Kızımın regl olduğu gün hamile olduğumu öğrendim

cylnay

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
126
44
298
Eskişehir
12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.

Hiç geç değil, ben 37 yaşında anne oldum.
İnsan hem çok bilinçli hem de çok olgun oluyor.
Kızınız da bence çok çok iyi bı abla olacak.
Bı arkadaşım var kardeşi liseye giderken doğdu, nasıl sever nasıl severdi kardeşini.
Evinize yeni bı enerji geliyor.
Hayırlı olsun.

Merhaba,
Benim annem son kardeşime kazayla hamile kaldığında ben 14 yaşındaydım.
Ufaklıkla aramda 15 yaş var :)
İyi ki olmuş dedik hep seviliyor kerata :)
Annem 35 yaşındaydı o dönem ve çok çekindi ama ben yaşımdan dolayı çok yardımcı oldum.
El bebek büyüdü gitti.
Allah yardımcınız olsun, korkmayın.

Valla halam kızını doğurduğunda oğlu 16 yaşındaydı.
Gayet iyi araları.

12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
Olan olmuş bi kere niye üzülüp de kendini yoruyosun ki canım benim bi akrabamin kızı 22 yaşında 3. Çocuğu doğuracak annesi de hamile şimdi 😂 kardeşi ile çocuğu beraber buyuycek kimse sorun etmiyo valla

Evet yaş aralığı fazla ama fazla olmasının da artı yönleri oluyor.Zaten planlı yapmışsınız,hiç üzülmeyin.Doğduktan sonra iyi ki yapmışım diyeceksiniz :) 38 yaşta hiç geç değil.

Bu arada kızınız kaç doğumlu,benim de 2008 li kızım var,her an regli olacak gibi geliyor panikliyorum :)

Ben de lisedeydim kardeşim olduğunda. Çok da severiz birbirimizi. İyi ki varmış canım kardeşim. Ne güzel işte hiç kardeş kıskançlığı olmayacak evde :-)

Kuzenimle kardeşi arasında 17 yaş var 😊. Sürpriz bebek olmuştu.

Merhabalr cok guzel bir haber ben 18 yasima girdigimde annemde 38 yasindaydi ve suan 7 yasinda kiz kardesim var ve o kadar guzel bir duygu ki anlatamam ilk ogrendiklerinde annem ve babam aldirmak istedi ben hungur hungur agladim 2 kardestik 1 yas kucuk erkek kardesm var ve ben ailemle inatlastim eger aldirirsaniz size dusman olurum sizi lanetlerim diye laflar soyledim 🤣🤣 vazgectiler sayemde simdi nasil seviliyo son besik ailenin nesesi gibi annemler bize bakamamslar calismaktan hic hatrlamiyolar 16 17 yasinda annelikten ne hatrlicak hep ben baktm beraber herseyine kostuk simdi evimizin nesesi gelio benim oglusuma teyzelik ablalik annelik yapiyo rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 💜💙

Back
X