Valla hetero çiftleri de çok görüyoruz. Hani kızların ''İhihihi mihihihi'' diye kikirdeyip cilvelendikleri.Genelde parklar, otoparklar ve umumi tuvaletler gay insanlarin geceleri "cottaging" yaptigi yani iliskiye girdikleri yerlerdir, hanimlar pembe dunyanizdan cikip biraz arastirsaniz anlarsiniz ne demektir. Nereden biliyorum? Polis teskilatindan bir kadin arkadasim bana anlatti devriyede gorduklerini. Iste bu tur seylerden kadinlarin hic haberi yoktur, cok sukur internet bize hayatin gerceklerini her daim ogretiyor, istemesek bile. Bir sey daha soyleleyim, bu park sizin eve yakinsa, kocaniz gecenin bir vakti bir yerlee ugrayip donuyorsa, suphelenin derim cunku evli adamlar bu isi cok iyi organize ediyorlar.
Benim bebeğim de sizinki kadar. Bence 10 -15 saniyede ağzına almamıştır. Yeni bir nesneyi inceleme süreleri ortalama 20-25 saniye. Bazen ağzına alıyor bu süreden sonra bazense vazgeçiyor. Önce incelenmiştir yani. Bir de toprakta falan mı oynuyordu, ağzının kenarında bir şey var miydi?Sağolun arkadaşlar cevaplariniz için , burda şu an doktora götürme imkanımız yok fakat türkiyede yegenimim doktoruna danışmasi için yengeme söyleyeceğim şu an yapabileceğim tek şey bu malesefstresten başım ağrıyor inşallah ağzına goturmemistir . 10 15 sn bile sürmedi elinden almam ama işte arkası dönüktu o arada ağzına da sokmuş olabilir
Yapraklar oynuyordu ağzında bişey yoktu elleri de yaprakların tozu vardı . Benim kızım ilk önce ağzına götürüp sonra incelediği de oluyor ondan dolayi endişem ilk anda ağzına sürmüş olabilir son anlarını gördüm zatenBenim bebeğim de sizinki kadar. Bence 10 -15 saniyede ağzına almamıştır. Yeni bir nesneyi inceleme süreleri ortalama 20-25 saniye. Bazen ağzına alıyor bu süreden sonra bazense vazgeçiyor. Önce incelenmiştir yani. Bir de toprakta falan mı oynuyordu, ağzının kenarında bir şey var miydi?
Genelde parklar, otoparklar ve umumi tuvaletler gay insanlarin geceleri "cottaging" yaptigi yani iliskiye girdikleri yerlerdir, hanimlar pembe dunyanizdan cikip biraz arastirsaniz anlarsiniz ne demektir. Nereden biliyorum? Polis teskilatindan bir kadin arkadasim bana anlatti devriyede gorduklerini. Iste bu tur seylerden kadinlarin hic haberi yoktur, cok sukur internet bize hayatin gerceklerini her daim ogretiyor, istemesek bile. Bir sey daha soyleleyim, bu park sizin eve yakinsa, kocaniz gecenin bir vakti bir yerlee ugrayip donuyorsa, suphelenin derim cunku evli adamlar bu isi cok iyi organize ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?