1- hastalıgın etkisinde olaiblirSelam Belki saçma gelecek yazdığım. kızım 14 yaşında. Geçen hafta ağır grip olmuştu. O zamandır akşam çok erken uykusu geliyor. 7 8 gibi. Kendisi zor zar 10 11 e kadar duruyor ama bazende 8 gibi uyuyor. Okul için 7 buçukta kalkıyor sabahları.
Sorum neden bu kadar erken uykusu geliyor?
saat 5 te okuldan geliyor. 6 gibi ancak yemek faslı bitiyor ve ders moduna geçmemiz en erken 7 de oluyor. görme engelli olduğu için soruları ona ben okuyorum. ancak derse 7 de başlıyoruz. 7-8 gibi uykusu gelince ders çalışamıyor. birde şimdi sınav dönemleri.Uykusu çok güzel. Az uyuyan insan dikkatini toplayamaz, derslerine odaklanamaz. Neden az uyumasını istiyorsunuz?
Erken yatınca Sabah erken kalkması lazım,kaçta kalkıyor?saat 5 te okuldan geliyor. 6 gibi ancak yemek faslı bitiyor ve ders moduna geçmemiz en erken 7 de oluyor. görme engelli olduğu için soruları ona ben okuyorum. ancak derse 7 de başlıyoruz. 7-8 gibi uykusu gelince ders çalışamıyor. birde şimdi sınav dönemleri.
Ergenlik döneminde çocuklar daha fazla uykuya ihtiyaç duyarlar.Bedenleri değiştigi ve daha hızlı geliştikleri için haliyle yoruluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?