Kızımın pepe aşkı

• Konu Sahibi Konu Sahibi maize
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kendi basina hic birsey yapmiyo surekli benimle ol benimle oyna diyo oyuncaklarin yuzunede sadaca evde baska cocuk oldumu bakiyo oda elinden alip cocugu kizdirmak icin

belli bir dönem böle oluyo oynayacak arkadaşı falan yoksa böle oluyor.benim kızımda bir dönem pepeden başka bişi izlemedi
şimdide şu minika çocuktakileri izliyo elinden kumandayı alamıyoruz saklıyo köşe bucak bende çaresizim tek çocuk ve sıkılıyo onada hak veriyorum ben çalışyıorum biraz oynuyoruz ama pilim bitiyor evde olsam yine oyalarım ama maalesef nasıl bırakıcak bilmiyorum

Şu kısmı okurken içimden totosunu ısırmak geldi cimcimenin. Yerim ben onu ya. :)
Teşekkürler canim:)

Cok sagol cnm uzun uzun yazmissn dediklerini deneyecem:)

Bir öneri daha çocuk yap

Bu zamanda böyle eş kaldı mı yahu tv yerine sohbet edelimm
Değişik oyuncaklar al kızına we bilgisayarın bozulduğunu bir şekilde karı koca kızınıza anlatmaya, ikna etmeye çalışınnn derim ben

Arakadaslar telefondan giriyorum diye begen butonu gozukmuyo yorumlarinizi burdan topluca begeniyorum:)hepinize cok tesekkur ederim.kucuk cadim gece 2 de zordan yatti ve 8 di aglayarak uyandi sütünü verdim istemedi gözü kapali pepe diye agladi ve yine istedi şimdilik oyaladim ilerleyrn vakitlerde ne olur bilemiyorum

Benim de kızım 2 yaşında, ben de çalışan bir anneyim. Bakıcımız olduğu için her gün Peppe'nin bölümlerini illa izliyor, günde toplam 1 saat fln. Onun dışında Caillou hastası ama ben açıyorum tv'yi kontrollü olarak. Hiç de izlememesine karşıyım. Ben işten geldiğimde zaten hiç açmıyorum ful oyun oynuyoruz. Ama çoğu çocuk da var Peppe bağımlılığı. Lap top u saklayın bence, ağlasın başka yöne ilgisini çekebilirsiniz, benim kız da herşeyi ağlayarak yaptırıyor, hemen dikkatini dağıtıp sevdiği başka şeye çekiyorum. Resim yapmayı, hamur ile oynamayı, yap bozları çok seviyor.

Bu zamanda böyle eş kaldı mı yahu tv yerine sohbet edelimm
Değişik oyuncaklar al kızına we bilgisayarın bozulduğunu bir şekilde karı koca kızınıza anlatmaya, ikna etmeye çalışınnn derim ben

Cok sukur ki kaldi cnm ben esimin bu tavrini iyiye yoruyorum baslarda zordu ama simdi alistim:)

Cok sukur ki kaldi cnm ben esimin bu tavrini iyiye yoruyorum baslarda zordu ama simdi alistim:)
Ben sanırım alışmazdımm
:) ben cok isterimde esim istemiyo daha yasi küçük diye ve bence cocuk olursa kizimi hepden kaybederim cunku aşırı kiskanc:)

Hmm zamanla düzelir inşallah bu kıskançlığı da

buarada evde tv neden yok?

BU SORUNUN CEVABINI ÇOK MERAK EDİYORUM

neden çocuklarınızı bu kadar şımarık yetiştiriyosunuz?
gece 1de ne işi var pepeyle allah aşkına?
al elinden kapat iki ağlar susar uyur sonra?
neden yapamıyosunuz bunu?
şimdiki ana babaları gerçekten de anlayamıyorum
ablam da benim yeğenimi bu kadar şımartıyor
aman ağlamasın zırlamasın diye çocuğa ne yapma etme ne de hayır deniyor
tepemize s.çıyo çocuk böyle oldukça tabi
çocuk çocukluğunu unuttu biz yetişkinliğimizi
hayır anlamıyorum zamanında annelerimiz popomuza vurdu elimize vurdu da
biz dünyanın en sorunlu kişileri mi olduk?
annemiz bize bi bakardı misafirlikte buz keserdik susardık uslu uslu otururduk.
bunlar ne böyle ya?azman hepsi ayrı problem, üstlerinde ne bi çocuğun uysallığı ne saflığı var.
hepsi büyümüş de küçülmüş çok bilmiş en ufak bişeyde rezalet çıkaran
şımartılmaya alışmış veletler.

senin çocugun yok sanırım olunca tekrar konuşalım
ben kendi adıma
akşama kadar yanında yokum zaten çalışıyorum akşam gidincede güzel vakit geçirmek istiyorum ne isterse yapıyoruz oyun vb
kıyamıyorum üzülmesin diye tabiki de hayır dediğim şeyler var otoritede kuruyorum üzerinde ama yinede o dudagını büzünce işte o an dünya duruyor

evet çocuğum yok.
zaten az vakit geçiriyosunuz onda da onu üzmek istemiyosunuz bunu anlıyorum.
ama çocuk gece 1 e kadar oturmaz.
çocuk neyi yapıp neyi yapmayacağını aileden öğrenir.
çocuğun üstünde otorite kurulması gerekir.
size bişey demiyorum.
ama 1 e kadar pepe izlemesine izin vermek de ona yapılan bir iyilik değildir,tam tersi kötülüktür.
2 yaşında bi çocuğun o yaşa kadar çoktaaaan yatakta olması gerekirdi.

Benimde kızım bir ay sonra 2 yaşında olacak bende izletiyorum ama izlediği zaman belli ben size bir yere kadar katılıyorum izlemesi benim müsaade ettiğim ölçüde ben istemiyorsam gece 1 de izleyemez o kadar.. alırım elinden istediği kadar ağlasın öylede yapıyorum ağlayıp susuyor sonuçta, evde anne olarak benim sözüm geçecek tabii üzerimde hakimiyet kurmasına müsaade etmiyorum istediğim zaman kumandayı alıp tv kapatıyorum ve tv bitti şimdi oyun diyorum itiraz etmiyor çünkü bu şekilde alıştırdım etsede kulak asmıyorum

Tavrınız sert ama bende cocukların gece yarılarına kadar oturtulmasına karşıyım
2 yaşındaki bir cocuk 8 gibi uyumuş olmalı

ama cocukla inatlaşmak yerine yani elinden alıp o anda onun cıldırmasını ben mesela göze alamam saat gece 1
ama verirken şu kadar zamanlık veriyorum sonra alacağım zaten kapanacak sonra diye aklına yerleştirmekte fayda var
cocuklarla inatlaşmak hiç işe yaramıyor aksine kötü sonuclar doğuruyor

bence evde tv olmadığından sıkıntısından pepe ye sarmış durumda , şimdi ki küçük çocuklar çok fazla oyuncakla oynamıyor zaten bilgisayar , tv, telefon da tüm ilgileri

dediğinizi yaptırabiliyosanız sorun yok.ben otorite kuramayan ailelerden bahsediyorum.gerçekten çok sevimsiz çocuklar yetiştiriyolar.

bizzat yeğenime şahit oluyorum ve çocuklardan çok soğudum onun yüzünden.daha 5 yaşında ama gittiği her yeri ele geçiren, rezalet çıkarıp devamlı ağlayarak her dediğini yaptıran.ne yapmadan ne bağırmadan ne dayaktan anlamayan arsız bi çocuk.biz ablamlara gittiğimizde gece 1 e kadar oturuyor, tv izleyelim desek elimizden kumandayı alıp gece gece çizgi film izliyor bi hayır desek bi kavga bi kıyamet sanki canını almışız gibi çığlık çığlığa ağlıyor.devamlı yapışık sürekli oyun oynamamız için yanına çağrıyo telefon istiyo ne rahat veriyo ne hayırdan anlıyo.o çok ekstrem bi örnek ama malesef çocukların çoğu böyle.

aslında bazen çocuklar bize laf geçirir oluyor.bunu yenmek lazım önce.o izlemek isteyebilir siz bunu engelleyebilirsiniz.sonuçta laptopu alıp zorla açacak değil.siz artık akşamları çıkmıyor pepe,sadece gündüz açılıyor diyeceksiniz.tabi akşam ağlayacak sorun çıkaracak ama açılmadığını görünce 1-2 akşam sonra ağlamaz olur.kabullenir.yani inanır artık akşam açılmadığına.siz de hiç değilse bari akşam açmamış olursunuz.emin olun işe yarıyor.benim de kızım var ve benzer sorunlar yaşadım.ama bir akşam neyse bugünlük izlesin diye 5 dk bile açarsanız hiçbir işe yaramaz yine başlar akşamları istemeye.aslında çok da zor değil sadece istikrar gerekiyor.mesela benim bilgisayarımda bir kere kızıma giyidrme oyunu açtım.baktım hergün istiyor bir ara baya sorun oldu.ben de artık bozuldu oyunlar dedim.ağladı istedi her akşam baktı açılmıyor unuttu gitti istemedi bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…