Kızımın son gösterisinde ısrarla babasını istemesi

Jan-da

Ey hayat! Savursanda yıkamıyorsun beni
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
341
243
103
Merhaba hanımlar,
Kızım iki yıl anaokuluna gitti ve bu salı günü okulda son etkinlik gösterisi var ve benim meleğim kelebek rolü almış heyecanla gün sayıyor
Babası şehir dışında ve ısrarla onu da istiyor
Eşim gelecekti bu hafta ama son zamanlarda aksilikleri bitmedi gitti ve hala gelmedi eğer gelemezse kızım çok üzülecek diye ben şimdiden üzülmeye başladım çünkü benim de babam uzakta çalışırdı o yüzden kızımın minik kalbi neler hissediyor çok iyi biliyorum buda beni kahrediyor
Dua ediyorum artık allahım o güne kadar işleri hallolsun da gelsin diye
Çünkü kızım ilk okulun anaokulu gibi olmayacağının farkında ve telefonda babasına artık bu son gösterim baba okulum bitiyor bir daha böyle etkinliklerimiz olmayacak ne olur bu son gösteriye sende gel beni izlemeni istiyorum diyor ve ben kahroluyorum:KK42::KK42:

Eminim eşiniz de gelmek için elinden geleni yapacaktır. Babalar kızlarına kıyamaz :)
Evet aynen öyle
Gelicem kızım diyor ya gelemezse kızı kim avutacak , hani babam gelecekti niye yine gelmedi anne diye ağlamasına dayanamam

Bende sizin gibi düşünüyorum ufaktan alışsın diyorum ama babasıyla konuşuyor ve yine başa sarıyoruz çünkü babası umut veriyor kıyamıyor belki gelemem demeye
Bi kere annen gelmiyor mu diye çocuğu oyalamaya çalıştı ama benim kızım zekidir geliyor tabi baba ama ben seni de istiyorum o ayrı sen ayrısın beraber karşımda durduğunuzu görürsem çok mutlu olucam diyor

Bulunduğunuz ille gittiği il arası ne kadar mesafe

Evet ya çok uzakmış. 2-3 Saatlik olsa mutlaka gelirdi
Kesinlikle.
Hatta bu mesafeden bile gelicem diyor ama işleri yoluna girmezse de gecikmeli gelir o zamanda çocuk niye o gün gelmedin diye babasına ekşiyecek

Merhaba hanımlar,
Kızım iki yıl anaokuluna gitti ve bu salı günü okulda son etkinlik gösterisi var ve benim meleğim kelebek rolü almış heyecanla gün sayıyor
Babası şehir dışında ve ısrarla onu da istiyor
Eşim gelecekti bu hafta ama son zamanlarda aksilikleri bitmedi gitti ve hala gelmedi eğer gelemezse kızım çok üzülecek diye ben şimdiden üzülmeye başladım çünkü benim de babam uzakta çalışırdı o yüzden kızımın minik kalbi neler hissediyor çok iyi biliyorum buda beni kahrediyor
Dua ediyorum artık allahım o güne kadar işleri hallolsun da gelsin diye
Çünkü kızım ilk okulun anaokulu gibi olmayacağının farkında ve telefonda babasına artık bu son gösterim baba okulum bitiyor bir daha böyle etkinliklerimiz olmayacak ne olur bu son gösteriye sende gel beni izlemeni istiyorum diyor ve ben kahroluyorum:KK42::KK42:
Sizin burda sakin ve mantıklı yaklaşan taraf olmanız gerekiyor. Bence söyle teklif edin eğer gelemezse telefondan görüntülü konuşma yaparız deyin

Sizin burda sakin ve mantıklı yaklaşan taraf olmanız gerekiyor. Bence söyle teklif edin eğer gelemezse telefondan görüntülü konuşma yaparız deyin
Bu söylediğinizi yaptım bende bak normalde nasıl ki görüntülü konuşuyorsak eğer baban gelemezse o günde görüntülü arar izler seni dedim pek hoşuna gitmese de ses etmedi o an

kiyaamam prensese
esinize soyleyin gelememe durumunuda atlamasin
umut verip gelemezse o zman daha çok uzulecek çocuk
bi açik kapi biraksin en azondan
sen de zaten onun açtgi kapiyi araliycan baska yolu yok

Çok mu duygusal düsünüyorum bilemiyorum uçakla gidiş dönüş yapamaz mı sırf kızınız bu kadar heveslendiği için?

Çocuğunuzu babasının gelemeyebileceği fikrine bence hazırlayın...
Belki gelemez babası.
Tabii üzülür o kaçınılmaz şimdi orda babası gelen çocukları görünce daha da üzülecektir ama bazı şeylere çare olmuyo
Siz üzüntünüzü kızınıza hissettirmeyin.
Başka sevdiği bir akrabanız var mı, dayı amca dede vs?
Babanız gelemezse geldiğinde özel bir şeyler yapın beraber, o şekilde telafi etmeye çalışın yerinin tutmasa da...

kiyaamam prensese
esinize soyleyin gelememe durumunuda atlamasin
umut verip gelemezse o zman daha çok uzulecek çocuk
bi açik kapi biraksin en azondan
sen de zaten onun açtgi kapiyi araliycan baska yolu yok
İşte bende diyorum da
Ne yapayım kıyamıyorum hem gelemem desem üzülecek sende niye üzüyorsun çocuğu diyeceksin diyerek topu bana atıyor

Çocuğunuzu babasının gelemeyebileceği fikrine bence hazırlayın...
Belki gelemez babası.
Tabii üzülür o kaçınılmaz şimdi orda babası gelen çocukları görünce daha da üzülecektir ama bazı şeylere çare olmuyo
Siz üzüntünüzü kızınıza hissettirmeyin.
Başka sevdiği bir akrabanız var mı, dayı amca dede vs?
Babanız gelemezse geldiğinde özel bir şeyler yapın beraber, o şekilde telafi etmeye çalışın yerinin tutmasa da...
Dayıları var burada
Dediğiniz olabilir aslında en azından telafi sözüde verirsek belki dikkatini de farklı yere çekebilirim

Çok mu duygusal düsünüyorum bilemiyorum uçakla gidiş dönüş yapamaz mı sırf kızınız bu kadar heveslendiği için?
Dediğim gibi zaten normalde bu hafta evde olacaktı aksilik çıktı eğer halledebilirse gelir ve hemen de dönmesine gerek kalmaz
İnşallah kazasız belasız çözülür sorunlar

Back
X