- 6 Haziran 2015
- 555
- 242
- 103
Kizlar bogle seylerle de korkutmayin yazik zaten korkuyor kizina bisey olacak dige. Doktoruyla konus sadece o sana lazim olan tedbiri onerecektir bisey olmaz insallah dua edicez kizin icin
Tabii ki doktora danismasini hepimiz oneriyoruz o ayriKorkutmak degil niyetimiz bilgilendirmek, teselli verip ya sonunda birsey cikipta erken tedavi göremezse?
Arkadaslar 15 aylik kızım parkta oynarken yerden birsey aldı eline hemen yanına gidip baktım ki kullanılmış prezervatif . Attım elinden ellerini sabunla dim ağzına götürdü mu göremedim ama ağzını da yıkamaya çalıştım yikattigi kadar. Ya hastalık falan bulaşır mı acaba çok endiseleniyorum.
Tövbe tövbe ne işi var o şeyin parkta kızına sorsana canım belki cevap verirArkadaslar 15 aylik kızım parkta oynarken yerden birsey aldı eline hemen yanına gidip baktım ki kullanılmış prezervatif . Attım elinden ellerini sabunla dim ağzına götürdü mu göremedim ama ağzını da yıkamaya çalıştım yikattigi kadar. Ya hastalık falan bulaşır mı acaba çok endiseleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?