kızımın parkta bulduğu ziynet eşyası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim aklımdakide bu açikçası
Ramazan günlerinde hocalardan birine sormuşlardı canım böyle bi soruyu. Belli bi süre bekleyip sahibi çıkmayınca bağışta bulunuyorsun fakir fukara sevindiriyorsun. Lösev de bence en mantıklısı. Dert etme sen elinden geleni yapmışsın.

direkt karakola götür. satıp birine yardım etmeyi doğru bulmuyorum. ufak bir şey değil

illa elinden çıkarmak zorundamısın sakla elbet sahibi çıkar neden bu telaş anlamadım
sahibi siteden değilse biraz zor çikar gibime geliyor
yakin zamanda 1 1.5 ay kadar bi yere gideceğim (başka şehire)
gitmeden bu işide halletmek istiyorum.
oyuzden en çabuk sonuca ulasabilecegim secenekler bulmaya calisiyorum

site guvenligine ya da site yonetimine neden vermiyorsunuz, kabul etmiyorlar mi?

cevap vermissiniz zaten,
ama sanki sitelerde illa ki bir kayip esya kutusu bir seyi olur yani oraya koymalari gerekmez mi.

İciniz rahat etmiyorsa oyun parkini goren bi kamera falan varsa o tarihde sizden once oynayan cocuklara bakin.o ailelere bi daha sorulsun🤷
Olmadi yeni gelen guvenlikciye verirsiniz bi sure sonra

Karakola muhtara vermeyin ,ben o kurumlarda da birilerinin keyfi isterse bozdurup yedigini dusunuyorum. kendiniz saklayin,bakarsiniz sahibi gelir bulur sizi. Baktiniz gelen giden yok 8-10 ay gectiginde bir durumu olmayan ogrenciye ihtiyac malzemesi alirsiniz.

site guvenligine ya da site yonetimine neden vermiyorsunuz, kabul etmiyorlar mi?

cevap vermissiniz zaten,
ama sanki sitelerde illa ki bir kayip esya kutusu bir seyi olur yani oraya koymalari gerekmez mi.
burda oyle bir sey yok
gecenlerde kizim telefonumun kilifini disari atmisti hen inemedim bi yarim saat oyalandim baktim yok.
arabamizin celik sibop kapaklarinin bile calindigi bir yerde oturuyorum
oyuzden kimseye guvenmedim birakmak istemedim
guvenlik sevdigim bir bayan ona birakacaktim onunda isine son veriyorlarmis oda olmadi

Parasi kadar bağış yap diyenlere ağzım açık bakiyorum. Bunun yolu yordamı karakoldur. Kafaya göre iş yapmak gelismemis toplumlara özgü galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X