Kızımın regl olduğu gün hamile olduğumu öğrendim

Öncelikle hayırlı olsun:) Benden 17 yaş, diğer kardeşimden 13 yaş küçük bir kardeşim daha var. Ben annemin ilk hamile olduğunu öğrendiğimde çok sevinmiştim.Babam hiç istememişti. Şimdi en kıymetlisi istemediği kardeşim. Doğumdan sonra annem biraz zorlandı. Uzun yıllar sonra "gece ağlayınca bu ses nereden geliyor diye bakıyordum" dedi. Annemle ben el birliği ile büyüttük:)) Şimdi ben 38 o 21 yaşında, benim için o yaşta bir kardeşim olması inanılmaz eğlenceli:) Sizin içinde farklı deneyimler olacak. Mesela annem çok daha bilinçli bir anne oldu. En küçük bir şeyde "o ergen bir şey demeyin psikolojisi bozulur" modundaydı:)) Korkmayın sağlıkla bir dünyaya gelsinde kararınızdan pişman olmayacaksınız.

12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
Kardeşimle aramda 11 yaş var ve ikimizde aşırı memnunuz hiç tartışma kıskançlık olmaksızın bu yaşa geldik :) hep iyiki böyle olmuş diyede konuşuruz aramızda bence hiç sıkıntı etmeyin kendinize

Hiç korkmayın. Küçük anne olacak kızınız kardeşine. Benimde bir kardeşim var benden 13 yaş küçük. Abladan ziyade küçük anne oluyoruz:) benimde annem 37 yasında doğurmuştu

12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.

Kardeşimle aramda 11 yaş var
Ergenlik dönemimde çok sinir olurdum kendisine ama şimdi büyüdü ve ben son 5-6 yıldır anladım kardeşliğimizi çünkü kuşak farkı var aramızda
Sağlıkla alın inşallah kucağınıza

Aradaki yaş farki sıkıntı yapmaz hatta daha iyi kızınız da çok sevinecek dir hem de size de çok yardımcı olur ama 12 yaş regli için erken değil mi?

Hayirli olsun allah kucaginiza almayi da nasip etsin buyuk cocugunuz kucugu dogunca ona annelik bile yapar yeterki sevgiyi kardesligi aşılayın alistirin onu simdiden aileye yeni bir uye gelecegine. Bu arada söylediniz mi büyüğe

Hayirli olsun allah kucaginiza almayi da nasip etsin buyuk cocugunuz kucugu dogunca ona annelik bile yapar yeterki sevgiyi kardesligi aşılayın alistirin onu simdiden aileye yeni bir uye gelecegine. Bu arada söylediniz mi büyüğe
Henüz değil çarşamba doktora gittikten sonra söylicem inşallah

Büyük abimle aramda 12, küçük abimle 10 yaş var. Özellikle de büyük abim, abi degil de baba gibi. Babacigim iki yıldır yok, abilerim iyi ki varlar😔

Benim arkadaşımla annesi hemen hemen aynı anda hamile kaldılar aralarında yanlış hatırlamıyorsam 1 ay vardı bence sorun olmaz rahat olun kardeş bu sonuçta ben 22 yaşındayım anneme bu yaşıma kadar annemden kardeş istedim tüplerimi baglatrım dedi bi kere bir daha istemedim ama hep kardelim olsun isterdim 8 ay önce babam vefat etti ben 2 ay önce anneme keşke bana bi kardeş yapsaydın dedim 4 kardeşiz ama kardeşim olsun isterdim anneme keşke tüplerini baglatmasaydın desim ve bana annem bana böyle bi yalan söyledigini bile unutmuş şok oldum 😂😂
Bu arada yanlış anlaşılmasın annem bana böyle bi yalan söyledigi için kızmadım. Oda haklı 4 çocugu var en küçügü benim baka bilecegini düşünmemiş zorlanacagını düşünmş o da haklı bu saatten sonrada zaten istesemde annemde istese olmaz

Benim 3 çocuğum var büyükle küçüğün arasi 14 ortancayla 11 yaş var hiç zorlanmadım büyütür ken çok yardımcı oldular bana çokta seviliyor cimcime hayatımiza renk geldi

43 yaşımın içindeyim belki sürer belki sürmez gebelik ama şuan için ben de hamileyim. Yeni öğrendim, 2 çocuğum var , 33 yaşında evlendim 9 ay sonra ilk kızımı doğurdum, 38 yaşında ikinci kızımı doğurdum hiç geç kalmış hissetmemiştim o zaman.simdi çok daha vahim bı durumdayım. Eşim gecen yıllarda 3. çocuk istedi çok geç artık yaş farkı vs.anlattim ikna olmadı, aslında ben yaşı takmazdim kaynanamla yaşıyorum o hayattayken bı çocuk daha nasıl bakayım diye istemedim.hem iş hem çocuklar hem kaynana.ama eşim için denedik bı sure sonra olmadı dedik sonra korunmadik arada zaten olmuyor kaç yaşına gelmişim diye.ama olmuş işte.yani doktora yeni gidicem belki dış gebelik belki düşük olacak ama doğarsa da naparim diye ağlamadım Allah onu bana verecekse bu kaderdir diğer evlatlarım gibi canımdan bı parca olacak, büyüse evlendiğini gormuycem büyük ihtimal ama o hesaplara girmiyorum yapacak bişey yok zaten. Cok uzun oldu ama size teselli olsun diye kendi halimi anlattım.

43 yaşımın içindeyim belki sürer belki sürmez gebelik ama şuan için ben de hamileyim. Yeni öğrendim, 2 çocuğum var , 33 yaşında evlendim 9 ay sonra ilk kızımı doğurdum, 38 yaşında ikinci kızımı doğurdum hiç geç kalmış hissetmemiştim o zaman.simdi çok daha vahim bı durumdayım. Eşim gecen yıllarda 3. çocuk istedi çok geç artık yaş farkı vs.anlattim ikna olmadı, aslında ben yaşı takmazdim kaynanamla yaşıyorum o hayattayken bı çocuk daha nasıl bakayım diye istemedim.hem iş hem çocuklar hem kaynana.ama eşim için denedik bı sure sonra olmadı dedik sonra korunmadik arada zaten olmuyor kaç yaşına gelmişim diye.ama olmuş işte.yani doktora yeni gidicem belki dış gebelik belki düşük olacak ama doğarsa da naparim diye ağlamadım Allah onu bana verecekse bu kaderdir diğer evlatlarım gibi canımdan bı parca olacak, büyüse evlendiğini gormuycem büyük ihtimal ama o hesaplara girmiyorum yapacak bişey yok zaten. Cok uzun oldu ama size teselli olsun diye kendi halimi anlattım.
Sağolun Allah razı olsun,inşallah hayırlısı olsun sizin içinde evet başta çok afalladım ama yavaş yavaş alışıyorum bu fikre.38 yaşında doğum yaptığınıza göre 5 yaşında olmuş çocuğunuz.Allah bağışlasın

Benim annem ben 18 yasindayken dogurdu kardesimden 18yas büyügüm simdi o 7 ben 25

ben baktim veb büyütütüm sayilir disari gezmeye götürüsügümde annesi ben saniyorlardi ama güzel annem hic pisman degil . Simdi kücük kardesim bana yatiliya geliyor cok tatli oluyor

Back
X