Kizimin tuttugu pis sey

Bisey olmaz.. Agzina alsa yutsa ne olacak. Hamile mi kalacak.. Zaten dol dedigin sey ölen bisey. Doller öludur. Ölmüs döl napabilir ki :)

Ama aidsli falansa o zaman fena bak :S. Hastalikli birise...

Bakteriler o kadar uzun sure havayla temas edince ölmüştür bence.
Kizim da parkta kaka avuclamisti, panik halinde eve kosup cesitli antibakteriyel urunlerle yikamistim. Banyo da yaptırdım tabi sonrasinda gidip tam kan tahlillerini yaptirdim enfeksiyon kapmis mi diye, ki bebimki agzina goturmemisti eminim gordum çünkü Ne hissettiginizi anlayabiliyorum, hastalik riski ayri, gozunuzden sakindiginiz bebeginizin oyle pis mikroplu biseye temas ettigini dusunmek ayri stres kaynagi.

anneler size söylüyorum dikkat edin evden baska neresi olursan olsun siringa igne prezervatif gibi seyler bulasicidir ,
bir cocuk vardi parkta oynadigi siringadan AIDS kapti ignenin batmasi sonucu ..
bide su var bu tür hastaliklara sahip olan insanlar baskalarinada bulasmasi icin orda burda birakiyor.
igneleri lütfen dikkatli olun sirf hastaligi kendileri tek tasimasinlar diye hircinlasip dert ortagi ariyorlar,
baskalarinada bulastirmak istiyorlar.. sinemalarda bile bilerek indirenler var bulasici igneleri oturcaginiz yere indiriyorlar görmiceginiz sekilde. BILINCLI OLUN !!

Kizlar bogle seylerle de korkutmayin yazik zaten korkuyor kizina bisey olacak dige. Doktoruyla konus sadece o sana lazim olan tedbiri onerecektir bisey olmaz insallah dua edicez kizin icin

umarım almamıştır. ama bir problem olacağını sanmıyorum.

Kizlar bogle seylerle de korkutmayin yazik zaten korkuyor kizina bisey olacak dige. Doktoruyla konus sadece o sana lazim olan tedbiri onerecektir bisey olmaz insallah dua edicez kizin icin

Korkutmak degil niyetimiz bilgilendirmek, teselli verip ya sonunda birsey cikipta erken tedavi göremezse?

Korkutmayin, arastirin, bilgilendirin. Interneti kullanabiliriz:

http://www.newhealthguide.org/How-Long-Does-Hiv-Live-Outside-The-Body.html

HIV (AIDS'e sebep olan virus) vucut disina cikarsa birkac saatte oluyor. Ozellikle icinde bulundugu sivi kuruyunca %99u yok oluyor. Ancak siringa/igne durumlarinda kuru kan, soguk havada (4 derece ve asagisi) icinde haftalarca yasayabiliyor, siringalar ve sivilar en buyuk tehlike.
Bence HIV degil baska virus tehlikesi hepatit B gibi, onlar icin korkmali.

ya inan dün otoüsten indim eve gelirken yolda ben de kullanılmış prezervtf gördüm. hatta o an aklımdan geçti küçük bi çocuk göre oynarken eline alsa diye.
dünya ve insanlar o kadar çirkinleşti o kadar iğrençleşti ki artık

Tövbe tövbe ne işi var o şeyin parkta kızına sorsana canım belki cevap verir

Ay inanmiyorum
O pis şeyin çocuk parkında ne işi var
İnşallah cocugunuz mikrop falan kapmaz

aahhh abd deymişsin orada bulunan bir bir yöntem var, onu hemen deneyin hastaneye gidip . hıv gibi viruslerin erken teşhisi için hücre taraması isteyin.

mutlaka bir kan testi yaptırın derim ben ne olur ne olmaz. HIV düşük bir ihtimal ama hepatit daha uzun süre dayanabiliyordu sanırım.
yanlış anlamayın niyetim sizi korkutmak değil. bunlar düşük ihtimaller ama parkta, sokakta vs bulunan iğne, kondom vs atıkların enfekte olmuş olma ihtimali yok değil.
dilerim iyi haber alırsınız. içinizi ferah tutun, doktora danışın, en iyisini doktor bilir.

Çok kötü yaaa offf benimde kızım aynı yaşta. Offf iğrenç bişey düşündümde. Almamıştır inşallah

ne kadar düşüncesiz insanlar var orası çocukların mekanı! inşallah birşey olmaz canım ne olabilir ki :/

Ben de çocuk parkında görmüştüm birkaç kere. Bir arkadaşın dediği gibi geceleri başka amaçla kullanılıyor oralar.

Ay kesinlikle doktora gidin hepatit,aids,hiv falan olabilir bu cok tehlikeli cocuklar icin lutfen ihmal etmeyin igrenc ya pislikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…