Çocuk Hastalıkları Kızımın uzamayan , dökülen saçları :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mimozacicegim213

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
45
12
8
24
Öncelikle herkese hayırlı cumalar hanımlar . Biz kızım doğduğundan beri hiç uzamayan saçlarıyla uğraşmaktayız . Şuan 3 yaşında doğduğundan beri 40 ı çıktıktan sonra bir sefer saçlarını aldık ondan sonra hiç ellemedik ve şuanda zor tepeden toplanıyor . Doktorumuzada götürdük kanına bakıldı tüm değerleri gayet normal çok şükür . Son zamanlarda dökülmeyede başladı . Evde doğal kürler yada bildiğiniz doğal güzel saç uzatan şampuan varmı ? Artık kızımın saçlarını örmek istiyorum 🤭😁

Öncelikle herkese hayırlı cumalar hanımlar . Biz kızım doğduğundan beri hiç uzamayan saçlarıyla uğraşmaktayız . Şuan 3 yaşında doğduğundan beri 40 ı çıktıktan sonra bir sefer saçlarını aldık ondan sonra hiç ellemedik ve şuanda zor tepeden toplanıyor . Doktorumuzada götürdük kanına bakıldı tüm değerleri gayet normal çok şükür . Son zamanlarda dökülmeyede başladı . Evde doğal kürler yada bildiğiniz doğal güzel saç uzatan şampuan varmı ? Artık kızımın saçlarını örmek istiyorum 🤭😁
Kimyasala girmeyin de, böyle doğal zeytinyağı, hindistan cevizi yağı sürüp bekletip yıkayabilirsiniz benim saçlar öyle uzamıştı 😄

Kimyasala girmeyin de, böyle doğal zeytinyağı, hindistan cevizi yağı sürüp bekletip yıkayabilirsiniz benim saçlar öyle uzamıştı 😄
Yok kimyasal kullanmıyoruz . Evde bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum kızımada banyo öncesi sürüyorum bazen ama fayda etmedi keza zeytinyağıda eşim il dışından bahçesinden getirtti marketlerde satılanların %100 doğal olduğunu düşünmüyoruz açıkcası . Onuda bazen banyo öncesi uyguluyorum oda pek fayda etmedi 🤷‍♀️

Benim kiziminda aynıydı zeytinyağı surup biraz bekletip yıkıyordum 1 senede maşallah baya uzadı

Etrafınızda farmasi yapan bir tanıdığınız veya akrabanız varsa farmasinin bebek şampuanını alabilirsiniz ben etkisi görmüştüm tavsiye ederim halada kullanıyorum

Back
X