Kızımın pepe aşkı

• Konu Sahibi Konu Sahibi maize
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diiiittttt evimden tembel dadinnnnn

Yerim ben onu yaa. Eee siz de köşeye yatıp habire hizmet ettiren kaynanalar gibi yapmışsınız, gelin hanım dayanamamış

Öldüm gülmekten

Kesinlikle katılıyorum, öyle akıllılar ki bir kere oynamaya görsün her gün istiyorlar.
Ben de bir kaç kere açmıştım kızıma giydirme, pasta süsleme vb oyunlar.
Allahım her gün her gün istiyordu. Annecim internet kopuk bak, bağlanmıyor diyordum, bir iki ağladı unuttu. Daha da yok açmadım

Son düzenleme:
İzliyo diye bir şey yok ki bence.Kapatacaksın pc yi.Ağlasın zırlasın.Hayır senin uyku saatin bu.Sabah kalkıp kahvaltı edicez sonra yine izin veririm diyceksiniz.Bizde yaşadık aynı bağımlılıkları evet ama çocuk bu sürekli ister.Bizim sınır koyucu olmamız lazım.Kızıma ben akşamları söylüyorum bu son çizgi film yatıyoruz diyorum.tamam diyor.Btiyor dur anne yine başlıycak diyor ee çocuk bu ama ben hayır söz verdin sabah tekrar açarız diyip ağlamasına kızmasına bakmadan kapıyorum.evet huysuzlanıyor önce ama sonra uyuyor.

Annelik kararlılık istiyor.Sınırları siz çizeceksiniz,çocuk uyacak...Ve sadece bir gün değill her gün istikrarla aynı tavrı ve sözleri tekrarlayın bakın 1 hafta 10 gün sonra görün değişimi.Ama altın kural dikkatlice ne yapılması gerektiğini öncesinde ve sonrasında anlatmak kısa cümlelerle....

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim arkadslar tavsiyelerinizi uygulayacam.bi arkadasin dedigine katiliyorum cocuklari simarik yetistiren cevremde cok var ama inanin bu simarikla ilgisi yok cevremde herkez sahit kizima nasil davrandigimi gündüz olsa bir şekilde idare ediyorum kendisini ama gece olmuyo aglasin diyorsunuz ama bu sefer eşimle aramda problem oluyo aglayinca cok sinirleniyo esim o an onu cocuk olarak görmüyor aglamasini kabullenmiyo ve bagiriyo kizima ben kizima bagirsam uzulur sonra beni oper ama babasi bagirsa cok zoruna gidiyo bu sfer daha kötü oluyo yani eşim evdeken kizimi aglatmamaya çalışıyorum ki gece o saatte herkez uyuyor komsumusuz konusmasi bizden duyuluyor kaldi ki kizimin avazi ciktigi kadar bağırıp aglamasi nasil duyulur.ama insallah bu gecici bir hevestir kolay atlatiriz

merak etme atlatirsiniz :) Muhtemelen kizin baya zor bir cocuk. Ne kadar inatlasirsan okadar ilerde kotu olur bence. Gozumle goruyorum arkadaslarimin cocuklarini. Sabret bunlar da gecicek. Ve kiskanc ise cocugu mumkun oldugunca kiskandirmamaya calis bence, eyer bu duygusunu su an saglikli bir bicimde yasayamazsa sonra derin yaralar aciyor cocukta. Arkadasin ard arda cocuklari oldu buyuk kizi cok kiskancti, kardesini bugune kadar hep dovdu hala da dovuyormus. Sen olmasaydin keske bana hep kiziyorlar senin yuzunden diyormus.

Pitirtaycim, bende senin gibi dusunuyordum onceden, herkese akil verirdim. Kizim oldu, Allah utandirmadi, zor bir cocuk vermedi bana, yoksa tum tukurduklerimi yaliyacakmisim sanirim. Evlat olunca kiyilmiyor kolay kolay, insallah sen de anlicaksin bunu. Ama yegeninin simarikligi zaten sadece ablandan kaynaklanmiyordur. Enisten, dedeler nineler hepsinin bir davranisinin sonucudur. 5 yasindaki bir cocuk icin gercektende cok simarikmis su an. Dua et Allah seni sinamasin boyle bir seyle.

Evde tv yok, internet pc yok, çocuk gördüğü görsele takmış vaziyette...

Son düzenleme:
Niye canım buzamanda tvsiz çok zor gerçekten helede büyüdüğünde çok zor olur bence :26:

Esim istemedi canim kayinvalidem gildede yok simdi alistim kizim icin ilerde zor olacagina dusunmuyorum çünkü evde hic gormedigi icin isteyecegini dusunmuyorun

Esim istemedi canim kayinvalidem gildede yok simdi alistim kizim icin ilerde zor olacagina dusunmuyorum çünkü evde hic gormedigi icin isteyecegini dusunmuyorun

Okula başladığında arkadaşları tvde şunu bunu izlwdik dediklerinde bence arıyacaktır ben nedense üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…