama gidip cami imamina da anons ettiremem heralde.
kapı kapı dolaşayim desem zaten mesaj gitti herkese.
ben bu künyeyi ne yapmaliyim bedeli kadar bir yere bişeymi vermeliyim üzerimde kimsenin hakkinin kalmasini istemiyorum.
bir bilen varsa bana yardim etsin yol yordam göstersin lütfen.

Merhabalar herkese,
benim icin dert olma aşamasına doğru ilerleyen omuzlarımdan yükünü kaldıramadığım bir konuda sizlere danışmak istiyorum.
geçen hafta cuma günü sabahı kızımı binamizin parkin da oynatmaya çıkardığim da kaydiraklara cikan merdiven de kızım bir künye buldu.
etrafta o ara hiç çocuk yoktu
bende güvenliğe bildirdim böyle bir sey buldum soran olursa bende olduğunu soylermisiniz dedim, ama carsambaya kadar ne gelen oldu ne giden.
sonra cocuklardan biri düşürdugunu fark etmiştir ama soylemeye korkmuştur ailesine belki diye yönetimden rica edip bir toplu mesaj attirdirdim tekrar.
bahcede bir cocuk bilekligi bulunduğuna ve
nereye muracat etmeleri gerektiğine dair ama hala ses çikmadi.
bu bileklik bana dert oldu.
fazla fazla benden çıkmasından korkuyorum maddi manevi açıkçası ama gidip cami imamina da anons ettiremem heralde.
kapı kapı dolaşayim desem zaten mesaj gitti herkese.
ben bu künyeyi ne yapmaliyim bedeli kadar bir yere bişeymi vermeliyim üzerimde kimsenin hakkinin kalmasini istemiyorum.
bir bilen varsa bana yardim etsin yol yordam göstersin lütfen.

Karakola teslim edin kayıp eşya bürosuna gönderirler arayan olursa teslim edilir olmazsada sizden sorumluluğu gider, teslim ettiğinizi kanıtlamak için bir tutanak almayı da unutmayın

Karakola teslim edin kayıp eşya bürosuna gönderirler arayan olursa teslim edilir olmazsada sizden sorumluluğu gider, teslim ettiğinizi kanıtlamak için bir tutanak almayı da unutmayın
bu da bir yol ama şimdi oralara goturmek iatememe sebebimi soylesem beni doverler burda 😬

İyide korkunuz çok yersiz değil mi? Neden sizden çıksın?
Karakola teslim edin olsun bitsin.
bende kalsın istemiyorum
sahininide bulmak istiyorum ama hiç kimse gelmedi
belki bulabilecegim baska bir yol varsa burdan biri bir fikir verir diye dusundum ama zor gibi

Bir süre daha beklet sonra burdaki fikirleri değerlendir

Beyaz altın saatimi kaybetmiştim ama ne ara düşürdüm nerde düşürdüm farkında bile olmadığım için aramadım bu şekilde olabilir olay ..

Bazen aklıma geliyor keşke gittigim yerlere haber biraksaydim diye

Belki de çıkmayacağını düşünmüş olabilir sahibi benim gibi

bende kalsın istemiyorum
sahininide bulmak istiyorum ama hiç kimse gelmedi
belki bulabilecegim baska bir yol varsa burdan biri bir fikir verir diye dusundum ama zor gibi
Tamam işte karakola bırakın. Bana saçma geldi bozdurup bağış yapmak. Belki kaybeden kişi için manevi değeri vardır. Sahibinin şimdi çıkmamış olması çıkmayacağı anlamına gelmezki.

Bence karakola teslim etme. Sonuçta üstünden kaç gün geçmiş. Kim çocuğunun parkta kaybettiği künye icin polise gider ki?
Bir süre daha bekle, site grubuna da iki ay daha bekleyip sahibi bulunmaması halinde şu şu tarihte lösemili çocuklar vakfına bagislayacaginizi yazın .
O gün geldiğinde de bağış makbuzunuzu - ya sertifikanizi gruba atın 'kiminse helal etsin' gibi bir şey yazın.
En azından yarin bir gun biri 'benimdi' dese kanıtiniz olur. Şimdiden bozdurup bagislarsaniz ve sahibi gelirse bozdurdum bağışladım dediğinde inanmayabilir. Ya da herhnagi başka bir durumda zan altında kalabilirsiniz

ben bu bilekligin degerini nakit olarak karsilama durumum biraz zor
bu bilekligi bozdurup o parayi ihtiyaci olana versem olurmu?
Öyle bir şey yapmayın. Belki manevi değeri olan bir bilekliktir. Siz karakola teslim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X