- 17 Aralık 2015
- 27.096
- 49.533
- 598
- Konu Sahibi chamallows
yonetim disaridan bina sakini degil yani sirket yonetiyor.Site icindeyse ne karakolu ? Site yonetimine verilir tabiki
yerlerini bile bilmiyorum
sadece telefonlari var bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yonetim disaridan bina sakini degil yani sirket yonetiyor.Site icindeyse ne karakolu ? Site yonetimine verilir tabiki
Ramazan günlerinde hocalardan birine sormuşlardı canım böyle bi soruyu. Belli bi süre bekleyip sahibi çıkmayınca bağışta bulunuyorsun fakir fukara sevindiriyorsun. Lösev de bence en mantıklısı. Dert etme sen elinden geleni yapmışsın.benim aklımdakide bu açikçası
sahibi siteden değilse biraz zor çikar gibime geliyorilla elinden çıkarmak zorundamısın sakla elbet sahibi çıkar neden bu telaş anlamadım
Kesinlikle katılıyorumNe bozdurabilirsiniz ne de birisine bağışlayabilirsiniz. Buna hakkınız yok. Madem güvenliğiniz var oraya bırakın. Bir şey kaybeden nasıl olsa ilk önce güvenliğe sorar.
burda oyle bir sey yoksite guvenligine ya da site yonetimine neden vermiyorsunuz, kabul etmiyorlar mi?
cevap vermissiniz zaten,
ama sanki sitelerde illa ki bir kayip esya kutusu bir seyi olur yani oraya koymalari gerekmez mi.
Karakola teslim edin kayıp eşya bürosuna gönderirler arayan olursa teslim edilir olmazsada sizden sorumluluğu gider, teslim ettiğinizi kanıtlamak için bir tutanak almayı da unutmayın
Ben de sizin gibi düsündüm.Kendinize bir süre taniyin.Sahibi ortaya cikmazsa künyeyi gercekten ihtiyaci olan birine verin Bence.bu da bir yol ama şimdi oralara goturmek iatememe sebebimi soylesem beni doverler burda![]()