Çocuk Hastalıkları Kızımın uzamayan , dökülen saçları :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mimozacicegim213

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
45
12
8
24
Öncelikle herkese hayırlı cumalar hanımlar . Biz kızım doğduğundan beri hiç uzamayan saçlarıyla uğraşmaktayız . Şuan 3 yaşında doğduğundan beri 40 ı çıktıktan sonra bir sefer saçlarını aldık ondan sonra hiç ellemedik ve şuanda zor tepeden toplanıyor . Doktorumuzada götürdük kanına bakıldı tüm değerleri gayet normal çok şükür . Son zamanlarda dökülmeyede başladı . Evde doğal kürler yada bildiğiniz doğal güzel saç uzatan şampuan varmı ? Artık kızımın saçlarını örmek istiyorum

Kimyasala girmeyin de, böyle doğal zeytinyağı, hindistan cevizi yağı sürüp bekletip yıkayabilirsiniz benim saçlar öyle uzamıştı

Kimyasala girmeyin de, böyle doğal zeytinyağı, hindistan cevizi yağı sürüp bekletip yıkayabilirsiniz benim saçlar öyle uzamıştı
Yok kimyasal kullanmıyoruz . Evde bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum kızımada banyo öncesi sürüyorum bazen ama fayda etmedi keza zeytinyağıda eşim il dışından bahçesinden getirtti marketlerde satılanların %100 doğal olduğunu düşünmüyoruz açıkcası . Onuda bazen banyo öncesi uyguluyorum oda pek fayda etmedi

Benim kiziminda aynıydı zeytinyağı surup biraz bekletip yıkıyordum 1 senede maşallah baya uzadı

Etrafınızda farmasi yapan bir tanıdığınız veya akrabanız varsa farmasinin bebek şampuanını alabilirsiniz ben etkisi görmüştüm tavsiye ederim halada kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…