Kızımın regl olduğu gün hamile olduğumu öğrendim

Evet kardeşler arası yaş farkı fazla. Ama olabilir şeyler bunlar. Artık hamilesiniz ve yapacak bişey yok nasip böyleymiş. 38 yaş annelik için geç değil, sağlıkla doğsun inşallah 🙏
Planlamışsınız?
E hazır değilmişsiniz, keşke korunsaydınız.
37 yaşında denemeye başladık olmayınca korunmayı da bırakmıştık,artık olmaz gibi geliyordu

Yaşınız geç değil ama bocalayacağınız kesin. Planlı olsa da olmasa da her kadın endişelenebilir.

12 yaş bir zamana kadar fark hissettirir ama yetişkin olunca o fark kapanıyor.
Benim kardeşimle aramda 10 yaş var. Şu anda hiç fark yokmuş gibi herşeyi paylaşıyoruz..

Kardeşimle aramda 11 yaş var ama o kadar seviyorum ki elimde büyüdü 😊 ablamla 2 yaş var sürekli didisiyoruz😂 yaş farkı arttıkça cidden ablalık duygusu daha ağır basıyor bence geç değil hayırlı olsun bebişiniz 😌💕

Herşey yolunda merak etmeyin. Çocuklarınızın mutlu olması önemli. Yaş farkının önemi yok. Ergenlik çağında kızınız ve yeni doğmuş bebeğiniz olacak. İki yaş gurubunun ihtiyaçlarını ayırt ederek yaklaşırsanız Hiç sorun olmaz.
hayırlı olsun. Mutlu bir anne olacaksınız. Merak etmeyin.

12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
Benim kızımda 12 yaşında ve bende 37 yaşındayım ve 2 ci çocuğu bende çok istiyorum kızımda hayır hiçte geç değil ne güzel bilinçli bi şekilde sizde kızınızda büyüteceksiniz çok güzel rabbim banada nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🙏🙏

Benim kızımda 12 yaşında ve bende 37 yaşındayım ve 2 ci çocuğu bende çok istiyorum kızımda hayır hiçte geç değil ne güzel bilinçli bi şekilde sizde kızınızda büyüteceksiniz çok güzel rabbim banada nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🙏🙏
İnşallah teşekkür ederim

12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
Yaşınızda birsey yok
Ben 39 da ilk bebeğimi dünyaya getirdim :) şuanda 8 aylık

Oğlum ile kızımın arasında 11 yaş var.Hiç de sorun olmadı.Sana yardım eder işte ne güzel.

Benimde kardesimle aramda 11 yas var.Buyunce yas farki kapaniyor zaten.Bence cok guzel annem hep tekcocuk buyutur gibi oldu,yas farkindan dolayi ihtiyaclarimiz farkli oldugu icin hic kiskanclik vs olmadi.

Benim ablamla aramda 14yaş abimle 15yaş var. Hepsinin çocugu gibi büyüdüm cok güzel birşeydi

Benimde kardeşimle aran 16 yaş 😊 2 anneyle büyüdü paşamız evin neşesi oldu😍
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sonradan gelenler çok seviliyor tadından yenmiyor 😍

37 yaşında 2. Kez anne oldum. Oğlumla kızım arasında 12 yaş fark var. Oğlum cok istemişti kardeşini. Çok da seviyor.

Annemin doğurduğu son iki çocuk arasında tam 26 yaş var üzülmeyin çok güzel birşey güle güle büyütün

Cokta guzel olmus bence.
Kız evden unıye gıdınce sizde yurumeye baslayan bebegınızle el ele tutusur gezersınız misler gıbı. Can yoldası size .. Yasınızda cok guzel.
Saglıkla dogsun ınsallah ♥️

Arkadasım 28 yasında kardeşi ise 3☺️ Evlendi cocuk düsünmüyor o benim cocugum gibi diyor herşeyiyle kendi ilgileniyor doğumgünü organizasyonları oda dekorasyonları gideceği kreş giyeceği kombin... her şey ve bu cok güzel bence😍

Bende 11 yaşındaydım ve annem hamileydi..bendem mutlusu yoktu çünkü hep istediğim şeydi kardeş.ama allah nasip etmedi bana o sevgiyi Doğuma 1 hafta kala kaybettik..onda da vardır bi hayır.
Yani hiç garipsemedim aksine çok mutluydum bence sizin çocuğunuzda sevinecektir.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Lisedeyken kardeşi yeni olan arkadaşım o kadar vardı ki düşünün aralarında 17-18 yaş var ve anlatırken ki sevgilerini kelimelere dokemem, inanın cokta güzel oluyor çok seviliyorlar iyi anlasabileceklerini de düşünüyorum

benim de benden tam 12 yaş küçük kardeşim var ve onu herşeyden çok seviyorum. hatta benden 5 yaş küçük kardeşim de var ama ben o 12 yaş küçüğü gizliden daha çok seviyorum.

Back
X