kızımın parkta bulduğu ziynet eşyası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başkasına Ait bişeyi bozdurup bir yere bağışlamak bana hayır işlemişsiniz gibi gelmiyor.. Karakola bırakın sonuçta siz karar vermiş olmazsınız olay sizden çıkar artık
derdim hayir islemek degil zaten bir ise yarayacaksa oyle yapayim bana ne hayri olacak yoksa elin malinin

Ben olsam bozdurur sokak hayvanlarına harcardır bulduğum paraları öyle yapıyorum :KK24:
okadar mesaj attiedim guvenlige soyledim sahibi cikar gelir falan sokak hayvanlarina harcadim yada bi yere bagisladim desem alacagim tepki cok farkli olabilir.
oyuzden bunu eledim
sokakta bulsaydim bir ihtimal olurdu ama sitenin bahcesinde buldun

derdim hayir islemek degil zaten bir ise yarayacaksa oyle yapayim bana ne hayri olacak yoksa elin malinin
Ben size değil buradakiler hayır olması yönünde size fikir vermişler onlara yönelik yazdım. Olur ya sonradan çıkar sahibi bir yere bağışlarsanız sahibi üzülebilit bu yüzden hayır işlemiş olmazsınız yazdım.

6 yıl önce kızımın künyesini kaybetmiştim konunuzu okuyunca o geldi aklıma yine içim cız etti.Babaannemle babamın hediyesiydi.Sakın bozdurmayın dediginiz gibi bloklara yazı asın bekleyin bir müddet olmadı karakola bırakırsınız.Bırgun biri size gelirse karakola yonlendirirsiniz.
evet tutanakta tuttururum soran olursa ispatim olur en azindan

İyide neden? Saçma değil mi bu yazdığınız? Siz böyle yapmışsınızdır demiyorum sakın yanlış anlamayın ama yolda bulduğunu kendi nefsine harcayandan çıkar böyle şeyler. Geneldede öyle olur. Harama el uzatmamışsınızki
vallahi anlamadığımdan soruyorum neden sizden çıksın?
yillar once kizilayda bir 5 lira buldum ozamanlar boyle sahibini aramak bulmak falan ne bileyim para buldum benimdir hesabi
birde kizilayin gobegi kime soracagim diye ustunde durmadim aksamina araba çarpti ön iki disim kirildi.
odur budur yerde 1 lirada gorsem almamaya yemin ettim
hayatimda 2.kez bir sey buluyorum zaten
bunun pahasida fazla tır falan çarparda 😬

Sizden çıkmaz konu sahibesi merak etmeyin, harama el uzatma yok sonuçta. Birisi kaybetmiş afedersiniz isteyerek almamışsınız ki. Evinize bir şekilde gelmiş zaten şu an emaneten tutuyor, sahibini arıyorsunuz. Umarım sahibine kavuşur.

Merhabalar herkese,
benim icin dert olma aşamasına doğru ilerleyen omuzlarımdan yükünü kaldıramadığım bir konuda sizlere danışmak istiyorum.
geçen hafta cuma günü sabahı kızımı binamizin parkin da oynatmaya çıkardığim da kaydiraklara cikan merdiven de kızım bir künye buldu.
etrafta o ara hiç çocuk yoktu
bende güvenliğe bildirdim böyle bir sey buldum soran olursa bende olduğunu soylermisiniz dedim, ama carsambaya kadar ne gelen oldu ne giden.
sonra cocuklardan biri düşürdugunu fark etmiştir ama soylemeye korkmuştur ailesine belki diye yönetimden rica edip bir toplu mesaj attirdirdim tekrar.
bahcede bir cocuk bilekligi bulunduğuna ve
nereye muracat etmeleri gerektiğine dair ama hala ses çikmadi.
bu bileklik bana dert oldu.
fazla fazla benden çıkmasından korkuyorum maddi manevi açıkçası ama gidip cami imamina da anons ettiremem heralde.
kapı kapı dolaşayim desem zaten mesaj gitti herkese.
ben bu künyeyi ne yapmaliyim bedeli kadar bir yere bişeymi vermeliyim üzerimde kimsenin hakkinin kalmasini istemiyorum.
bir bilen varsa bana yardim etsin yol yordam göstersin lütfen.
Dinen bir yıl sahibi araştırılır, eğer ki bir yil sonra çıkmazsa sahibi çıktığında ona vermek ya da değeri ne ise o kadarını verme niyetiyle kullanabilir ya da başkasına vs verebilir.

Ben size değil buradakiler hayır olması yönünde size fikir vermişler onlara yönelik yazdım. Olur ya sonradan çıkar sahibi bir yere bağışlarsanız sahibi üzülebilit bu yüzden hayır işlemiş olmazsınız yazdım.
ben yanlıs anlamisim kusura bakmayin

Sizden çıkmaz konu sahibesi merak etmeyin, harama el uzatma yok sonuçta. Birisi kaybetmiş afedersiniz isteyerek almamışsınız ki. Evinize bir şekilde gelmiş zaten şu an emaneten tutuyor, sahibini arıyorsunuz. Umarım sahibine kavuşur.
inşallah sahibi çikar gönlüm en çok bundan yana.

ben bir kere yolda 20 tl buldum hemen kaptım 😂
sebebi de saçma biri bulmasın diyeydi o paranın tamamıyla çikolata alıp ayakkabı boyayan mendil satan çocuklara dağıtmıştım.
pişman değilim içim rahat.

yillar once kizilayda bir 5 lira buldum ozamanlar boyle sahibini aramak bulmak falan ne bileyim para buldum benimdir hesabi
birde kizilayin gobegi kime soracagim diye ustunde durmadim aksamina araba çarpti ön iki disim kirildi.
odur budur yerde 1 lirada gorsem almamaya yemin ettim
Linç yiyeceğim sanırım ama yazacağım yinede. İlk örnekte para benimdir hesabı yapmışsınız kalbinizi bozmuşsunuz. Önemli olan niyet aslında kendinizde farkındasınız bunun.
Künyeyi benim olsun niyetiyle almamışsınızki. Korkmayın bu kadar.

Bina girişine yazın , parkta ağaç varsa ona yazın.

Güvenliğe künyenin şeklini söyleyin, gelen kişi tarif edebilirse onundur.

Bence biraz daha bekleyin, Hemen bozdurmayin, bagislamayin.
bir hafta on gun daha bekleyip karakola goturecegim.
bu süreçtede binalara yazi asacağım belki çikar sahibi
site yonetiminde kayitli mesaj numarasi belki sakinlerden yaşli birine aittir mesaji okumamistir
yada cocuklarinin takip kaybettiginden haberi olmayan bir ailenindir
bu sekilde de cikan olmazsa karakola gidecegim

Ben de yere düşürülmüş, kız çocuğu cüzdanında 48€ bulmuştum( Almanya’da) Birkaç ay para belediyenin kayıp eşya bürosunda kaldı. Sahibi çıkmayınca büro 10€ alıp 38ini bana geri verdiler. Ben de Parayı bağışlamıştım.

Linç yiyeceğim sanırım ama yazacağım yinede. İlk örnekte para benimdir hesabı yapmışsınız kalbinizi bozmuşsunuz. Önemli olan niyet aslında kendinizde farkındasınız bunun.
Künyeyi benim olsun niyetiyle almamışsınızki. Korkmayın bu kadar.
evet niyetim benim olsun değil korkmayada gerek yok bunun icin dogru diyorsunuz.
bir kac kez daha sitede şansimi deneyip olmazsa karakola goturecegim

Senden fazla fazla çıkmaz. Sonuçta kendine almadın. Karakola gitmek istemiyorsan biraz daha bekle belki gelen hatırlayan olur. Bir zaman sonra bağış yaparsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X