Kızımın regl olduğu gün hamile olduğumu öğrendim

12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
Tek çocuk olarak büyüdüm maalesef kardeşim yok ama 18yaşımda bile anneme şuan kardeşin olacak derseniz asla hayır demem diyordum çünkü o kadar çok istiyordum...
Anlamadığım hem planlı olup hem neden bu kadar panik yapıp yaş hesaplamalarına girdiğiniz?

38 geç değil hem çok sevilir minikler :) hayırlı olsun inşallah darısı tüm isteyenlere

12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.

saglikla kucaginiza alin..ne guzel şimdi ay ne cok ozlemisim diye diye bebek bakacaksiniz. benim.kuzen 8 sene ara ile dogurdu hep boyle dedi, cok severek yapiyorum herseyi diyordu. 38inde ilk kez anne olanlar var, yasiniz hic sorun degil. kiziniz da artik size yardim eder, kardes sevgisi baska olur.

planladığımız halde şoka girdim,kızımın regl olması benim için ayrı bir şoktu.ben 13 yaşında olmuştum bu kadar erken beklemiyordum o artık çocuk değil genç kız belki de kardeş bile istemicek
Kızıniz kaç doğumlu ? Artık 9-10 yaş bile normal kabul edilebiliyor malesef :(
Genç kiz oldu gözüyle bakmayın,o hala bir cocuk.Bir gün önce çocukken bir gün sonra genç kız olunmaz.

Bir tanidigimin iki çocuğu arasında 23 yaş var.Ve ikinci çocuk 7 tüp bebekten sonra olmuş :KK69:

Oglumla kizimin arasi tam 10 yas.suan kizim 2 oglum 12 yasinda.acayip iyi anlasiyorlar.benim acimdan biraz zor oldu tabi.rahatliga fazla alismisim.ama iyi yonleri cok.hic kardes kiskancligi olmadi mesela aralarinda.birde abimizin kardesine sonsuz toleransi var.biz sunu yap desek yapmaz ama kardesi isteyince akan sular duruyo.hayirli olsun bebeginiz.goreceksiniz evin nesesi mutlulugu katlanacak insaalllah.

En büyük çocuğumla doğacak olan bebek arasında 14 yaş olacak:halay:Ve de 4. bu. Yaş 36 :anneadayı: Hiç sıkıntı olacağını sanmıyorum. Aksine daha rahat büyütürsünüz. Allah sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin...

bende yeni dogum yaptım. Bebegin 40 günlük oldu. Kızım 16 oglum 12yasında.bende 38yaşındayım. Benimkiside planlı gebelikte. Şimdi iyiki de olmuş diyorum. Çocuklarım benden çok bakıyorlar kardeşlerine ve çok seviyorlar. Sizde korkmayın. Hayırlı olsun bebeğiniz

Benim kizim 9 oglum 1 yasinda doğdugu günden beri kardeşinde küçük anne oldu iyiki varmis diyorum etraftan göremediğim desteği küçüğüm kızdan gördüm senin kizin daha da buyuk sana destek cok da iyi bir abla olacaktır gözun aydin

Gayet iyi ben kardeşimden 10 yaş büyüğüm gayette iyi anlaşıyoruz

Ablacım merhaba ben 22 yaşımdayım kardeşim 6 yaşında bence çok güzel bişey kızınız kardeşine ikinci bi anne olucak kardeşimi neredeyse ben büyüttüm diyebilirim bence kendinizi kötü hissetmeyin 🙂

Evet kardeşler arası yaş farkı fazla. Ama olabilir şeyler bunlar. Artık hamilesiniz ve yapacak bişey yok nasip böyleymiş. 38 yaş annelik için geç değil, sağlıkla doğsun inşallah 🙏

Annem beni 37 yasinda dunyaya getirmis surpriz bi bebekmisim kucuk abimle 13 buyuk abimle 18 yas aram var gayette iyi anlasiyoruz hatta benden buyuk olmalari bana baya baya yardimci oldu gozunuz aydin hayirli olsun

Eşimle kardeşleri arasında biri ile 14 diğeriyle 16 yaş fark var. Abiden çok baba gibi onlara öyle sahiplenir korur. Yaştan dolayı kardeş kıskançlığı yaşamamışlarda. Bence korkmayın kızınız bebek bakımında desteğiniz bile olur.

Ben 40 yaşındayım. Çocuklar 3, 13, 21 mükemmel müthiş bir şey yaaaaaa. .... sabah annecim uyandın mı yanağını öpiyim diyor ben delirmiş sevindirik bir halde. 3 ü gelip yatak keyfisi yapınca değmeyin keyfime. ....güzel güzel tadını çıkarrrrrr......

Tebrik ederim. Abla kardeş ilişkisini en güzel şekilde yaşayacakları yaşlar. 🙂

planlı dıyorsunuz planlamadan once de yas aralıgını bılıyordunuz sonucta
yasınız genc 12 yas varsa ne oluyor kı sıkıntı etmeyın bunları saglıkla kucagınıza alın ınsallah

Benim kızımla oğlumun arasıda 12 yaş
çok seviyorlar birbirlerini
ablası deli oluyor kardeşi için
yaş farkı büyüdükçe kapanıyor merak etmeyin
benim de kardeşimle aramda 12 yaş var
çok güzel anlaşırız
yaş farkı olunca kardeş kıskançlığı kavga gürültü de olmuyor.
iki çocukta kendini özel hissediyor
hem kardeş sahibi hem tek çocuk gibi özenli büyüyorlar
benimki de planlıydı
yine olsa yine beklerdim
hiç pişman olmadım
bosuna kafanıza takmayın
ilk çocuğun kız olması da artı olarak dönecek size

Benim kızımla oğlumun arasıda 12 yaş
çok seviyorlar birbirlerini
ablası deli oluyor kardeşi için
yaş farkı büyüdükçe kapanıyor merak etmeyin
benim de kardeşimle aramda 12 yaş var
çok güzel anlaşırız
yaş farkı olunca kardeş kıskançlığı kavga gürültü de olmuyor.
iki çocukta kendini özel hissediyor
hem kardeş sahibi hem tek çocuk gibi özenli büyüyorlar
benimki de planlıydı
yine olsa yine beklerdim
hiç pişman olmadım
bosuna kafanıza takmayın
ilk çocuğun kız olması da artı olarak dönecek size
İki çocuğunuz mu var ?Siz kaç yaşındaydınız doğum yaptığınız da?

Back
X