Arkadaslar saat gece 1 olmuş kizim hâlâ pepeyi seyrediyor.bizim evde televizyon yok kizim cok agresif gecen ablam pepeyi leptopa yukle arada izler cani sıkılmaz dedi çünkü cidden cok sıkılıyo surekli ağlıyor vee bir kac bolum yukledik ay yuklemz olaydik uyanir uyanmaz pepe gece bu saatlere kadar yine pepe bu 1 haftadir böyle ve bilgisayari kimseye vermiyi su an ayaklarini uzatmis leptopu ustune koymus düşünün artik göz mesafesini birsey olacak diye korkuyorum ve su an uykusuzluktan ölüyorum eşim coktan yatmis ben kizimi bekliyorum.Bu arada kizim 2 yasinda
Ben onu yerimmm ya :)Arkadaslar saat gece 1 olmuş kizim hâlâ pepeyi seyrediyor.bizim evde televizyon yok kizim cok agresif gecen ablam pepeyi leptopa yukle arada izler cani sıkılmaz dedi çünkü cidden cok sıkılıyo surekli ağlıyor vee bir kac bolum yukledik ay yuklemz olaydik uyanir uyanmaz pepe gece bu saatlere kadar yine pepe bu 1 haftadir böyle ve bilgisayari kimseye vermiyi su an ayaklarini uzatmis leptopu ustune koymus düşünün artik göz mesafesini birsey olacak diye korkuyorum ve su an uykusuzluktan ölüyorum eşim coktan yatmis ben kizimi bekliyorum.Bu arada kizim 2 yasinda
Pepee'nin uyku ile ilgili bir bölümü de vardır diye düşündüm. Şimdi baktım da pepeenin "Geceleri Herkes Uyur" diye bir bölümü varmış. Gece uyku vakti geldiğinde onu izletip hadi bak pepee uyudu sen de uyu deseniz? Bir deneyin derim :) Ayrıca o bölümün sadece ninni kısmı da var daha kısa. Benim kızım da 1,5 yaşında ilerde lazım olur belki :)
Pepee Ninni Şarkısı Dinle - YouTube
Pepee Geceleri Herkes Uyur İzle - YouTube
benım kızımda 16 aylık ve bu bolumu acıyorum elınde telefon uyuya kalıyor..
canim 16 aylik erken deyilmi cizgi film icin ?
erken ama kızım o kadar huysuz ı bazen onu cızgıfılm olmadan susturmak ımkansız ve kafasına koyduysa yaptırıyor
Arkadaslar saat gece 1 olmuş kizim hâlâ pepeyi seyrediyor.bizim evde televizyon yok kizim cok agresif gecen ablam pepeyi leptopa yukle arada izler cani sıkılmaz dedi çünkü cidden cok sıkılıyo surekli ağlıyor vee bir kac bolum yukledik ay yuklemz olaydik uyanir uyanmaz pepe gece bu saatlere kadar yine pepe bu 1 haftadir böyle ve bilgisayari kimseye vermiyi su an ayaklarini uzatmis leptopu ustune koymus düşünün artik göz mesafesini birsey olacak diye korkuyorum ve su an uykusuzluktan ölüyorum eşim coktan yatmis ben kizimi bekliyorum.Bu arada kizim 2 yasinda
Zaten surekli benden oynamaktan sıkıldı artık oyuncakları ilede oynamiyoHiiii 2 yaşında çocuk bu saatte uyumamış hala pepe izliyor haaa.
Benimde küçük bir yeğenim var o da bir zamanlar calliou ve pepe hastasıydı gece gündüz kalkmıyordu televizyonun başından.
Aklını oyalayacak başka oyunlar yaratamaz mısınız? Çocuğum olmadığı için bilemiyorum da yeğenimle değişik oyunlar oynardım ben mesela. Aklını o şekilde oyalardım. Aklıma bu geldi sadece.
Tabi ki degisik ortamlar kalabalik oldugunda istemiyo eve gelince tutturuyobenimde kızım geçen yıl mickey mouse tutkunuydu ve 2 yaşındaydı.gece 2 ye kadar biz uyuken yanımızda oturup izlerdi.aylaca sürdü hemde.sonra bilgisayarımız bozuldu yaz geldi parklarda vakit geçirdik unuttu.ama şimdi yine tv den izliyor çizgi filmleri.kış günü eve kapanıyolar arkadaş vs olmayınca çocuklarada bişey diyemeyiz ama bağımlılık yapıyo.birde bizimki annemlere falan gidince izlemiyo yani kalabalıkta izlemiyo sadece evde bağlanıp kalıyo.sizde değişik ortamları bi deneyebilirsiniz bence.
Ben onu yerimmm ya :)
Valla hem o hem ben cok sıkılıyorum ama malesef baska care yok cnmBelki tv olsa başka şeylerde izler yazık kış günü tv yok nasıl sıkılıyodur napıyorki evde :26:
Tavsiyen icin cok tesekkur ederim ben su an telefondan giriyorum yani evde internet yok ancak annem gile gittigimde indiririm bu bölümüPepee'nin uyku ile ilgili bir bölümü de vardır diye düşündüm. Şimdi baktım da pepeenin "Geceleri Herkes Uyur" diye bir bölümü varmış. Gece uyku vakti geldiğinde onu izletip hadi bak pepee uyudu sen de uyu deseniz? Bir deneyin derim :) Ayrıca o bölümün sadece ninni kısmı da var daha kısa. Benim kızım da 1,5 yaşında ilerde lazım olur belki :)
Pepee Ninni Şarkısı Dinle - YouTube
Pepee Geceleri Herkes Uyur İzle - YouTube
ayyyy kuzucum benim :). Oyle bir kuzucuktandan bende de var bir tane. O da pepe diye oluyordu 2 yasindayken. Simdi 2 bucuk yasinda, ve artik listemizde mickey mouse ve kayyu da var. bide kayyu gibi konusmaya basladi cimcimem, olamazzz, filan diyor :).
Valla canim benim kizimda izin versem hep izler. hatta cumartesi gecesi gece 2 ye kadar kayyu seyretmis ipadden. ben uyumusum yatakta, onu da babasi yatirmis geldiginde eve. Uykulari olsa bile kopamiyorlar. Dikkatini dagittip laptopu, ipadi ortadan kaybetmekten baska caren yok. Biraz unutuncada artik saatli izletirsin, bitti dersin, kiyameti bir koparir iki koparir sonunda alisir canim.
kolay gelsin sana :)
Aslinda annem gile sık sık giderim televizyonda surekli açık çizgi filimde aciyoruz ama dönüp bakmiyordu bile çünkü kizim bana çok bagli surekli benle ilgilen modundaydi evde kesinlikle yemek iş yaptirmazdi bizde çözümü boyle bulduk ama cok yanlis yapmışım kizim 2 yasindaEvde televizyon olmadığı için acaba cocugun bu tarz bişeye ihtiyacımı vardıki ama kaç yaşında cocugunuz mumkunse 2 yaşına kadar cocuklar televizyon izlememeli
Aslinda annem gile sık sık giderim televizyonda surekli açık çizgi filimde aciyoruz ama dönüp bakmiyordu bile çünkü kizim bana çok bagli surekli benle ilgilen modundaydi evde kesinlikle yemek iş yaptirmazdi bizde çözümü boyle bulduk ama cok yanlis yapmışım kizim 2 yasinda
Ya televizyon sakıncalı bunu biliyoruz ama bence kızınız iyice sıkılmış oyuncaklarından ve böyle bir şeyi görünce de ilgi odağı direk pepe olmuşş..
Siz bilgisayara atıyorum örümcek adamıda yükleseydiniz, bu sefer ömürcek adam ilgi odağı olacaktı..
Yanii pepee ile alakası yok..
Çocuk tv izlemediği için, ekranda bir şeyler oynadığını görünce napsın yavrum izliyor işte..
Bence televizyon da açın, ne güzel çizgi film kanalları war. neden tv kullanmıyorsunuz ki bana çok saçma geldii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?