• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın parkta bulduğu ziynet eşyası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence güvenip kimseye vermeyin, anons ettirmişsiniz dursun evinizde. Gerekirse ilan yazın çocuk parkına asın, yönetime başvurulmalıdır diye yazın. Bekleyin, elbet sahibi gelir bulur. Zaman gerçekten kötü, sizde güvende olduğunu düşünün ve içinizi rahatlatın. Niyetiniz onu harcamak değil güvende tutmak.
bir süre sonra tutanakla teslim edersiniz, kayıp tarihini de not edin kenara.
bence kuyumcuya sormanızda yarar var,imitasyon olabilir.

Bina girişine yazın , parkta ağaç varsa ona yazın.

Güvenliğe künyenin şeklini söyleyin, gelen kişi tarif edebilirse onundur.

Bence biraz daha bekleyin, Hemen bozdurmayin, bagislamayin.
Bence detay vermeyin, kimin ne olduğunu bilemezsiniz. Kayıp iddiasında bulunan kişi yönetimle irtibata geçsin sizi çağırırlar orada konuşursunuz.

Senden fazla fazla çıkmaz. Sonuçta kendine almadın. Karakola gitmek istemiyorsan biraz daha bekle belki gelen hatırlayan olur. Bir zaman sonra bağış yaparsın.
bir yere bağış yaomakti ilk fikrim ama burda bayanlar yazdikca benim icin hukuki yondende en dogru olanin karakola vermek olduguna karar verdim
teşekkür ederim

Bizde bir keresinde cüzdan bulmuştuk bina önünde, bekledik ettik sorduk falan gelen giden olmadı.
Sonda bizde mama aldıydık o parayla. Düşürenin de sevabına deyip deyip bol kepçe dağıttıydık yavrulara. 😀

Bir süre daha bekletin bence. Belki aile farkına varmadı. Herkes ekli mi whatsap grubunda. Mümkünse apartman görevlisi çöp toplarken tekrardan sorsun.

Bence detay vermeyin, kimin ne olduğunu bilemezsiniz. Kayıp iddiasında bulunan kişi yönetimle irtibata geçsin sizi çağırırlar orada konuşursunuz.
yönetim dısardan yapiliyor cagirmazlar ama blok numarami verirler surada diye gelip kendilerine ait oldugunu belli edecek detayi vererek alirlar benden

Ben birçok şeyimin kaybolduğunu iki ay sonra farkederim,bi süre saklayın bence kaybeden farkedip size dönebilir.

Bir süre daha bekletin bence. Belki aile farkına varmadı. Herkes ekli mi whatsap grubunda. Mümkünse apartman görevlisi çöp toplarken tekrardan sorsun.
site yonetimi whatsap yoluyla degil mesaj sistemiyle gonderiyor kimse bir birinin iletisim numarasini bilmiyor yani mesaj yoluyla herkese gidiyordur sanirim
profesyonel site yonetimleri oluyor ya disardan oyle birsey.
apartman gorevlisine soylemek hic aklima gelmemisti zillere basmiyor herkes kapiya koyuyor diye
belki rica etsem dolasirken bi seferlik zillere basip sorabilir
yarin onada soyleyeyim

Bence güvenip kimseye vermeyin, anons ettirmişsiniz dursun evinizde. Gerekirse ilan yazın çocuk parkına asın, yönetime başvurulmalıdır diye yazın. Bekleyin, elbet sahibi gelir bulur. Zaman gerçekten kötü, sizde güvende olduğunu düşünün ve içinizi rahatlatın. Niyetiniz onu harcamak değil güvende tutmak.
bir süre sonra tutanakla teslim edersiniz, kayıp tarihini de not edin kenara.
bence kuyumcuya sormanızda yarar var,imitasyon olabilir.
ilk basta bende imitasyon heralde kimse ustune dusup guvenlige sormadigina gore dedim.
sonra netten altinmi degilmi nasil anlarim diye arastirinca altin olduguna karar verdim.
uzerinde ayari yaziyor
miknatis çekmiyor
koronadan dolayi pekte kalabalik oetama girmek istemedik bir biraz sehir disindayiz yeni yapilanan bir yer kuyumcu icin ilce merkezine gitmem gerekirdi

Güvenliğe teslim edin. Çok değerli bir künye olduğunu düşünmüyorum. Başına bir is gelir diye düşünüp polise veya güvenlige teslim etmemek mantıksız geldi
Sorumluluğu sizden ciksin öyle bozdurup bagislamak falan hoş değil.

Merhabalar herkese,
benim icin dert olma aşamasına doğru ilerleyen omuzlarımdan yükünü kaldıramadığım bir konuda sizlere danışmak istiyorum.
geçen hafta cuma günü sabahı kızımı binamizin parkin da oynatmaya çıkardığim da kaydiraklara cikan merdiven de kızım bir künye buldu.
etrafta o ara hiç çocuk yoktu
bende güvenliğe bildirdim böyle bir sey buldum soran olursa bende olduğunu soylermisiniz dedim, ama carsambaya kadar ne gelen oldu ne giden.
sonra cocuklardan biri düşürdugunu fark etmiştir ama soylemeye korkmuştur ailesine belki diye yönetimden rica edip bir toplu mesaj attirdirdim tekrar.
bahcede bir cocuk bilekligi bulunduğuna ve
nereye muracat etmeleri gerektiğine dair ama hala ses çikmadi.
bu bileklik bana dert oldu.
fazla fazla benden çıkmasından korkuyorum maddi manevi açıkçası ama gidip cami imamina da anons ettiremem heralde.
kapı kapı dolaşayim desem zaten mesaj gitti herkese.
ben bu künyeyi ne yapmaliyim bedeli kadar bir yere bişeymi vermeliyim üzerimde kimsenin hakkinin kalmasini istemiyorum.
bir bilen varsa bana yardim etsin yol yordam göstersin lütfen.
Yani binanın parkında bulunduğuna gore güvenliğe teslim ederdim mesajda artırmışsınız bidaha peşine düşmem çocuğumun bilekligi sitemin parkında düşürse güvenliğe sorarım karakol aklima bile gelmez

Merhabalar herkese,
benim icin dert olma aşamasına doğru ilerleyen omuzlarımdan yükünü kaldıramadığım bir konuda sizlere danışmak istiyorum.
geçen hafta cuma günü sabahı kızımı binamizin parkin da oynatmaya çıkardığim da kaydiraklara cikan merdiven de kızım bir künye buldu.
etrafta o ara hiç çocuk yoktu
bende güvenliğe bildirdim böyle bir sey buldum soran olursa bende olduğunu soylermisiniz dedim, ama carsambaya kadar ne gelen oldu ne giden.
sonra cocuklardan biri düşürdugunu fark etmiştir ama soylemeye korkmuştur ailesine belki diye yönetimden rica edip bir toplu mesaj attirdirdim tekrar.
bahcede bir cocuk bilekligi bulunduğuna ve
nereye muracat etmeleri gerektiğine dair ama hala ses çikmadi.
bu bileklik bana dert oldu.
fazla fazla benden çıkmasından korkuyorum maddi manevi açıkçası ama gidip cami imamina da anons ettiremem heralde.
kapı kapı dolaşayim desem zaten mesaj gitti herkese.
ben bu künyeyi ne yapmaliyim bedeli kadar bir yere bişeymi vermeliyim üzerimde kimsenin hakkinin kalmasini istemiyorum.
bir bilen varsa bana yardim etsin yol yordam göstersin lütfen.

Karakola verin.

Karakola teslim edin kayıp eşya bürosuna gönderirler arayan olursa teslim edilir olmazsada sizden sorumluluğu gider, teslim ettiğinizi kanıtlamak için bir tutanak almayı da unutmayın
Polisler yer ..

Ben zaten en bastan neden evinize aldiginizi anlayamadim. Sitede ya da is yerinde bir sey bulunursa guvenlige teslim edilir. Siz aradan cekilirsiniz, sizin goreviniz degil ki sahibi bulup teslim etmek.

Size ait olmayan seyi bagislamaniz ne kadar dogru?
Bagislayamazsiniz,olmaz yani.
Sitenin guvenligine teslim edip apartman girislerine yazi astirin, cocuk bilekligi bulundu, sahibi guvenlikten alsin diye.

Bozdurmak yada birine bağışlamak doğru kararlar değil. Ya sonradan çıkıp gelirse künyenin sahibi, bir şekilde öğrenmedilerde sonradan öğrenirlerse ne cevap vereceksiniz? En doğrusu karakola tutanak ile teslim etmek. Yarın öbür gün tutanağıda gösterirsiniz olay sizden çıkmış olur. Ayrıca künye olarak değil ziynet olarak mesaj attırsaydınız keşke, cinsi, çocuk için bir künye mi değil mi bunları belirtmeseydiniz. Herkes benim diyebilir, bu devirde.

Ben zaten en bastan neden evinize aldiginizi anlayamadim. Sitede ya da is yerinde bir sey bulunursa guvenlige teslim edilir. Siz aradan cekilirsiniz, sizin goreviniz degil ki sahibi bulup teslim etmek.
guvenligi isten cikaracaklari icin oraya birakamadim
site yonetimide binada degil
disardan bir sirket yonetiyor yerlerini bile bilmiyorum
oyuzden bende kaldi
guvenlik cikarilacak olmasaydi ona birakirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X