KIZIMIZ ARAMIZDA UYUYACAKMIŞ..!

Sorun yaşarsan veya başarılı olursan konunu günceller misin, biz de faydalanalım. Şimdiden allah kolaylık versin :)

Çocuğun tuvalet gibi insanı bir olayı ayıp birşey olarak görüp yalan söylemesi doğru yani?
Aman canım vc olayını insanı minsanı olay diye degerlendirirsek
ozaman kıxlarda anne
sıze göre doğal olan bana göre doğal olmaya bilir
mesela ben asla cocuklarımın benim veya babasının vc fe yada tuvalette demesini kabul etmem ve buna kızarım.
hee müsait değil diyiceğine telimize bakmaması taraftarıyım olurda es kaza açıp da bu cevabı vermiştir iyide yaptı sıkıntı yok bazı arkadaslar yazmış yalanla alakalı nutuklarıda
olay sanal alemde olunca herkes iyilik abidesi YALAN sız ki enbuyuk yalan.

3 yaşa kadar bence yatın sonra sana oda yapalım oyuncaklarını koyalım falan deyip oda hakkında konuşmalar yapın.Ben ikizlerimi 3 yaşına kadar biri bnle diğeri babayla uyudu 1 yaştan sonra.Sonra kızım ,oğlum size oda yapalım babanız işten gelince babaa bize oda yap,biz oda istiyoruz deyin diye beyinlerine girdim (benim eşimde karşıydı) sonra bastırdım odalarını yaptım.kreş hocasına da anne bab yanında değil kendi odalarında yatmaları gerektiğini söyleyin dedim oda sağolsun konuşmuş şimdi sadece sabah uyanınca gelip sokuluyorlar .yavaş yavaş oda fikrini sevdirin sonra 3 yaşında ayırın

Yetişkinlerin yalan söylemediyle çocukların söylemesi bir değildir. Çocuklar masumdur, yalan dolan bilmemelidir. Ama tabi siz çocuğunuzun yalan söylemesinden rahatsız değilseniz bize bir şey demek düşmez.

Şimdi ben bu 2. üyeliği atayım senden ricam günbatımına beni de konferansa alarak diğer konuyu paylaşırsan çok mutlu olurum...
Tamam ben açık olana mesaj atmıştım ama ban kalksın diğerine atarım

Tek çözüm önce yatağı ayırmak. Odanıza bir beşik alın, içinde uyusun. Sonra yavaş yavaş odasına alırsınız.
Kameralı telsizlerdende koyarsınız.

Eşinizin , sizin kararlı duruşunuzun karşısında pes edeceğini düşünüyorum.

Evladimiza zarar veriyoruz deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…