Kizimin tuttugu pis sey

Allahım şaka mı bu. İğrençler.
Siz yine de içinizi ferah tutun ama testleri de en yakın zamanda yaptırmaya çalışın en azında .

Valla hetero çiftleri de çok görüyoruz. Hani kızların ''İhihihi mihihihi'' diye kikirdeyip cilvelendikleri.

Benim bebeğim de sizinki kadar. Bence 10 -15 saniyede ağzına almamıştır. Yeni bir nesneyi inceleme süreleri ortalama 20-25 saniye. Bazen ağzına alıyor bu süreden sonra bazense vazgeçiyor. Önce incelenmiştir yani. Bir de toprakta falan mı oynuyordu, ağzının kenarında bir şey var miydi?

Yapraklar oynuyordu ağzında bişey yoktu elleri de yaprakların tozu vardı . Benim kızım ilk önce ağzına götürüp sonra incelediği de oluyor ondan dolayi endişem ilk anda ağzına sürmüş olabilir son anlarını gördüm zaten

çok kötüymüş, umarım çocuğunuzda bir hastalık meydana gelmez.

arkadaşlar bu kadar şaşırmayın. benim çocuğumu götürdüğüm parkta, sürekli cam parçaları oluyor, insanlar hiç düşünmüyorlar burada çocuk oynuyor diye. şimdi prezervatif çok kötü elbette ama en azından öldürmez. cama ne demeli.
ne yapmalı ne etmeli inanın bilmiyorum.
çocukların zaten gidebileceği bir tek parklar kaldı diyoruz, arabalar apartmanlar her yerde. parklarda da böyle problemler işte. insanlar çok sorumsuz

benim eskiden yaşadığım yerde de sahilde prezervatifler yüzüyordu. insanlar tuvalete atıp sifonu çekiyor ya o da denize karışıyor. bu da ayrı bir pislik. atın çöpe kardeşim ya. kim olsa tiksinir. hele ki söz konusu evlat olunca

bişey olmaz inşallah. ağzına sürse bile yıkamışsınız zaten.
yerdeyse toprakla temaz etmiştir mikrobu kalmamıştır inşallah.
saçma bi yorum mu oldu bilmiyorum ama aklıma öyle geldi.

ben bir şey olacağını sanmıyorum, bakteri ve virüsler bir süre sonra ölüyor prezervatif çok uzun süredir orda olabilir kafanıza takıp üzülmeyin.

ayyy iğrençler. ama abd ,Türkıye fark etmıyor artık . sahiller ,parklarr pislik dolu.

Bişey olmaz diye düşünüyorum. Ama çok midem bulandı ya

Yuhh yani...İnsanların ar damarı çatlamış.çocuğumuzu parka bile goturemicez artik

Benim nişanlım da küçük kuzenini parka götürdüğünde kaydırağın üzerinde görmüş öyle.. Kızını parka getiren bir adam da sopayla almış atmış çöpe.. İğrenç..

İnsan çocuğunu tanır aslında. Dışarıda yerden aldığı pis şeyleri ağzına götürdüğü oldu mu daha önce? Eğer daha önce olmadıysa bence götürmemiştir ağzına.

Simdi internete baktimda.
Cok isterdim uzerindeki bakteriler virusler coktan ölmustur demeyi ama o kadar cok farkli hastaliklar varki. Bazi bakteriler sadece iliski sirasinda gecerken. Bazilari daha farkli oluyor. Vucut sivisiyla( tukuruk mesela) birlestiginde bulasmis oluyor.
Asla bilemezsin o prezervatifin ne kadardir orda oldugunu. Belkide o bakteriler hala yasiyordu o vakit.
Mesela o yuzden cok iyi tanimadiginiz ev arkdaslarnizin dis fircasini/ sabununu felan kullanmayin diye. Hala yasiyor olabilirler o objelerde.

Bence kesinlikle bi hastaneye goturmelisin.

Çok geçmiş olsun, Doktorunuza durumu anlatın 1-1,5 ay sonra kan testi yaptırın, dr belki hemen yapar ama ilerleyen aylarda yine yaptırın.. İçiniz rahat etsin.. Keşke o pis şeyi bi poşete koyup bi labratuvara göndertseydiniz, yada doktora götürüp böyle bir istekte buluması için yardım isteseydiniz. Enazından risk durumu hakkında fikriniz olurdu..

iyide durup dururken kadının kocasına niye yürüdün? ne alaka yani...bir de sizin bildiklerinizi az buçuk bizlerde biliyoruz herhalde...konu cocugun mikrop, virus kapmış olup olmaması.

konu sahibi bir doktora danışın. Yoksa acaba mı hep içinizde olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…