- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.176
- 798
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Merhaba arkadaşlar
Fırsat buldukça konuyu okumaya çalışıyorum yanlız birbirini kıran arkadaşları gördükçe üzülüyorum..
Biz kızımın yatağını bizim odamıza taşıdık ve 2 gecedir kendi yatağında uyuyor.
1 ay sonra da yatağını kendi odasına taşımayı düşünüyoruz..
Eşim de bu konuyu bu şekilde çözmüş olmamızı kabullendi..
Yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
Aman canım vc olayını insanı minsanı olay diye degerlendirirsekÇocuğun tuvalet gibi insanı bir olayı ayıp birşey olarak görüp yalan söylemesi doğru yani?
sıze göre doğal olan bana göre doğal olmaya bilirÇocuklar yalanların renklerini ayıramazlar. Yalan yalandır onlar için. Yarın öbür gün size yalan söylemeye başladığında üzülmezsiniz umarım.
Bir de banyo yapmak mahrem bişey mi? Hiç öyle düşünmemiştim açıkçası. Ben eşimi arayana bile "duşta şu an" diyebiliyorum. Ne var ki bunda? Normal insanlar duş alır.
Aman canım vc olayını insanı minsanı olay diye degerlendirirsek
ozaman kıxlarda anne
sıze göre doğal olan bana göre doğal olmaya bilir
mesela ben asla cocuklarımın benim veya babasının vc fe yada tuvalette demesini kabul etmem ve buna kızarım.
hee müsait değil diyiceğine telimize bakmaması taraftarıyım olurda es kaza açıp da bu cevabı vermiştir iyide yaptı sıkıntı yok bazı arkadaslar yazmış yalanla alakalı nutuklarıda
olay sanal alemde olunca herkes iyilik abidesi YALAN sız ki enbuyuk yalan.
Kazen siteye giriş yapıyor, konuyu da okuyor ama cevap yok, cevap çıkmaz ben diyeyim:))İşin aslı benim zoruma giden ayrıntıyı sizinle paylaşayım mı ?
Kazen siteye giriş yapıyor, konuyu da okuyor ama cevap yok, cevap çıkmaz ben diyeyim:))
Ay ben Kazen için demedim üye için demiştim
Kazen siteye girince okur burayı, merakımızı giderir belki
Hepsini mi?Sen açıkla .... ben turnuvadayım ...
Hepsini mi?
Hepsini mi?
Biz de bilseydiksadece 2. üyeliği ama kendisine özel mesajla da şu diğer aramızda ki konuyu paylaşalım lütfen ...
Bir uyelıgıyle dıger uyelıgınıde begenmiş birde yorumlarını paylaşımını falan
Tamam ben açık olana mesaj atmıştım ama ban kalksın diğerine atarımŞimdi ben bu 2. üyeliği atayım senden ricam günbatımına beni de konferansa alarak diğer konuyu paylaşırsan çok mutlu olurum...
Ya bizle de paylaşınsadece 2. üyeliği ama kendisine özel mesajla da şu diğer aramızda ki konuyu paylaşalım lütfen ...
Sen açıkla .... ben turnuvadayım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?